Şimdi Ara

awp_walls - Yeni Map! CS 1.6 için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Download Link: http://gamebanana.com/cs/maps/170707

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabass -- 9 Aralık 2012; 17:29:22 >

• Elinize sağlık.

Haritada FPS düşüşü oluyor. Ortadakl Mavi platform çok yüksek. AWP haritalarında başlar başlamaz çatışmaya girilmeli, o platform nedeniyle karşı taraf görünmüyor, oyun yorucu olmaya başlıyor. Bütün silahlar satın alınıyor, public serverda atılan FlashBang ler ile oyunun tadı iyice kaçacaktır.

Haritalarınıza başlarken CS Harita Tasarla sayfamızdaki temel_harita.rmf dosyası ile başlayabilirsiniz. Aydınlatma (ve ışık) sorunu yaşamadan, temel haritaya ilaveler yaparak ve haritaya güzel bir isim bularak çok daha güzel haritalar yapabileceğinizi düşünüyorum.

• Bence sade olmuş
  • bence çok saçma olmuş çok kötü özetle 10 yaşında yiğenimin eline versem daha düzgün bir şey çıkartabilirdi diye düşünüyorum sadelikten çok saçma, sadelik bu değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Elinize sağlık.

Haritada FPS düşüşü oluyor. Ortadakl Mavi platform çok yüksek. AWP haritalarında başlar başlamaz çatışmaya girilmeli, o platform nedeniyle karşı taraf görünmüyor, oyun yorucu olmaya başlıyor. Bütün silahlar satın alınıyor, public serverda atılan FlashBang ler ile oyunun tadı iyice kaçacaktır.

Haritalarınıza başlarken CS Harita Tasarla sayfamızdaki temel_harita.rmf dosyası ile başlayabilirsiniz. Aydınlatma (ve ışık) sorunu yaşamadan, temel haritaya ilaveler yaparak ve haritaya güzel bir isim bularak çok daha güzel haritalar yapabileceğinizi düşünüyorum.

İlk haritam, başarılı olamamam gayet normal, ama yardımınızla daha iyi işler çıkarabileceğimi düşünüyorum.
    Ayrıca yapıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Saatler süren ve öğrenerek gittiğim bu emeği yermek yerine yardımcı olmaya çalışmanız, herkesin yapamayacağı onurlu bir davranış.

• eline sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.