Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Hayırlı olsun. inşallah güzel çıkar. benim merak ettiğim ürün sitesindeki özeliklerde CI modül opsiyonel yazıyor.dolayısıyla benim aklıma tv için ayrı modül parçası almamız gerekiyor gibi bir fikir geliyor. tvde CI modül yuvası varsa bilgi verirsen memnun olurum.
  • takipdeyim 9100 fiyat olarak yukselince bu tv denemek lazim alan arkadas senineline dusduk haydi sevindir bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    Aradığımız kan bulundu dostum gelince görseller Hertz değerleri 4K video performansı gibi inceleme sonuçlarını bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

hayırlı olsun o zaman, nereden ne kadara aldınız_?

Aynen hocam, bu sorunun cevabini bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowyy -- 7 Mart 2017; 22:6:36 >
  • Parlaklık değeri çok düşük değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

nette şöyle bir resim buldum Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl

Resimde Dvb-s2 uydu alıcı yazıyor full hd oluyor galiba.

Tüm dünyada 4K yayınlar DVB-S2 HEVC formatında yayın yapıyor zaten. Full HD değil yani. Bildiğin 4K TV ve 4K uydu alıcılı.

• Ben philips 108 ekran 4k tvde bile çözünürlüğe guvenmiyorum 100 Hz Panel.

Bu tvde 165 ekrana ne kadar güvenilir belli deGil.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

hayırlı olsun o zaman, nereden ne kadara aldınız_?

Gittigidiyordan aldim arkadaslar yuzde 5 indirimle 2460 tl ye geldi, birde yapikredi 100 tl puan veriyor cuzdan uygulamasini kullananlar icin, 2360 tl ye gelmis oldu gelince gerekli incelemeyi yapacagim arkadaslar sknti yok, butun soru isaretlerini giderecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz__

Ben philips 108 ekran 4k tvde bile çözünürlüğe guvenmiyorum 100 Hz Panel.

Çözünürlüğün HZ ile alakası yok. 800HZ li fullhd tv nin, 100HZ li 4K tv den daha net göstermesi iddia edilmesi gibi birşey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 7 Mart 2017; 23:54:03 >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    bi anda bu konunun patlamasına sebep oldun, gelişmelerden haber edersin sana zahmet. tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Çözünürlüğün HZ ile alakası yok. 800HZ li fullhd tv nin, 100HZ li 4K tv den daha net göstermesi iddia edilmesi gibi birşey bu.

kardes çözünürlük derken ekran büyüdümü netlik azalıyor onu demek istiyorum. titrelemeler vs.çok oluyor benm tvde ayni modelde 43inc ile 55 inç arasında fark gördüm ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

kardes çözünürlük derken ekran büyüdümü netlik azalıyor onu demek istiyorum. titrelemeler vs.çok oluyor benm tvde ayni modelde 43inc ile 55 inç arasında fark gördüm ben.

İşte orada sadece HZ yeterli değil. Ekran büyüdükçe işlemci performansı ve yazılım faktörü devreye giriyor. Şimdi bu bahsedilen Awox da durum nedir onu bilmiyoruz. Arkadaş almış, herkes inceleme bekliyor.

Ben şahsen 48" Hi-Level 4K tv kullanıyorum. Görüntü performansı çok iyi, titreme ghosting falan yok. Sonuçta Vestel anakart ve yazılımını kullanıyor.

Awox nedir ne değildir merak içindeyiz. Paneli-anakartı bilinmiyor. İnceleme yapan kişiye birçok soru sorulacak. Bu konuya özellikle @Ado arkadaş dahil olmalı.

• Forumun bu cihaza fiyatından ve büyük ekran olmasından dolayı olan ilgisi üzerine (ayrıca büyük ekran bir tv almayı düşündüğümden) 15 gün önce awox'un çok güncel olmayan sitesi üzerinden iletişim kısmından mesaj atıp bilgi istedim. Cevap gelmedi :) dün müşteri hizmetlerini aradım bir bayan çıktı durumu anlattım. Cihazın Gerçek 4k olup olmadığını , Trt 4k yı çekip çekmediğini ürünü istanbuldateşhir olarak görebileceğim yer olup olmadığını sordum. Teknik servisteki bir arkadaşa sorarak gerçek 4k ve trt yi açıyormuş dedi. Satışla alakalı başka bir telefon numarası verdi.

Bu arada n11 deki ağazaların çoğuna baktım izmir bölgesinde çıktılar. İstanbulda istoçta bir mağaza buldum. Kapalı kutu ellerinde olduklarını teşhirde görebileceğim bir ürün olmadığını söylediler. Bende bugün kendilerinden kutunun resmini net çekip atabilirmisiniz diye soru yazdım n11 üzerinden geri dönüş olmadı.

Başka bir arkadaşım bu ürünü tarsusta satan bir satıcı buldu sahibinden üzerinden. Tv nin resmini gördük ama kafamızın karıştığı noktalar oldu resimde gösterdiği cihazın Ekran üzerindeki etikette 1080P yazıyordu :s Sahibinden üzerinden mesaj attım. Tv nin yandan çekilmiş kalınlığını görebileceğimiz bir resmini ve trt 4k yı gösteren bir resim atmasını rica ettim. Henüz geri dönmedi.

Bu arada Müşteri hizmetlerinin bana satış ve pazarlama içn verdiği telefonu aradım. Arkadaşların sahada çalışmakta olduğunu ve xxxx isimli bir arkadaşın cep telefonunu verdiler. Size yardımcı olacaktır. Bulunduğunuz bölgeyle alakalı bilgi verir dediler. Telefonu aradım çaldı çaldı açan olmadı bende ikinci defa rahatsız etmek istemedim. Telefonu kaydettim Whatsapp kullandığını gördüm. Durumu anlattım. Milletin chaz hakkında bilgiye aç olduğunu İşte Gerçek 4k mı, Dahili uydu alıcı trt 4k yı açıyor mu, kanal geçişi nasıl, Kullanılan paneller nedir, Hz kaçtır, Yazılımlsa yükseltme var mı? görebileceğimiz bişi var mı vs gibi sağolsun görülmesine rağmen görülmedi :D

Velhasıl forumdan birinin bu cihazı alması kafalardaki soru işaretlerini giderecektir.

Bu arada Ado hocam (adem abi) vestelci bu cihazla alakalı bilgisi olağını düşümüyorum ama inşallah vardır :D . Bu cihaz Awox'un çerkezköydeki fabrikasında montajlanıyor. Satış pazarlaması ise istanbul basın expresste sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Forumun bu cihaza fiyatından ve büyük ekran olmasından dolayı olan ilgisi üzerine (ayrıca büyük ekran bir tv almayı düşündüğümden) 15 gün önce awox'un çok güncel olmayan sitesi üzerinden iletişim kısmından mesaj atıp bilgi istedim. Cevap gelmedi :) dün müşteri hizmetlerini aradım bir bayan çıktı durumu anlattım. Cihazın Gerçek 4k olup olmadığını , Trt 4k yı çekip çekmediğini ürünü istanbuldateşhir olarak görebileceğim yer olup olmadığını sordum. Teknik servisteki bir arkadaşa sorarak gerçek 4k ve trt yi açıyormuş dedi. Satışla alakalı başka bir telefon numarası verdi.

Bu arada n11 deki ağazaların çoğuna baktım izmir bölgesinde çıktılar. İstanbulda istoçta bir mağaza buldum. Kapalı kutu ellerinde olduklarını teşhirde görebileceğim bir ürün olmadığını söylediler. Bende bugün kendilerinden kutunun resmini net çekip atabilirmisiniz diye soru yazdım n11 üzerinden geri dönüş olmadı.

Başka bir arkadaşım bu ürünü tarsusta satan bir satıcı buldu sahibinden üzerinden. Tv nin resmini gördük ama kafamızın karıştığı noktalar oldu resimde gösterdiği cihazın Ekran üzerindeki etikette 1080P yazıyordu :s Sahibinden üzerinden mesaj attım. Tv nin yandan çekilmiş kalınlığını görebileceğimiz bir resmini ve trt 4k yı gösteren bir resim atmasını rica ettim. Henüz geri dönmedi.

Bu arada Müşteri hizmetlerinin bana satış ve pazarlama içn verdiği telefonu aradım. Arkadaşların sahada çalışmakta olduğunu ve xxxx isimli bir arkadaşın cep telefonunu verdiler. Size yardımcı olacaktır. Bulunduğunuz bölgeyle alakalı bilgi verir dediler. Telefonu aradım çaldı çaldı açan olmadı bende ikinci defa rahatsız etmek istemedim. Telefonu kaydettim Whatsapp kullandığını gördüm. Durumu anlattım. Milletin chaz hakkında bilgiye aç olduğunu İşte Gerçek 4k mı, Dahili uydu alıcı trt 4k yı açıyor mu, kanal geçişi nasıl, Kullanılan paneller nedir, Hz kaçtır, Yazılımlsa yükseltme var mı? görebileceğimiz bişi var mı vs gibi sağolsun görülmesine rağmen görülmedi :D

Velhasıl forumdan birinin bu cihazı alması kafalardaki soru işaretlerini giderecektir.

Bu arada Ado hocam (adem abi) vestelci bu cihazla alakalı bilgisi olağını düşümüyorum ama inşallah vardır :D . Bu cihaz Awox'un çerkezköydeki fabrikasında montajlanıyor. Satış pazarlaması ise istanbul basın expresste sanırım.

Firma satmamak için elinden geleni yapıyor resmen. Hiç mi teşhir olmaz hiç mi açıklama olmaz? Sanki el altından gizlice çaktırmadan satıyor gibiler özelliklerini bile tam olarak bilemiyoruz nasıl iştir anlamadım

• valla ben yazlığa 2 adet 22 ekran awox tv almıştım uydu ile kullanmak için. birisi bozuk çıktı iade ettim. diğerinin de görüntü kalitesi vasatti. kasası da vasatti. çok bişey beklemeyin.

• n11 deki satici sabah kutu resimlerni paylaştı.

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl

• Görünen o ki panel 4K fakat 4k uydu alıcıya (H.265/HEVC) sahip değil. Yukarıda arkadaş teknik servise sordum var dediler demişti. Değişik. İyi ihtimalle kutunun üzerine yazılan bilgiler yanlış. (yokartık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 8 Mart 2017; 10:10:3 >
  • Bana öyle geliyor ki malı doğrudan Çin'den getirmişler, burada montaj falan hikaye. Ve yine muhtemelen yasa dışı bir şekilde gelmiştir ama piyasaya yüklü miktarda ve rahatça sürme konusunda yaşadıkları bi sıkıntı var gibi geliyor bana ama bekleyelim bakalım biraz daha sonra netleşir..
  • Az once saticiya mesaj attim trt 4k yayini gosterdigini soyledi, aslinda magaza calistgim yere cok yakin ama arabaya sigmicagini dusundugum icin gidip almiyorum, bakalim yetistirirlerse bugun elemanlari teslim etceklermis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Az once saticiya mesaj attim trt 4k yayini gosterdigini soyledi, aslinda magaza calistgim yere cok yakin ama arabaya sigmicagini dusundugum icin gidip almiyorum, bakalim yetistirirlerse bugun elemanlari teslim etceklermis

hayırlı olsun.
    hdmi 2.0 var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.