Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Bu arada evet 1080p de yaziyor ama tepede kocaman 4k logosuda var, panel kesinlikle 4k bu konuda anlasmazlik olmasin kesinlikle, ayrica siyah ekranda bulutlanma evet var ama rahatsiz edicek seviyede degil, renk ayarlariyla oynadiginizda kontrasti doygunlugu renk sicakligi istediginiz koyuluga parlakliga ayarlanabiliyor, renk konusunda vs sorunsuz begeninize gorr kesinlikle cvp veriyor

Alttaki videoları test edebilir misin USB den. :)

http://jell.yfish.us/media/jellyfish-120-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv

http://jell.yfish.us/media/jellyfish-140-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv

Tabi hocam eve gidnce ilk isim bu olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Büyük olsun çok fazla özellik fonksiyon aramam diyenler için ideal fiyat

katılıyorum, şu an yurt dışındaki no name 4k 65 inch tv lerden bile uygun fiyata satılıyor (700 euro). fiyat çok iyi. sorduğumuz her özellik bu tv de 4x4 lük olur demiyoruz, kaçta kaçını yakalarız diyor istiyoruz. bu sebeple o nasıl, bu nasıl diye sormalarımız. yoksa sony ve diğer tv ler der çıkarız işin içinden =) hepsinde var bulutlanma, gölgelenme, ışık sızması vs... önemli olan bunların bu tv deki oranı ne ?

• Tv duvara nasıl asılabiliyor, içinden askı aparatı çıktı mı, vesa standartı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k uydualici yoksa şahsen ben almam 4k içerik bilgisayar bağlayip izlenebilir ama genede uydu olmazsa 4k tercihim olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ps4 için bende bu ürünü almayı düsünüyorum,en uygun nereden alırız.K.kartı olarak bonus var kampanya vs yardımcı olup yönlendirebilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mcknife

Arkadaslar ps4 için bende bu ürünü almayı düsünüyorum,en uygun nereden alırız.K.kartı olarak bonus var kampanya vs yardımcı olup yönlendirebilecek var mı

Şuan en ucuz n11 de satılıyor çek-puan-indirim felan denk getirirseniz daha ucuzada alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 11 Mart 2017; 0:11:52 >

• N 11 çek veya indirimini nerden bulabilirim?kart olarak bonus var ama n 11 de şu an herhangi bir kampanya yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Bu arada evet 1080p de yaziyor ama tepede kocaman 4k logosuda var, panel kesinlikle 4k bu konuda anlasmazlik olmasin kesinlikle, ayrica siyah ekranda bulutlanma evet var ama rahatsiz edicek seviyede degil, renk ayarlariyla oynadiginizda kontrasti doygunlugu renk sicakligi istediginiz koyuluga parlakliga ayarlanabiliyor, renk konusunda vs sorunsuz begeninize gorr kesinlikle cvp veriyor

Alttaki videoları test edebilir misin USB den. :)

http://jell.yfish.us/media/jellyfish-120-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv

http://jell.yfish.us/media/jellyfish-140-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv

Tabi hocam eve gidnce ilk isim bu olcak

test yapabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcknife

N 11 çek veya indirimini nerden bulabilirim?kart olarak bonus var ama n 11 de şu an herhangi bir kampanya yok

Şuan yok ne yazık ki ama n11 çeklerini füşük meblağlara satan vardı onlara bir bakın isterseniz?

• Hocam usb portu ve üçüncü hdmi nerde resmini atabilirmisiniz?

• Genelde ekranda açık renk keke çıkıyor. Dikkatli olun diyeceğim ama.. Görmemeniz imkansız. 22 inç olanından 3 tane aldık. 3 ünde de çıktı... 350 tl lik ürün dedik.. İade ile..kargo v S uğrsşmadık... Belki o seri öyleydi..

• yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Düşüyor diyorsunuz lakin geçen vestelin yeni cikardigi 4k tv için bekleyelim biraz düşsün fiyatı derken 3000 den 3400 e çıktı 1 haftada

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    firmalar bu sayfayı, bizleri, yazdıklarımızı okuyor; nasıl olsa alacak kerizler, deyip fiyat arttırıyolar sanırım.

sadece bu marka model için demiyorum, vestel, o, bu, şu ...
  • kart kampanyası beklemeye karar verdim bende,o zamana fiyat yükselebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Düşüyor diyorsunuz lakin geçen vestelin yeni cikardigi 4k tv için bekleyelim biraz düşsün fiyatı derken 3000 den 3400 e çıktı 1 haftada

Vestel beklemek..

Allah korusun

• Arkadaslar dun aksam gec saatte full hd vidyolari deneyebildim sadece, telefonumun sarji bittigi icin resim alamadim, ayni sekilde 4k videolarda telefonumdaydi aktaripda deneme imkanim olmadi...

İzlenimlerim,

Televizyonun parlaklik ayarini 25-30 a ayarladim zira unitenin uzerine koyunca cok fazla goz aliyor parlaklik, yine kontrasti 60 a cekip keskinligi azaltinca siyahlarin simsiyah renklerin oldukca doygun oldugu sicacik tonlarda goruntuler elde ettim, hareketli goruntuler kesinlikle bulaniklik soz konusu degil, full hd cozunurlukte bile cok cok iyi arkadaslar tv, saka gibo gercekten bukadar beklemiyordum:))

Bugun disardayim gelinlik bakiyoz :D aksam gelince resim vidyo ne varsa paylasicam arkadaslar

• Arkadaslar tvnin fiyati icin firma bana cok yakin gidip konusabilirim yani en azindan sansimi denerim 2550, 2500 civari bi fiyat nasil olur sizce

• LaViTz kullanıcısına yanıt
    İyi olur son fiyat, internetten satışları varmı yokmu, firma ismi telefon vs....

• quote:

Arkadaslar tvnin fiyati icin firma bana cok yakin gidip konusabilirim yani en azindan sansimi denerim 2550, 2500 civari bi fiyat nasil olur sizce

2.460 TL + 100 WP dan daha sıcak değil

• internetten kargo ücretsiz gönderecekler ise 2450 tl iyi bir fiyat olabilir.Firmaya yakın olan arkadasım eğer bu civarlarda fiyat alabilirse ben alırım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.