quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ ABAZAN MODE=ON FATOŞUN VİDEOSU İÇİN 25 KİŞİ PM ATTI. ASLINDA VİDEO FALAN YOK senin varya benden çekecegin var hayallerimi kırdın gerçekten mi yok yoksa sen mi vermion ucundan gondersen bari birazına baksak
quote:Orjinalden alıntı: bonobopanzer quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ ABAZAN MODE=ON FATOŞUN VİDEOSU İÇİN 25 KİŞİ PM ATTI. ASLINDA VİDEO FALAN YOK senin varya benden çekecegin var hayallerimi kırdın gerçekten mi yok yoksa sen mi vermion ucundan gondersen bari birazına baksak
quote:Orjinalden alıntı: LsR Bana bi pmden at da bi bakıyım önce sakıncalı değilse sonra koyarım buraya hadi len ordan. kimseye atmam. ama belki ikna ederseniz atabilirim
quote:Orjinalden alıntı: LsR 10.000.000 $ isini görürmü ? sen beni ne sandın len video falan yok. hep lsr'nin yüzünden. böyle bir teklif yapmasaydı bu gece videoyu isteyenlere atacaktım suçlu lsr saldırın
quote:Orjinalden alıntı: batuhany Bakalım pm atan 31. kişi kimmiş. ehuehuehu en son açıklayacaktım ama sen açıklamışsın. işte o talihli arkadaş bu
benim oyum makbule'ye.aslında burhanlisa da fena değildi.bu arada en çok gülse birsel ile tanışmayı isterdim.hayranım zekasına ve espri yeteneğine.