Şimdi Ara

Awrupa-Cin musabakaları--->Eldorado

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cinli bir nuker olarak eldorado da wizardları pvp ye cagırıyorum.Benimle aynı düşünceyi paylaşan varsa(ki yoktur):P onlar da bu müsabakalara katılabilir - rakip aranıyor- bu müsabakalar yeterli üye bulursa-bulamazsam rakiple yaparım-Yer ve zaman belirtilcek bu müsabakalar sonucunda cinin mi avrupanın mı iyiiyi olduunu anlicaz

34 lvl im :P
    Full sos giyiniyorum
    elimdeki silah düz 35
    spear
    (ezik işte):P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThiefKiller -- 23 Ağustos 2007; 15:55:43 >

• Her turlu Hazırım Tabi Lv farkımız aşırı degilse lv 59 Wizardım Fire-Cold gittim Ve gidiom 60 olymda bi Yeni Skilleri Acıyım o zaman gel i$te
  • kendine güvenme avrupalılar darmadagın eder çinlileri özellikle roqueler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

kendine güvenme avrupalılar darmadagın eder çinlileri özellikle roqueler

yazdıgım mesaja bakarsan wizard cagiriyorum
  • 34 lvlde avrupamı iyi chin mi anlayamassın.
  • olsun ama bir bakcaz kim iyi (benim lvlimde)gerçi kendime fazla guvenmiyorum ama işte ...
  • 80 lvl olmadan kesinlikle karar verilemez..bir de çok büyüksün agam..alçak gönüllülük falan yapma full sos giyiom bildiin ezik diye..sen sörvörün gıralısın ağam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SRO EUROPE GRÖVLER
    18 yıl önce açıldı
    İkinci TurkMuOnline Serveri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

80 lvl olmadan kesinlikle karar verilemez..bir de çok büyüksün agam..alçak gönüllülük falan yapma full sos giyiom bildiin ezik diye..sen sörvörün gıralısın ağam

ölemiyim la gerçekten
  • Ancak İkiniz 80 Olacaksınız 34 Level Düşük.
  • kimse bisi diyemez agalar avrupa charları cin charlarını dagıtır ben 48 lvl lik dagger kullanan bi adamın 73 lük glavieciyi yıktıgını gördüm sasırdım..bende avrupa charı acmak isterim ama cin charı kasmakda daha zevkli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThiefKiller

Ben cinli bir nuker olarak eldorado da wizardları pvp ye cagırıyorum.Benimle aynı düşünceyi paylaşan varsa(ki yoktur):P onlar da bu müsabakalara katılabilir - rakip aranıyor- bu müsabakalar yeterli üye bulursa-bulamazsam rakiple yaparım-Yer ve zaman belirtilcek bu müsabakalar sonucunda cinin mi avrupanın mı iyiiyi olduunu anlicaz

34 lvl im :P
    Full sos giyiniyorum
    elimdeki silah düz 35
    spear
    (ezik işte):P

34 lwl sin nasıl oluyoda 35 lwl spear silahını giyiniiyosun?

• quote:

Orjinalden alıntı: yigidoo

kimse bisi diyemez agalar avrupa charları cin charlarını dagıtır ben 48 lvl lik dagger kullanan bi adamın 73 lük glavieciyi yıktıgını gördüm sasırdım..bende avrupa charı acmak isterim ama cin charı kasmakda daha zevkli..

biras abartmıssın sankı bende lwl 58 cinli bowum 2 avrupalı 1 dagger 47 lwl bı 2 handed warrıor 45 lwl aynanda daldılar 10k cirit 9k nırmal vurum ıkısınedee ayrı ayrı ???? 48 lwlın 73 devırmesı karıncanın fili devirmesi gibi bişi bı kere 73 lwl adam neyse tek ceker kardeş atıosunda usturuplu at bare

• başlığı değiştirsen iyi olur bende alexanderda çağırıyorum lwli maximum 41 olacak başlığıda her serwer olabilir yapsan süper olur
  • ben eldoradoda 39 lvl olmak üzreyim yani 38 lvlim
    avrupalı arkadaşları beklerim karşıma çıkabileceklerini sanmam yürekli olan varsa pm atsın _kuvvet_mira
  • 28 lvl wizard la 38 lwl full int spearı tek alıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih___ -- 23 Ağustos 2007; 23:46:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: semih___

28 lvl wizard la 38 lwl full int spearı tek alıom

De Get !
    Yalan At Ama Büyük Atma !
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFeRi

quote:

De Get !

gerçekten doğru ben wizardım 31 leveldim 39 level full str blade i tekte alıyodum bazen ki çoz az oluyo 2 defada alıyodum
  • bn gelirim çinliyim 36 lvl nuke elimde +6 kalkan +3 br 17 ustum full blue nickname: Big_Shot
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

quote:

Orjinalden alıntı: JeFFeRi

quote:

De Get !

gerçekten doğru ben wizardım 31 leveldim 39 level full str blade i tekte alıyodum bazen ki çoz az oluyo 2 defada alıyodum

o ßlade ci ezikmiş bu arada 20 lvl adamın ben 39 lvl nukeri yendigini bilirim yalan falan deil

• atneste 46 lvl cinli ariyorum 46 lvl wizard full str int fark etmez gel ne olursan gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.