Şimdi Ara

Awox tv kanal listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutfakta kullanmak için ucuz yollu bişeyler arıyordum.Trendyol dan 690 liraya 32 inc awox aldım.Tv den memnun kaldım parasına göre güzel ancak kanal listesini ayarlıyorum ancak tv yi kapatıp açtığım zaman sıfırlanıyor liste karışıyor.Awox tv kullanıp aynı sorunu yaşayan varmı çözüm önerisi verebilecek varmı? Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Awox TV Kanal Listesi: 2023 ve Sonrası

Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı Awox TV'ler, kullanıcı dostu arayüzleri ve kapsamlı kanal listeleri ile tanınır. İster en son haberleri yakalamak ister en sevdiğin dizileri izlemek iste, Awox TV'nde aradığın her şeyi bulacaksın.

Awox Hazır Kanal Listesi 2023

Awox TV'ler, Türkiye'deki tüm yaygın kanalları içeren hazır bir kanal listesiyle birlikte gelir. Bu liste, yerel, ulusal ve uluslararası kanalları kapsayan çeşitli bir seçim sunar.

Awox TV Kanal Taşıma

Kanal listesinde değişiklik yapmak istersen, Awox TV'nin kullanımı kolay kanal taşıma özelliğinden yararlanabilirsin. Bu özellik, kanalları istediğin sıraya taşımana ve en sevdiklerini en üste çıkarmana olanak tanır.

Awox Kanal Listesi Değişiyor

Awox kanal listesi zaman zaman değişebilir, çünkü yeni kanallar eklenir veya mevcut kanallar kaldırılır. En güncel kanal listesini Awox'un resmi web sitesinden kontrol edebilirsin.

Awox TV Kanal Listesi

Awox TV'nin kanal listesine şu şekilde erişebilirsin:

• Uzaktan kumandandaki "menü" düğmesine bas.
    • "Kanal Listesi" seçeneğini seç.
    • İstediğin kanalı bulmak için listede gezin.

Awox TV'nin kapsamlı kanal listesi ve özelleştirme seçenekleriyle, her zaman en sevdiğin programları kolayca ve sorunsuz bir şekilde izleyebileceksin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kgs var hocam kanalları uydudan sürekli güncelliyo silseniz geri gelir değiştirseniz eski haline gelir. Bizde 55' lik olan var. Biz alıştık
  • Menu de tkgs varsa onu kapatın. Düzelmesi lazim..
  • merhabalar acaba sorunu cözen varmı aynı sıkıntı bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtog

merhabalar acaba sorunu cözen varmı aynı sıkıntı bendede var
    Benim sorun kendi kendine düzeldi fakat listeyi açtığın zaman bazı kanallarda isim yazmıyor mesela 6. Sıraya kanal d koydum listede 6 numarada isim yok ama basınca kanal d çıkıyor.17. kanala dmax koydum 17 ye geldiğim zaman ntv yazıyor ama dmax açılıyor.Mutfak tv si olduğu için pek takmıyorum ama ucuz etin yahnisi bu kadar işte.
  • Selamlar,
    Konuyu çözen bir arkadaş var mı. Cevap yazarsa çok sevinirim.
  • sailorman33 kullanıcısına yanıt

soruna çözüm bu videoda. linkten tıklayıp izleyin, sorununuz çözülürse youtube kanalına abone olmayı unutmayın. baya bir emek var bu işlerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.