arkadaşlar makinem PIII 800 Phoenix Bios Version 4.06 (Awar bios) İntel 810e Chipsetli Bu makineye 256 SD Ram takamadım bu yüzden biosunu update etmek istiyorum. Bios Driverini nereden bulabilirim ve nasıl bios update yapabilirim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
yokmu arkadaşlar acil yardım lazım
kardeş yukarıdaki bilgilerle kimse sana yardımcı olamaz aç bilgisayarın kasasını anakartın ismi ve modelini ogren sonra google dan arat.Yukarıdaki bilgiler bi anlam ifade etmiyor
okanakintr arkadaşım awar yazmışım yanlış olmuş award olacak. Esupport bios Agent Versiyon programı ile bakınca aşağıdaki bilgileri görüyor. Bıos tipi Phoenix bios version 4.06 Bios Date 05/23/00 bios ıd: fujıtsu siemens et bios version 4.06 Chipset :İntel Whitney 82810E Rev 3 Memory installed 128 MB Maximum 512 MB
bu makinede 2 tane ram slotu olduğu halde başka makinede çalışan 256 MA SD Ram tek olarak taktığım halde çalışmıyor. Sadece tek olarak 128 MB ram ile çalışıyor. İkinci 128 MB ram Taktığım halde ikisi ile bişrlikte çalışmıyor. ancak tek tek takınca her ikisi ilede çalışıyor. Ben bu sorunu çözmeye çalışıyorum . bunun için biosu update etmek istiyorum.
anakartın adı ve modelini öğren. kendi sitesinde varsa ordan indir. anakartının sitesinde yoksa başka yerde de bulabileceğini sanmıyorum.
ikinci slot'a tek olarak tak bakalim calisacak mi? bi de ram slotu arizali olmasin! taktigin 256'lik ram single side mi double side miydi?? ayrica arkadaslarin dedigi gibi anakart marka ve modelini yaz.