Şimdi Ara

Avrupa Yakası Volkan'ın Tişörtleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
14.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya iyide Media Marktın yanındaki o Crazy mağazası değişmiş ben geçen baktım başka bir yerin malını satıyor herifler?

Boşuna zamanımdan ettiniz beni..

Optimum'da satışı yapılan mağaza şudur.

www.kripton.com

Doğru bilgiler verelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 22 Ekim 2008; 23:40:00 >
  • İstiklal Caddesi'nde bir yerde görmüştüm bu Benjamin Linus,Hugo Hurley Reyes ve Hotmale tişörtlerinden 24.90 fiyatı vardı
  • Merhaba, ben Tanriverdinin giydigi, üzerinde Herman Monster olan T-Shirtü ariyorum, yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tanriverdi T-Shirtü Avrupa yakasinin 166. Bölümünde (yayin tarihi 15.10.08) Burhanla Fatosun evine Kediyi beslemeye gittikleri zaman üzerinde vardi.
    Yardimlariniz icin tesekkürler
  • arkadaşlar ankarada crazy thirtleri tunalı hilmi caddesinde ertuğ pasajının giriş katında var.tömerin karşısındaki pasaj.bütün çizgi karakter ve esprili tshirtler satılıyor.hotmale,joker tshirtleride var.crazy bayisi galiba.tshirtlerin hepsi orijinal.ben joker tshirtümü oradan aldım.birde yurtdışından gelen aksesuvarlar var çizgi karakterli.muhteşem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barış mert

arkadaşlar ankarada crazy thirtleri tunalı hilmi caddesinde ertuğ pasajının giriş katında var.tömerin karşısındaki pasaj.bütün çizgi karakter ve esprili tshirtler satılıyor.hotmale,joker tshirtleride var.crazy bayisi galiba.tshirtlerin hepsi orijinal.ben joker tshirtümü oradan aldım.birde yurtdışından gelen aksesuvarlar var çizgi karakterli.muhteşem...

Çok teşekkürler arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Arkadaşlar İstanbulda nerelerde Crazy Mağazası var?

taksim istiklal caddesinden inerken solda çıkarken sağda

bir de kadıköyde REXX sinemasından aşağı doğru saldın mı kendini inerken sağda aynı caddeyi çıkarken solda

başka varsa bilmiyorum
  • http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=13256&Kat=12&dt=2008/10/25

hotmale tişört sevenler ve isteyenler...okuyunuz lütfen hala isteyecekmisiniz:D
  • bir bölümde mor bi lacoste giymişti bence o mükemmeldi hatırlayanınız varsa tabi..kaçıncı bölümdü unuttum :(
  • eski konuyu hortlatmışsınız lan hotmale bildiğin faşo sitesi hiç mi haber izlemiyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.