Şimdi Ara

axcess wireless gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende axcess wireless controller gamepad var modeli axcess ps-33002
    sorunsuz tak kullan çalıştır şeklinde oynuyordum ama 3-4 gün önce fiffa oynarken aniden usb cıkıs sesi geldi ve gamepadı cihaz görmemeye başladı. şimdi takıyorum görmüyor.. bozulmuş diye düşünücem ama şöyle şeylerde başıma geliyor

axcess wireless gamepad

şimdi bunu takınca normalde o üstündeki 1-2-3-4 yazan ışıklar yanıp sönüyor ve josytiğin start tusuna basınca sadece 1 yanıyordu ve bu şekilde sorunsuz çalışıyordu.
    ama şimdi ise bunu takınca sadece 1-2-4 sabit yanıyor 3 yanmıyor.joystickten starta felan basıyorm değişen bişey yok.bu şekilde olunca pcye takınca bile görmüyor usb takıldı sesi de gelmiyor..
    asıl sorun ise: arada takıyorum normal 1-2-3-4 hepsi yanıp sönüyor ve pc gamepadı görüyor sıkıntı yok ama 15-20 saniye sonra pc görmüyor.yani usb aygıt cıkarıldı sesi geliyor..

pilleri değiştirdim,cd driverini indirip kurdum ama nafile çözülmedi. bozuk olabilir ama ışıkları felan hala yanması ayrıca bazende görmesi felan şaşırtıcı bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

arkadaşlar bende axcess wireless controller gamepad var modeli axcess ps-33002
    sorunsuz tak kullan çalıştır şeklinde oynuyordum ama 3-4 gün önce fiffa oynarken aniden usb cıkıs sesi geldi ve gamepadı cihaz görmemeye başladı. şimdi takıyorum görmüyor.. bozulmuş diye düşünücem ama şöyle şeylerde başıma geliyor

axcess wireless gamepad

şimdi bunu takınca normalde o üstündeki 1-2-3-4 yazan ışıklar yanıp sönüyor ve josytiğin start tusuna basınca sadece 1 yanıyordu ve bu şekilde sorunsuz çalışıyordu.
    ama şimdi ise bunu takınca sadece 1-2-4 sabit yanıyor 3 yanmıyor.joystickten starta felan basıyorm değişen bişey yok.bu şekilde olunca pcye takınca bile görmüyor usb takıldı sesi de gelmiyor..
    asıl sorun ise: arada takıyorum normal 1-2-3-4 hepsi yanıp sönüyor ve pc gamepadı görüyor sıkıntı yok ama 15-20 saniye sonra pc görmüyor.yani usb aygıt cıkarıldı sesi geliyor..

pilleri değiştirdim,cd driverini indirip kurdum ama nafile çözülmedi. bozuk olabilir ama ışıkları felan hala yanması ayrıca bazende görmesi felan şaşırtıcı bi durum

bügün bende aldım denemedim daha. garantiye gönderdin mi yada başka pc de dedin mi kronik sorunsa açmadan iade edeyim bende bari

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

arkadaşlar bende axcess wireless controller gamepad var modeli axcess ps-33002

axcess wireless gamepad

bügün bende aldım denemedim daha. garantiye gönderdin mi yada başka pc de dedin mi kronik sorunsa açmadan iade edeyim bende bari

hocam garantiye göndermedim uğrraşmadım açıkcası ama benden baska nette baska kişilerdede olmus bu sorun.cok kötü bi gamepad diğer ucuzlarda kötü. şimdi logitech710 aldım farkı kaliteyi yaşıyorum.bence azcık daha bekle logitech al

• gold pc ye gittim ama kablolusu vardı logitech in almadım kablolu cocuk zaten demir olsa bozuyor bizim evde artık kırılana kadar kullansın 35 tl cok gelmedi gelmedi gözüme aldım
  • hocam logitech710 kablosuz onu düşünebilirsin. sadece nano alıcısı var
  • ürünün driver ını paylaşma şansın varmı bide bunun algılıycısına iki gamepedi

nasıl bağlıya bilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.