Şimdi Ara

Axess Ramazan kampanyani kendin yap 250 TL Chip para veya 30.000 mil kazan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
18
Favori
12.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya kişiye özel olmaz. Ramazan kampanyası herkeste görünür. Yarını bekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 12 Nisan 2021; 22:21:38 >
  • Sorgulama alanına Giyim yazıp aratın kampanya çıkıyor.

Bende görünen detaylar aşağıdaki gibi. Pek iç açıcı değil

Başka kampanyalarla kombo yapamazsak pek işe yarmaz gibi Axess Ramazan kampanyani kendin yap 250 TL Chip para veya 30.000 mil kazan 

Axess Ramazan kampanyani kendin yap 250 TL Chip para veya 30.000 mil kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 12 Nisan 2021; 22:30:12 >
  • Nasıl ararsam arayım bende çıkmıyor kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecastle37

Sorgulama alanına Giyim yazıp aratın kampanya çıkıyor.

Bende görünen detaylar aşağıdaki gibi. Pek iç açıcı değil

Başka kampanyalarla kombo yapamazsak pek işe yarmaz gibi  

Oranlar berbat

• Bluecastle37 B kullanıcısına yanıt

500 e 25 elektronik var kişiye özel

16 sında e ticaret gelirse kombo olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sektörlerin hangi e-ticaret sitesinde ne olduğu yazan bir tablo vardı atabilecek var mı bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Free yok sanırım göremedim
  • lastyksbenderr kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/isyeri-banka-pos-sektor-bilgisi-ana-konu--143251833-11#148094897

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon elektronik mi?

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Evet

• Bendede görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem axess platinium hem free hemde akbank kart var ama bende gözükmüyor hoş gözükse ne olacak 214 TL limitli kredi kartım (bu arada bu kadar az limitim var platinium için aidat alırlar mı? Ona göre kapatayım)

• Teşekkürler.

• 1 TL limiti olsa bile alırlar.

• dijital axsess lere yok galiba bu kampanya

• Benim axsess kartımın limiti düz 200 2 senedir ödüyorum ama blöf yaparsanız belki silerler

• quote:

Orijinalden alıntı: caseon

Benim axsess kartımın limiti düz 200 2 senedir ödüyorum ama blöf yaparsanız belki silerler
    Daha fiziki kart elime gelemedi (daha sonra başvurduğum free kart geldi) gelecek ay aidatı alırlar herhalde bakacağım blöf işe yarayacak mı? Bilgi için teşekkürler bu arada

• Hocam ilk sene ücretsizdi benim kartım 10. Ayda sanırım kapatmak istedim 90 chippara teklif etmişlerdi bi ara baya bonkördü ama şuan nasıl bilmiyorum

(Öğrenci kredi kartı aidatı 20 tl mi neyd ve sadece kampanya olunca kullanıyodum)

Ama blöf işe yaramasa bile Yeni başvuranlara özel %5 chippara kampanyası vardı . Siz yararlanabiliyor musunuz bilmiyorum ama malum uygulamalar ile 300 chippara rahat kazanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 13 Nisan 2021; 0:31:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caseon

Hocam ilk sene ücretsizdi benim kartım 10. Ayda sanırım kapatmak istedim 90 chippara teklif etmişlerdi bi ara baya bonkördü ama şuan nasıl bilmiyorum

(Öğrenci kredi kartı aidatı 20 tl mi neyd ve sadece kampanya olunca kullanıyodum)

Ama blöf işe yaramasa bile Yeni başvuranlara özel %5 chippara kampanyası vardı . Siz yararlanabiliyor musunuz bilmiyorum ama malum uygulamalar ile 300 chippara rahat kazanırsınız
    Öğrenci olandan bende de vardı 250 TL limiti vardı oda ondan 500-600 arası chip para kazanmıştım (kampanyalar teklif vs) umarım bu tekliften bana da bulunurlar 😀

• Puanları harcayıp free karta döneceğim bende geçen limit düşürmek için aradım puan filan vermediler. Galiba aidati saplayacaklar ;))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.