Şimdi Ara

Avrupada bu yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Headshot Keşke canını direk almayaydın da kıvransaydı... gülmeye malzeme çıkardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK84

Headshot Keşke canını direk almayaydın da kıvransaydı... gülmeye malzeme çıkardı...

Birader ben sanal alem kabadayilarindan deyilim, kimseyle burada sidik yarisina girmem.

Ben olay adamiyim, konu disinda kari kiz konulari hit yaparken ben girdigim her ortamda, ister turk ister yabanci ortamda davami savundum.

Ben ne akpartili nede ulkucuyum, illa sifat takacaksaniz ulkeci deyin.

Fransa, almanya gibi olunca konusalim demis akillinin biri. Alman halki ve topraklari 2 sefer (buyuk buhranla beraber 3) yikima ugradi, dibi gordu.

Fakat onlarin degismeyen, maddi degerlerle olcukmeyecek bir felsefeye sahipler. Bugun almanyayi dumduz edelim, 15 sene sonra gene ayni sekilde karsimiza cikarlar. Bu felsefeye ad takacaksaniz;

Ulkecilik, halkcilikdir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SarıÇeçen

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Gamalı haç avatarlı adam gelmiş burda konu açıp "dövlete sövmeeeggg yooog avropada" diye sayıklıyor.
    Fransada son birkaç yılda ne demeye isyanlar çıktı ortalık yakılıp yakıldı diye sorarlar adama?
    Yunanistan desem onu da avrupadan saymazsın.

Gidin algı yönetme operasyonlarınızı başka forumlarda ve gruplarda yapın. AKP olanlarını tercih etmen faydana olur.

Birader avatarima baktinda nickimede baktin mi. Ben 5 yasindaki insanin fikrinede 50 yasindaki insanin fikrinede saygiliyimdir, dikdatorvari bir rejim benim gibi bir insana uygun degil.

Fakat gerek turk soyumdan gerek cecen soylarimdam bugune kadar gelen bir ogreti var..

Sadakat!

Comarlik ile sadakati ayni sey zanneden senin gibi insanlar asla bizi anlayamaz, cunku sen ve senin gibiler onyargili insanlardir. İstersen senle burada onlarca kez alinti yapalim senin firkin gene ayni kalacaktir. Halbuku ben degisebilirim. Bana fasizan diyen sensin, koktenmuhalif olanda sensin.

Son 20 yilin en buyuk ozgurluk savasini veren bir millete yarim da olsa mensubum. Ozgurluk icin cok kanlar doktuk, cok kanlarimiz dokuldu ve hala dokuluyor. Bana liberalizimi ogretme, git kumdan kaleler yap.

Türkiye'de yaşayıp devlete söven bazı kesimler vardır;
    Bölücü terör örgütleri, dinci bazı tarikatlar vb.'leri.

Kalanlar devlete değil hükümete yani siyasilere söverler önce bunu açıklığa kavuşturalım.

Avrupada da siyasetçilere gayet güzel söverler.
    Devletin peşinde gidilir, vatan uğruna insan kendini feda eder. Ahmağın , kandırılmaya müsaitin, aptalın arkasından gidilmez, giderim diyen de ahmaktır.

Senin tabiatın yazdığın cümlelerden belli. Ümmetçi sorgulamayan tayfanın bir elemanısın sadece. Bedeninin özgürlüğü için harcadığın çabayı zihnin için de harcamaya başla.

Faşizan demişken amblemini koyduğun nazi zihniyeti gelmiş geçmiş en faşist zihniyettir.
    Madem bu kadar faşizm karşıtısın ne demeye logoyu kullanıyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarıÇeçen

quote:

Gamalı haç avatarlı adam gelmiş burda konu açıp "dövlete sövmeeeggg yooog avropada" diye sayıklıyor.
    Fransada son birkaç yılda ne demeye isyanlar çıktı ortalık yakılıp yakıldı diye sorarlar adama?
    Yunanistan desem onu da avrupadan saymazsın.

Gidin algı yönetme operasyonlarınızı başka forumlarda ve gruplarda yapın. AKP olanlarını tercih etmen faydana olur.

Birader avatarima baktinda nickimede baktin mi. Ben 5 yasindaki insanin fikrinede 50 yasindaki insanin fikrinede saygiliyimdir, dikdatorvari bir rejim benim gibi bir insana uygun degil.

Fakat gerek turk soyumdan gerek cecen soylarimdam bugune kadar gelen bir ogreti var..

Sadakat!

Comarlik ile sadakati ayni sey zanneden senin gibi insanlar asla bizi anlayamaz, cunku sen ve senin gibiler onyargili insanlardir. İstersen senle burada onlarca kez alinti yapalim senin firkin gene ayni kalacaktir. Halbuku ben degisebilirim. Bana fasizan diyen sensin, koktenmuhalif olanda sensin.

Son 20 yilin en buyuk ozgurluk savasini veren bir millete yarim da olsa mensubum. Ozgurluk icin cok kanlar doktuk, cok kanlarimiz dokuldu ve hala dokuluyor. Bana liberalizimi ogretme, git kumdan kaleler yap.

Türkiye'de yaşayıp devlete söven bazı kesimler vardır;
    Bölücü terör örgütleri, dinci bazı tarikatlar vb.'leri.

Kalanlar devlete değil hükümete yani siyasilere söverler önce bunu açıklığa kavuşturalım.

Avrupada da siyasetçilere gayet güzel söverler.
    Devletin peşinde gidilir, vatan uğruna insan kendini feda eder. Ahmağın , kandırılmaya müsaitin, aptalın arkasından gidilmez, giderim diyen de ahmaktır.

Senin tabiatın yazdığın cümlelerden belli. Ümmetçi sorgulamayan tayfanın bir elemanısın sadece. Bedeninin özgürlüğü için harcadığın çabayı zihnin için de harcamaya başla.

Faşizan demişken amblemini koyduğun nazi zihniyeti gelmiş geçmiş en faşist zihniyettir.
    Madem bu kadar faşizm karşıtısın ne demeye logoyu kullanıyorsun.

Ben mi sorgulamayanlardanim, mesajimi tekrarliyorum bilader kumdan kalelere devam.

Ben bana (turkiye'ye) kin kusan arap devletlerinide, icimizde kirmalarida, yuzumuze gulen batili kuklalarinda iyi taniyorum. Hicbirini (senin tabirinle) sadece musluman diye bagrima basmiyorum.

İslam inancida gore cehennemin 7. katinda infaz edilecek olanlar munafiklardir, yani muslumanlardan gorunup dusmanlarla ortak amaca hizmet edenler.

Cecenistanda, bosnada ve turkmen daginda yasanilan sanli direnisleri gormezsiniz, comar diyip gecersiniz. Fakat isid gibi bir cani orgut, muslumanlik adina avrupada 1 insan oldurse islama agziniza geleni soylersiniz.

Kendinize che gibi stalin gibi churcil gibileri onder goruyorsunuz oyle mi, halk kahramanlari?

Svastika sembolu, iyiligi ve süre gelen mutlulugu temsil eder.

Populer kulturun bir cocugusun, erkegisin veya dedesisin. Kusura bakma aziz insan sen bu kadarsin.

• eDDiè kullanıcısına yanıt
    Oralarda dönen pisliklerin de haddi hesabı yok. Hsbc de uyuşturucu parası aklandığı ve rüşvetlerin havada uçuştuğu gün gini ortada en ufağından. Hatta bu banka akladığı paradan devlete vergi (haraç) vermediği için ciddi bir ceza aldı. 200 milyar dolar civarı sıcak para aklamışlardı sanırım. Bu yönde bir sürü banka sıcak para aklıyor. Bu daha küçücük bir örnek. Bu adamların acımasızlığı ve pisliğine biz yetişemeyiz. Sen hiç Türkiyede 10 bin çocuğun kaybolduğunu gördün mü. Ama Almanyada bu oldu. Sen hiç küçük çocuklara para ve şeker verip tecavüz eden Türk askeri duydun mu. Ama Bm barış gücü ve Abd askerlerinin yaptıkları ortada.
    Sen hiç 100 lerce din adamının aynı anda çocuk istismarı ve tecavüzüne şahit oldun mu burada. Ama Vatikanda geçen yıllarda ayan beyan oldu bu olay.
    Sizin o özendiğiniz gelişmiş ülkelerin pislikleri saymakla bitmez arkadaş.

Adamların en iyi yaptığı şey zeki ve çalışkan insanları iyi ayırıp onları kullanabilen bir eğitim sistemine sahip olmalarıdır. Ar-ge, eğitim, izlenecek yollar ve uygulamada uzmanlaşmış bir ülke başarıya ulaşıyor bir çok konuda.

Biz de her türlü malzeme var ama kendimize olan inancımızı elimizden almışlar. Yazık...

• sen de bana göster bakalım avrupada Atatürke laf eden varmı adamlar överken bizde tam aksine sövüyorlar ,sadece avrupa değil bütün dünyada saygı var Atatürke
    ondan sonra tekrar düşün bu soruyu sor
  • Siz bi önce Devlet ile Hükümet kavramlarını birbirinden ayırabilecek kadar kitap okuyun, sonra tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearl g. -- 25 Eylül 2016; 12:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Bıkmadınız şu eskiden daha kötü diye savunmaya, ulan teknoloji gelişiyor zaten hiç bişey yapmasan yine daha iyi olucak. Bide hor görme diyor allahım

Beterin beteri var. Dünya üzerinde bazı ülkelerde teknoloji çok daha yavaş ilerliyor.

Ayrıca 1980 lerden sonra bizim ulkemizdeki gelişmeler eskiye göre çok daha hızlı olmuştur.

Bunu yurt dışında yaşayanlar daha iyi anlar. Eskiden batı ve Türkiye arasında çok daha fazla gelişmişlik farkı varken. Bu fark giderek azalmaktadır.

Ama görmek istemeyen inatlasip durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 25 Eylül 2016; 13:25:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pearl g.

Siz bi önce Devlet ile Hükümet kavramlarını birbirinden ayırabilecek kadar kitap okuyun, sonra tartışalım.

Evet bilader, insanimiz devlet ile hukumet arasindaki farki gozetemiyor.

• Avrupa da ki gerçeklik kavramı Türkiye de olsun o zaman dediğinde haklısın hatta gık diyene en ağır yaptırım cezası verilsin taraftarıyım ama şöyle bir gerçek var ben hiç bir 550 mensubuna güvenmiyorum % 98' inde Hainlik hıyanet, Vatan hainliği bölücülük var. Öncelikle LÜTFEN ATATÜRK YANİ bu devleti kuran kişinin koyduğu katı kurallar uygulansın ondan sonra bu ülkenin tüm dünya devletleri karşısında nasıl saygın nasıl yükselişte olduğunu görürsün konuyu açan arkadaşım.

ATATÜRK' ün en kolay basit şartını ve anayasaya koyduğu maddeyi söyleyeyim ondan sonra cevap verebileceğine inanıyorsan devamına değinelim

meclis kurulduğunda meclise asla Yüz kızartıcı suç işleyen , bölücülük yapan, vatan Hainliği yapan yada buna benzer vasıflar nedeni ile ceza alan hapse girenler kesinlikle meclis çatısı altında yer alamaz denildi.

Peki şu anda VATAN HAİNİ var mı Mecliste var Peki yüz kızartıcı suçtan ceza almasına rağmen vekil olan var mı ? var peki bölücülük yaparak hapislerde sürünüp sonra Mecliste Vekil olan var mı var. şimdi bu durum söz konusu iken sözde DEVLETİZ diyen şahısların yönetimindeki bir yapıya oo mükemmel demek mantık lı mı ?? bence değil mantıklı diyorsan zaten sende aleni VATAN HAİNİSİNDİR. Şu anki yapıyı zaten eleştirmeyen aynen senin bahsettiğin gibi koyun yada çomar önce ANA YASANIN içine edilsin delinsin VATAN HAİNLERİ TACİZ ÇALMA ÇIRPMA işinde uzman olanların vekil olmasına ve bölücülerin mecliste yer alması için gerekli yasa ve maddelerin onaylanmasına evet desinler üstüne birde devlet rezil olmasın mış ne devletinden bahsediyorsunuz acaba ? Devlet zaten niteliğini özlüğünü yitirmiş Hırsız uğursuz arsızların yatağı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 25 Eylül 2016; 18:13:14 >

• ''ayıktırayım'' kelimesini okuduktan sonra okumayı bıraktım, mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

''ayıktırayım'' kelimesini okuduktan sonra okumayı bıraktım, mutluyum.

God pass you..

• Adamların 100 sene önce ulaştığı gelişmişlik seviyesine hala gelememişsin. Önce o noktaya bir gel sonra bunlardan bahsedersin

Sene olmuş 2016 adamlar evrenin sırlarını öğrenmen için atom çarpıştırıyor yakında Mars'a falan gidecekler biz hala yok o o eteği neden giymiş, yok uzun adam şöyle, yok reis böyle, yok şu fetöcü yok şu şucu, yok şunun mezhebi bu, yok onlar yok bunlarrrrr.

Esas sorgulamanız gereken 1290'lı yıllarda kurulduğu varsayılan 1000 senedir Anadolu'da olan bir halkın nasıl halen bu kadar cahil olduğu. 250 sene önce kurulan ABD'nin durumu ortada...
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Beni cok yakindan tanimak isteyen aksaray/goz hastanesinin orada Cecen ickerya cumhuriyeti dernegi var, uzak derseniz gungoren ulku ocaginada beklerim. Yabanci degil oz abim baskanidir.

Hayatinda kac tane ermeni gordun, hayatinda 2-3 kere mermi atmis adamsin bana savasi, vatan savunmasini ogreteceksin?

Cahillikte sinir yok, 40 yillik swastika, asyanin gobeginden cikmis sembol hac mi oldu?

• eğer o ülkücü abin o kamaları alıp ta gerekeni sana yapmazsa zaten vay onun o onurluyum ülkücüyüm diye dolanan haline. o haçlı simgesini kaldır eğer madem o kadar TÜRKSÜN ve haçlı seveni değilsin.
  • Bak tekrar soyluyorum, efendiligi bozmayayim diyorum beni zorluyorsunuz. Siz kimsiniz ki bana turklugu, vatan perverligi ogreteceksiniz?

Hayatinizda hic savas yasadiniz mi? Ben 2 kere yasadim. Turk oldugum icin, musluman oldugum icin, ozgurluk istedigim icin. Degil bir kac tane gevsek insan, professor, general gelse agzinin payini veririm.

Sut kokan agizlarinizla bana ezoterizmi ogretmeyiniz, efendi gibi konu altinda yazisin.

• Zaten sadakat diye diye bu pislige geldik...Her hukumete sadakat edilemez hukumet Guvenilir olmadikca... Bir de sizi uzmek istemem amaaa Avrupanin bircogunda hukumete sadakat yapilmiyor cunku hukumetleri adam gibi yonetmiyor. En yakin ornek: Italya ve Ispanya...

Akpli ve ulkucu degilim demissiniz ama yazdiginiz cumleler ve avatarinizdaki nazi sembolu tam olarak sizi ikisinden birine itiyor... Zaten ikisinin birbirinden farki yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

Zaten sadakat diye diye bu pislige geldik...Her hukumete sadakat edilemez hukumet Guvenilir olmadikca... Bir de sizi uzmek istemem amaaa Avrupanin bircogunda hukumete sadakat yapilmiyor cunku hukumetleri adam gibi yonetmiyor. En yakin ornek: Italya ve Ispanya...

Akpli ve ulkucu degilim demissiniz ama yazdiginiz cumleler ve avatarinizdaki nazi sembolu tam olarak sizi ikisinden birine itiyor... Zaten ikisinin birbirinden farki yok...

Saygideger beyfendi, sadakat asla tek tarafli degildir. Halk nasil siyasetciye sadakat besliyorsa siyasetinde halka sadik olmasi lazim, kendi cebine degil.

Ulkuculer, muhafazakarlar, solcular, liberaller vsvs.. Her insan istedigi gorusu benimseye bilme ozgurlugune sahiptir, sadece ve sadece milli cikarlar (konsersium) ile ters dusmedigi muddetce.

Avrupada siyaset sadece belli bolgelerde yapiliyor beyfendi (meclis, acik oturumlar, toplantilar), onun haricinde herkes ortak bir payda da uzlasiliyor. Halk kendi icinde bir mutabakat halinde, sagcisi ve solcusu cok atesli bir sekilde tartistikdan sonra, yanak yanaga poz verebiliyorlar.

Uzgunum, halkimiz bu metodlari benimsemeden muhasir medeniyetler seviyesine cikamayiz.

• katılıyorum. Ülkemi seviyorum dedim adam beni akp'li çomar diye nitelendirildi.
  • http://www.tersninja.com/nazilerin-kendilerine-sembol-olarak-sectigi-swastikanin-gizli-tarihi/ senin tarih bilgin ancak kendini avutmaya yeter ben gördüğüm sembolleri senin gibi unutmam ve ayrıca senin bilmediğin kadar sembolü bilip tanıyorum. KAMALI HAÇ sendeki ık vık etme ve sil onu cahilsin bari bul öğren. bu sembol zaten tüm nazi ve hitler ve vatikan tarihinde mevcut. ha birde İSRAİL OĞULLARI bu sembolü kutsal görüyor sanırım onları savunuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.