Şimdi Ara

Avrupalı kızlar bizi hangi ülkelerle aynı kategoriye sokuyor bakın(ss'li) Neden böyle sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Destroyer Mankind

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

kız arkadaşım slovakyalı sallama böyle bişey yok 2-3 kişi bişey yazdi diye bide şöyle bişey var türk gençleri vize falan almakta zorlanıyo kız senle konuşup neden vakit kaybetsinki durumlar ortada ama herkes böyle ön yargılıda degil %5 idir belki yada o sitede takılan penis avcısı olan grup öyledir

Hocam senin 1.90+ boyun vardı ve zayıftın. Kilo aldın mı? :)

aldım 55 kiloydum 76 kilo oldum hala devam ediyorum fittnesse iyi hatirlamıssınız beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 26 Haziran 2017; 20:15:1 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer Mankind

quote:

kız arkadaşım slovakyalı sallama böyle bişey yok 2-3 kişi bişey yazdi diye bide şöyle bişey var türk gençleri vize falan almakta zorlanıyo kız senle konuşup neden vakit kaybetsinki durumlar ortada ama herkes böyle ön yargılıda degil %5 idir belki yada o sitede takılan penis avcısı olan grup öyledir

Hocam senin 1.90+ boyun vardı ve zayıftın. Kilo aldın mı? :)

aldım 55 kiloydum 76 kilo oldum hala devam ediyorum fittnesse iyi hatirlamıssınız beni

Ben de spor yapıyorum ama yakın zamanda güç sporlarını bıraktım, sadece cardio ve bilek hareketleri. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Ahlaksız bir gençliğe sahip olduğumuz için olabilir mi? Adap, usul bilmeyen tipleri Avrupa kızı ne yapsın? Bak konu dışına yüzlerce sivilceli azgın kaynıyor. E bu adam iki kelime edip kızla konuşamıyor, kız yazdı ne yapayım diye konu açıyor, birde hayatında hiç seks deneyimi yaşamamış yanıp tutuşuyor. Ne bekliyorsun bundan? Hem tipsiz, hem konuşamıyor, hem loser, hem fakir. Bence bunları fırınlara atıp yakacaksın lan. Bundan doğan çocuk da loser olur. Olan ülkenin imajına oluyor.

Ülkeyi ne kadar aşağıladın la.

• arkadaş ülkeyi aşşağılamıyor ülkenin böyle bir imaja sahip olmasına sebep olan zihniyeti ve "ar yu kola'ları" aşşağılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comfortline -- 26 Haziran 2017; 20:25:3 >
  • Ben de uye oldum o siteye.Ama gordum ki bana yazanlarin cok azi gercekten arkadas olma niyetinde geri kalani obur turlu..Ve ingilizce konusmak icin girdigim sitede onunla turkce konuşmak istemedigim icin kezban diyen mallar var.Neyse ben de salladim o siteyi girmiyom artik...Turkiye yi de engelledim sonradan tabii ahahaha

Ama sunu da soylemeliyim ki sadece Turkler degil sapik ve manyak olanlar, cok farkli milletlerden var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biiiiip B kullanıcısına yanıt
    türk bile türke cevap vermemek adına engellemeyi tercih ediyor, daha ne olsun.
  • türk gençliginin egitimi kötü zaten açlığıda belli parasida yok gerçi ordan kız tavlasa ne fark edecek yanınamı gidebilecek :D bi vize almak için adamlar bir sürü şart koşuyo. keşke daha iyi bi imaja sahip olan ülke olsaydık ama malesef yapacak bir şey yok
  • İngilizce geliştirmek yerine show me boobs diyen adamları engellemeleri gayet normal güzel bir sohbet et ingilizceni geliştir muhabbet iyise arkadaslık kur ama yok bizim millet direk sarkıcak kıza tabi

• Türk erkeklerinin kadın görünce saldırmaları olabilir mi? Insan olmayı beceremedikleri için yanında kuruda gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla cok sevdigim bir amerikan atasozu vardir. Who cares diyor adamlar, aynen oyle cokda umrumda degil

• Bu onların sorunu niye size dert oluyor? Biz kendimizi biliyoruz, onlara ihtiyacımız da yok.
  • Neden mi dert oluyor :) adamlar beni tanımadan etmeden direk ön yargı ile sapik sulu Abaza gibi düşünüp kendilerinden uzak tutuyorlar. Kişisel değil konu anlayamadın mi

• Çünkü Türk erkeği

• Batı'yı feth ettiğimiz zaman bunları hepsi geçecek Allah'ın izniyle inşallah. Sokakta bisiklet süren Hollandalı ve Belçikalı süt çocuklarına, Arap atı üzerinde Osmanlı tokadı atacağız.
  • comfortline kullanıcısına yanıt
    Kişisel olmadığını biliyorum ben de ülke için konuştum zaten. Altı üstü sohbet sitesi zaten.
  • Geçen arkadaşla aynı mevzu açıldı. Birleşik arap emirlikleri ve biz yasaklıymışız. Arkadaş diyor ki adamların adını da biz karalamışız resmen, onların nufusları on milyon mümkünatı yok bizden ötürüdür diyor. Hak verdim arkadaşa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Batı'yı feth ettiğimiz zaman bunları hepsi geçecek Allah'ın izniyle inşallah. Sokakta bisiklet süren Hollandalı ve Belçikalı süt çocuklarına, Arap atı üzerinde Osmanlı tokadı atacağız.

En kısası 185 olan Hollanda'lı erkekler seni attan atmasın da

• O ülkelerden bir farkımız yok çünkü.

Hatta fas, gana vb ülkelerin daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Batı'yı feth ettiğimiz zaman bunları hepsi geçecek Allah'ın izniyle inşallah. Sokakta bisiklet süren Hollandalı ve Belçikalı süt çocuklarına, Arap atı üzerinde Osmanlı tokadı atacağız.

En kısası 185 olan Hollanda'lı erkekler seni attan atmasın da

Hocam ben o yorumu ciddi yazmadım zaten. Ben yarı Macarım. Hani böyle diyorlar ya etrafta ondan öyle dedim.

• comfortline kullanıcısına yanıt
    Mecbur bırakanlar utansin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.