Şimdi Ara

Avrupali party sistemi(cok kullanisli bilgiler oldugunu dusunuyorum..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kastığın yerin az aşşasına bot gitmiyor dağın arkasına takılıyor bu yüzden orası sürekli boş kalır

bende yazdığım parti şeklini kullanıyorum şu anda bu yüzden öyle söyledim tanklayan nukerler 90 lvl olduğu için moblar hiçbir şekilde taunt ezikliğinden dolayı wizardlara saldırmıyor

söylemeyi unuttuğum birşeydi nukerler yüksek lvl olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

valla günüm en fazla 1 saatini silk road başında geçiriyorum oda alchemy yaparken sdece

3 ayda 90lvl full farm char yapmışsın hiç dc yemiomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

bu party spartadaki en iyi partydir ve herkes bu partye girmek istemektedir. ama arkadaşlar öncelik tabi

Bende geleyimmi
  • Çok güzel paylaşım eline sağlık fakat kimse bu kadar önem vermiyorki 8 li olsun ne olur olsun dalıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

bu party spartadaki en iyi partydir ve herkes bu partye girmek istemektedir. ama arkadaşlar öncelik tabi

Bende geleyimmi

benden iyi bir warlock buldukları an benide şutluyorlar ama o partye girmek bile bir olay

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

valla günüm en fazla 1 saatini silk road başında geçiriyorum oda alchemy yaparken sdece

3 ayda 90lvl full farm char yapmışsın hiç dc yemiomu

günde sadece 2 saat bilgisayarı kapalı tutuyordum şimdi daha uzun süreler kapatıyorum tabi ama buna rağmen çok az dc yiyordum... avantajın dc yersem charı işyerinde açabiliyordum... gecede 3 saatte bir alarm kurup kontrol etme gibi bir alışkanlık edindim

• gerçekleşemicek seneryo var bu filmde..o yüzden hiç seyretmeyin

nerde görülmüş öyle pt 4 wiz 2 war yok herkes T duracak I duracak V oalcak şu şuraya gelecek şöyle yapıcak...
  • baksana yukarda arkadasin gosterdigi ss "ye herkesin taktikleri warmis ztn yukarda uygulyanlar oldugunu gordum
    farkli olsada bi amac we kurallar war adamlarin pt sinde bu yuzden gerceklemeyecek deil:) there is posibility that to become used

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasak -- 25 Temmuz 2008; 11:21:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasak

baksana yukarda arkadasin gosterdigi ss "ye herkesin taktikleri warmis ztn yukarda uygulyanlar oldugunu gordum
    farkli olsada bi amac we kurallar war adamlarin pt sinde bu yuzden gerceklemeyecek deil:) there is posibility that to become used

aaa 11:21 olarak gosterio yazilma zamanini:S ilginc
  • upp^^
  • Bard yerine 1 wizard daha almayı tercih ediyorum

şimdilik rekorum 20dk da %60 (52lwl ticketsız penon pt gap0)

1Cleric 2 Warior 5Wizzy
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

Bard yerine 1 wizard daha almayı tercih ediyorum

şimdilik rekorum 20dk da %60 (52lwl ticketsız penon pt gap0)

1Cleric 2 Warior 5Wizzy

aslinda ayni sey dige dusunuyorum bard butun wizardlarin mag. attacklarini arttiracak yani 1500 vuruyorlarsa 2000 vuracaklar 4 wizard her birinde + 500 damage = 1 yeni wizard(rakamlari salladim) hemde wizardlarin mpleri arada bitebiliyor bunu engelemek icinde bard lazim bardin daha avantajli oldugunu dusunuyorum..

noiseyi unuttum olme olasiligini azaltir en azindan ve daha 3-4 skill aklima geldikce eklerim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasak -- 31 Temmuz 2008; 11:44:28 >
  • adam cok güsel anlatmış helal olsun ama kimse takmıyor böle şeyleri paldır güldür dalıoz
  • quote:

quote:

bir 8 li parti için kendinizi bukadar kasmanıza gerek yok bence

bir exp auto share partisinde ne olmalı;

1 adet sağlam bir cleric...

2 adet çinli nuker (arkasında full buff veren cleric) (bu nukerler partiyi tanklayacak)

5 adet wizard...

en iyi 8 li exp partisi bu şekilde olur partiyi tanklayayım diye partiye warior alırsanız parti yavaşlar bufflanmış nukerlerde aynı işi görür (tank vazifesi) ve daha hızlı kesim söz konusudur. buda benim 8 li parti yöntemim ve hiçbiryerde olmadığınada eminim...

10dakkaya kalmaz tüm wizardlar en birer kere ölür

benim girdiğim bir party en hızlı kasan partydir diye düşünüyorum.
    2warrior-1cleric-4wizard-1de ben(yada warlock)
    bende force olduğundan sadece eu aldıkları partye benide alan bir grup war spartada ve çok çok hızlı kasıyor. normalde kendimin kastığımın abartısız 3kat fazla kasıyorum.
    wizardların görewi benim theraphynin içinde kalmak ve sadece theraphye gelen canavarları kesmek
    warriorların görewi wizardları warrior buffları wermek ve theraphynin içine canavar çekmek
    cleric amacı zaten buff heal vs
    benim görwim ise theraphy ve canavarlara debuff basmak kesinlikle nuke atmak değil

bir görüntü:
     Avrupali party sistemi(cok kullanisli bilgiler oldugunu dusunuyorum..)

bu party çok konuşulacak

• güzel bilgi saol
    ben şimdiye kadar bu taktikleri uygulayan bi party görmedim
  • süper çalışma tebrik çok işe yarıyacak
  • _______________________________________________________________________________
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________----------------------------------------------------------------------------------------------------------------________________________________________________________________________________---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Taktikler iyi güzelde birincisi kimse 2 saat taktik uyguliym diye dşünmez direkt dalar.. ikincisi bu taktik strateji oyunlarını hatırlattı biraz, biz MMORPG oynuyoruz abi olmaz ki bölee!! xD
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.