Şimdi Ara

Avukatlik kadar kebap meslek yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her bölüm zordur ama hukuk da ezberlenecek ogrenilecek çok şey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Özel üniversitelere para kazandırmak için hükümet kurdurdu hukuk okuyanların yarısı özelde birde taşrada her yere üniversite açıyorlar amaç oradaki esnaf is yapsın üniversite eğitimini rezil ettiler komple

• quote:

Orijinalden alıntı: Anliyorumm

Her bölüm zordur ama hukuk da ezberlenecek ogrenilecek çok şey var
    Ben gazeteciyim bana bunu deme 😅

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Ben de hukukcuyum

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlere garezin varsa gene de genelleme yapmak yanlış. Ailemde öğretmenlik(Anaokul-ilkokul öğretmenliği) yapan çoktur. Günümüzde belki şartları iyileşmiş olabilir. Ama 70-80-90 li yıllarda öğretmenliğin ne kadar zor olduğu o yıllarda çalışan emekli öğretmenlere gidip sorsunlar.

Meslekleri kötüleyen arkadaşlar Hizmet türü yane insanlarla muhatap olduğun her meslek zordur. Bunu kafanızın bir kenarına yerleştirin. Bir sınıfta max 40 bireyle ergen insan ile uğraşmak ne kadar uğraş gerektiren bir iş farkındamısınız? Sadece 40 birey değil onları velileri ile muhatap oluyorsunuz. Bir insan yetiştirmek ve eğitmek atomu parçalamaktan daha zordur. Sabit fikirleri ve cahilliği geliştirmek yukarı çıkarmak zordur. Hele bizim gibi ülkede eğitimin gereksiz olduğunu düşünen bir toplumda.....

Madem bu kadar rahat ve kebap meslek niye avukat ve öğretmen olmuyorsunuz? Olun da görelim.

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Üç soru üst üste yiğeni çocuğu kardeşi soru sorsa patlatır hemen ağzına gelmiş burada öğretmenlik kolay diyor. 40 tane çocuğa bakıyor o öğretmen. Diğer arkadaşın dediği gibi em kolay meslek çanak üstüne oturup internetten sallamaktır.

Madem en kolay meslek niye öğretmen olmadın diye sorarlar adama.

Not : öğretmen değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.