Şimdi Ara

Avrupa ve Ortadoğu Tarihi üzerine tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu iki coğrafyanın tarihini çok merak ediyorum. Hangi devletler kurulmuş ? Bu devletlerin tarihi nasıldır ? Kimler gelmiş geçmiş ve nasıl bir siyaset izlenmiş ? Önemli olayları nelerdir ? Nasıl dersler çıkarabilirim ? Şeklinde daha buraya yazamayacağım çok sorum var. Tarihe ilgim büyük çok merak ediyorum. Maymun iştahlı birisi değilim kendimi tanıyorum. İnsanın ot gibi yaşamaması gerektiğini düşünüyorum bu nedenle kendimi geliştirmek istiyorum.

Nereden başlayacağımı bilmiyorum çok fazla kitap çok fazla kaynak var. Peki bunlardan hangileri güvenilir ? Tarih sonsuz bir alan. Bana bu konularda tavsiyeleriniz neler olur ? Hangi kitaplardan başlamalıyım ?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam roman tarzında 3. Haçlı seferini anlatan Doğan Yurdakul'un Sırların Kavşağında romanını tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Ara sıra İdefix te doğan yayıncılığın kampanyası ile çok ucuza satilyor

• Avrupa ve Ortadoğu Tarihi üzerine tavsiye

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Umberto Eco'yu favorilerime aldım kitapyurdunda fakat henüz satışı yok ne zaman gelir onu da kestiremiyorum. Geçici olarak temin edilemiyormuş.
    Kitap siteleri olarak nereleri tavsiye edersiniz ? Neresi en çok kampanyayı düzenleyip fiyatları uyguna getirmemde daha avantajlı ?

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Kitapyurdu’nda Alfa Yayınlarına ait hiçbir kitap yok. Neden ben de bilmiyorum. İdefix’ten alabilirsiniz. 150 lira üzeri 15 lira indirim var idefix’te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 18 Ağustos 2019; 19:0:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Kitapyurdu’nda Alfa Yayınlarına ait hiçbir kitap yok. Neden ben de bilmiyorum. İdefix’ten alabilirsiniz. 150 lira üzeri 15 lira indirim var idefix’te
    İdefix'e kayıt oldum. Bu arada aklıma takıldı antik çağ yerine neden ortaçağı tavsiye ettiniz direkt olarak . Merakımı mazur görün yeni başlıyorum neticede

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Daha ilk mesajınızda “Hangi devletler kurulmuş ? Bu devletlerin tarihi nasıldır ? Kimler gelmiş geçmiş ve nasıl bir siyaset izlenmiş ? Önemli olayları nelerdir ? Nasıl dersler çıkarabilirim?” şeklinde sorduğunuz için Orta Çağ önerdim. Antik ya da ilk çağdaki yaşanan olaylarda sorduğunuz soruların cevabını bulamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Daha ilk mesajınızda “Hangi devletler kurulmuş ? Bu devletlerin tarihi nasıldır ? Kimler gelmiş geçmiş ve nasıl bir siyaset izlenmiş ? Önemli olayları nelerdir ? Nasıl dersler çıkarabilirim?” şeklinde sorduğunuz için Orta Çağ önerdim. Antik ya da ilk çağdaki yaşanan olaylarda sorduğunuz soruların cevabını bulamazsınız.
    Peki hocam teşekkürler

• Git şu kitabı oku öğrenirsin diye bir şey yok. Yeni başlamışsın mesela Muammer Gül'ün Orta Çağ Avrupa Tarihi adlı kitabı öneririm.
    Diğer türlü Medeniyet Tarihi kategorilerine göz atmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.