Adam hala tüm tapaleri okudum diye rahat rahat gezinebiliyor ortalıkta.Başka bir adalet sisteminden mi yararlanıyor acaba kendisi?
soruşturmada gizlilik falan kalmadı da ondan..gizlilik sadece lafta kaldı.
Gizlilik kalmadıysa açıklasınlar bizde okuyalım neymiş ne değişmiş diye..Bu adamlar seçilmiş adamlarmı sadece bunlar okuyor görüyorAçıklansında Fenerbahçe artık şu yıpranma sürecini sona erdirsin..Herkes sallıyor hiçbir dava yoktur bu kadar bilgi olmayıpta bu kadar asıp tutan kesen yakan kıran..Resmen kamuoyunda parçalayalım dediler FB'yi fakat tamamen ters tepti bu olay..Bakalım nasıl toparlıcaklar..
aynen öyle, açıklansın da bitsin bu işkence..tff futbolu en az yara ile kurtaracağım diye başımıza daha büyük cezalar açacak..kim yaptıysa düşürsünler düşürmeyin diyen yok.
programları izlemedim avukatların nedediği hakkında pek bi fikrim yok, gerçi pek bi önemide yok. benim merak ettiğim bilmek istediğim bir şey var aydınlatırsanız sevinirim.
TC kanunlarına göre şike, teşvik, suç olmasaydı küme düşme olmayacakmıydı?
Mahkeme ayrı bir olay, TFF disiplin talimatnamesi ayrı bir olay değilmi, bu ikisi birbirini bağlarmı?
quote:
Orijinalden alıntı: acimakarna
programları izlemedim avukatların nedediği hakkında pek bi fikrim yok, gerçi pek bi önemide yok. benim merak ettiğim bilmek istediğim bir şey var aydınlatırsanız sevinirim.
TC kanunlarına göre şike, teşvik, suç olmasaydı küme düşme olmayacakmıydı?
Mahkeme ayrı bir olay, TFF disiplin talimatnamesi ayrı bir olay değilmi, bu ikisi birbirini bağlarmı?
Bağlamazdı. 6222 sayılı kanun çıkmadan önce şike , ceza müeyyidesi gerektiren bir suç değildi ancak şike yaptığı tespit edilen kulüp cezalandırıldı. Ancak bu yeni kanunla TFF'nin bu kanun yüzünden kanaate göre küme düşürmesi mazide kaldı ,artık mahkeme ne derse TFF onu uygulamak zorunda diyen hukukçular da var...
Dün Mehmet Baransu o kadar komikti ki.
2 yıldan aza indirecekler cezayı paraya çevrilecek, son maç biri şike yapacak maçlar belirlenecek diyordu.
Arkadaş adam hapis yapmasa da eğer şike yapmışsa zaten o şampiyonluk alınır, 1 maç yüzünden bile olsa.
O Mehmet Baransuyu Allah bildiği gibi yapsın. Beşiktaş şike yaptı Fb tek değil dedi belgeler var Cuma açıklayacağım dedi (Temmuz ayının ilk haftasında).
Açıklayamadı, laf ebeliğinden başka bir işe yaramıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: -quaresma-
O Mehmet Baransuyu Allah bildiği gibi yapsın. Beşiktaş şike yaptı Fb tek değil dedi belgeler var Cuma açıklayacağım dedi (Temmuz ayının ilk haftasında).
Açıklayamadı, laf ebeliğinden başka bir işe yaramıyor.
Yav ona göre Temmuz sonunda 4 kulüp küme düşüyordu. Bırakın şu adamı ilah yerine koymayı artık genele söylüyorum bunu. Medyada tekzip yeme şampiyonudur kendisi, itibar etmeyin şu embedded gazetecilere.
Herkesın ak dediğine kara diyen bır avukatı dınlıyorsanız sıze dıcek bırsey kalmamıs zaten
Biliyorsun vaktinde Nazım Hikmet vatan hainliği ile suçlanmış ve vatandaşlıktan çıkarılmıştı ama ölümünden yıllar sonra iade-i itibar yapıldı. Yani gördüğün üzere herkesin ak dediği doğru olacak diye bir kural yok, tabi herkesin "ak"lanmaya çalıştığı şu günlerde adaletten yana taraf olmanızı sizlerden beklemek hayalcilik olur.
quote:
Orijinalden alıntı: uAbursa
erman toroğlu soruşturmayı okudum 3 takım düşürülür dediğinde yalancı erman pis erman kaka erman... fakat avukat bilmem kim fenerbahçe suçsuz dediğinde aslan avukat kaplan fener. arkadaşlar kim ne derse desin iddianame acıklandıgında herşey ortaya cıkacak
Yok yahu arkadaşım bizim öyle Aslan Avukat Kaplan Fener dediğimiz filan bizim tarafta herkes Aslanıda bilir terbiyecisinie de müsterih ol.
quote:
Orijinalden alıntı: diabolicfb
quote:
Orijinalden alıntı: uAbursa
erman toroğlu soruşturmayı okudum 3 takım düşürülür dediğinde yalancı erman pis erman kaka erman... fakat avukat bilmem kim fenerbahçe suçsuz dediğinde aslan avukat kaplan fener. arkadaşlar kim ne derse desin iddianame acıklandıgında herşey ortaya cıkacak
Yok yahu arkadaşım bizim öyle Aslan Avukat Kaplan Fener dediğimiz filan bizim tarafta herkes Aslanıda bilir terbiyecisinie de müsterih ol.
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
Yoğurtçu yoğurdum ekşi der mi beyler? Avukatların dünyada ki en yalancı insanlardan bazıları olduğunu bilmiyor musunuz? Bu avukatlar hergün kaç katili yalan söyliyerek sokaklara salıyor bilmiyor musunuz? Onun için avukatın söylediklerini çok kale almamak lazım.
Çok haklısın, Erman Toroğlu'nun dediklerini ciddiye almak lazım.
Adam hukuki olaylar hakkında yorum yaptı. 1-2 konuda fikir beyan etti sadece.
Katili savunan avukattan çok farkı var, savunma yapmadı, yanlışlıkları ortaya koydu genel anlamda.
Ben programı izlemiyorum, ondan ne söyledi bilmiyorum. Mahkemelik olanlar bilirler avukatların ne kadar kaypak olduğunu
Her avukat ahlaksız ve satılık olacak diye birşey yok. Bir laf vardır, kişi kendinden bilir işi. Buna güvenir buna inanırım. Erman Toroğlu'nun hayatı pislik olmuş. Ona mı inananalım?
Bir Faik Işık'ı gözümün önüne getiriyorum bir de Ali Rıza Dizdar'ı
Faik ışık için nerden buldular bu adamı diyordum.( İyiki bıraktı Aziz Yıldırım) Çok çirkef hani adama selam versen bulaşacak bir tipi vardı. Bırak kurtarmayı FB' yi ipe götürecek suçsuzsa bile suçlu çıkartacak gibi gelmişti bana.
Ama Ali Rıza Dizdar'ı da bir kaç sefer dinlemiş ve ne dediğini bilen kendinden emin ve efendi bir şahıs olarak değerlendirmiştim. Keşke FB' yi de bu tür kişiler savunsa diye düşünmüştüm.
Bekleyip göreceğiz. Şu an için herkes kısıtlı olarak gördükleri için yorum yapabiliyor.. O yüzden bu adam böyle söylüyor kulupler hiç bir şey yapmamıştır demek için de erken.
Ama dediğim gibi bu adam konuşmasıyla duruşuyla efendi ve dürüst birisine benziyor.
Yalnız dün Faik Işık çok güzel konuştu. Kendisi de dedi birbirimizi dinleyince sorun olmuyor diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme