s.a arkadaşlar soruma cevap arıyorum avrupalı charlar academy kurabiliyomu?
verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi forumlar..
EweT Kurula Biliyorr
Hayır diye biliyordum...
up!! açıklamalı lütfen çünkü ben daha hiç bi eu charının elinde honor pointle alınan bi sun görmedim..??
Hayır...
Bilmiyorsanız bari yorum yapmayın bir de o kadar emin bir şekilde hayır diyorlar ki , komik vallahi . Açabiliyorsun kardeşim honor pointte topluyorsun lakin oyunda eu lar için olan honor itemler daha gelmediğinden ya da eklenmediğinden kimsenin elinde eu sox ları göremiyorsun .
quote:
Bilmiyorsanız bari yorum yapmayın bir de o kadar emin bir şekilde hayır diyorlar ki , komik vallahi . Açabiliyorsun kardeşim honor pointte topluyorsun lakin oyunda eu lar için olan honor itemler daha gelmediğinden ya da eklenmediğinden kimsenin elinde eu sox ları göremiyorsun .
peki gelicekmi honor pointle alınan eu sox lar?
Ben de öyle bir bilgi yok araştırmadım ama gelmemesi haksızlık olur , ksro oynayan arkadaşlara sormak lazım hiç mavi mavi parlayan eu itemler görmüşler mi ?
Avrupalılarda Honor Point sistemi var.. Bu sistem varsa Çinli karakterlerinin aynısı şekilde işliyor demektir.. Ayrıca kSROda da gördüğüm kadarıyla ; evet var.. Bu arada bazıları gerçekten de güzel sallıyor ya da bu oyunu ateride oynadıkları bazı oyunlarla karıştırıyor...
bizim academy nin baskanı 61 lwl bi x-bow
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme