Şimdi Ara

axen 32 lcd tv 730 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben aldım şu an kulanıyorum şimdlik memnunum düşünenler olursa burda tv hakındaki ilk izlenimlerimi yazdım buyurun
    net uzerinde verilen resimlerde cihazın cercevesi cook kalın duruyordu ama hicde de gozuktugu gibi degil goruntude benden gecer not aldı
    çok araştırdım kontrast olayını hic biryerdede yasmıyordu axen bayisine tel actm 30000.1 denildi ama ne hikmettir bana gelen tvnin kutusundan 50000,1 yazıyor
    ses kalitesi pek iyi degil onu soyliyim ps3 takmama ragmen
    goruntulere gelince ps3 ten 1080yada 720p görüntülerde gayet başarılı normal uydu yayında biraz mat bir goruntusu var buda cook normal bir durum
    bana gelen tv de tüner yok
    kumandası çok hoş ele oturuyor iricene
    net userinde arastırınca cihazda 2hdmı girişi yasıyor ama bana gelen tvde 3 tane var giriş konusunda baya bonkör davranmışlar 3hdmı 2scart 1svideo normal lale girişler 1 pc girişi usb girişi ses girişi ve çıkışı
    cihazin medya oynatısıcıda gayet hızlı fat32 destekliyor fiilimlerde takılma oluyor diye bir arkadasımız yasmıstı bende oyle bişi olmadı 4 5 tane denedim sorunsuz sekilde oynattı mp3 oynatıcısıda resim oynatıcısıda gayet basarılı
    cihazın üstündeki tuslar da dokunmatik gerci benimknde sorun var ama kulanmıyacagım icin problem degil
    kısacası cihaz güzel cihaz istanbuldan getittirdim eger bulamauyanlar olursa ankara ici cihazın satısını yapabilirim simdilik stokta 5 tane var 730liradan kredi kartınada taksit yapabilrim 12 aya kadar acılmamıs kutusunda teslimat düsünenler olursa iş yerimin numarasını veriyorum 3236298 burdan ulaşabilrsiniz pm dende cavp veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent0623 -- 3 Temmuz 2010; 10:47:22 >

• 900 tl civarına lg toshiba gibi markalı urunler varken duyulmamıs belirsiz bir urune 730 tl , vermek sıcak fırsat gibi durmuyor.
  • valla şu sıralar lcd alacaksanız teknosalara bakmanızı öneririm. sitelerinde pahalı gözüküyor ama mağzaları ucuz. en son 2 hafta önce cevahirde toshibanın 32" bi modeli 700 lira civarıydı(modelin sonu 605 di sanırım) samsung 32b450 de 850 miydi neydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

900 tl civarına lg toshiba gibi markalı urunler varken duyulmamıs belirsiz bir urune 730 tl , vermek sıcak fırsat gibi durmuyor.

haklı olabilrsin ama arada 200 tl lik bir fark var herkezin butcesi farklı lg nin 32 lik tvsini buu fiyata almak zor anca kanpanya yapacaklar oyle bu tv gercekten iyi bir ürün fiyat performans olarak kendi sınıfındaki cihazlara gore bariz fiyat avantajı var sunny üretimi birebir sunny nin tvsi var aynı özleiklerde sadece ustundeki amblem degişik 5000.1 kontrast oranı hicde yabana atılacak bir özelik degil aynı özleliklerde lg samsung sony toshinba marka tvleri 1000 tlden asagı almak zor gende dedigim gibi bulamıyanlar olursa hesaplı bişi su an net üserinden satısı 750 tlden baslıyor stokt adeti 3 tane
  • Axen 32" yaklaşık 1 senedir carrefourda 699 tl. üstelik hediye çeki vs de veriyorlar. 1 ay içinde hiç bir gerekçe göstermeden iade edebiliyorsun üstelik.
  • 800 TL li fiyatlara Toshiba'nın SD yayında müthiş performanslı AV serisi var iken tv tuneri bile olmayan Axen tv almak tercihinize kalmış.
  • 699 tl internet satış fiyatı üstelik world bonus ile peşin fiyatına 12 taksitle hsbc yede 9 taksit.
    http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/axen-piano-black-tasarim-32-usb-girisli-hd-ready-lcd-televizyon_05.011.0167.0001.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tv farklı iki şekilde kullanabiliyormuyuz
  • 42" fhd smart lg + uydu alici 1050 tlye geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horrrtttttttt

• Adam çöpe bile atmıştır belki tvyi

• quote:

Orijinalden alıntı: X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS

bu tv farklı iki şekilde kullanabiliyormuyuz

seni falakaya yatırıp ıslak odunla yermisin yemez misin demek lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS

bu tv farklı iki şekilde kullanabiliyormuyuz

seni falakaya yatırıp ıslak odunla yermisin yemez misin demek lazım .

bizde bitane var ekranı ikiye bölüyor nasıl bişeydir anlamadım yeni modellerinde bu özellik yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.