Şimdi Ara

AXESS SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI 2018 SUBAT (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
31
Favori
47.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

n11'den elektronik ürün aldım. puan yattı. çok soran vardı, bu yüzden yazdım.

EyvAllah hocam çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

n11'den elektronik ürün aldım. puan yattı. çok soran vardı, bu yüzden yazdım.

EyvAllah hocam çok sağolun

Tabiki yazacaksiniz kampanyayi. Sicak firsatsa yazilir degilse yazilmaz. Aman susun kimse duymasin puanlar sadece farkedenlere yuklensin mantigini kiniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim, ne demek.
  • biri sildirsin şu konuyu....
    lütfen...!
  • Trendyol alışveriş yaptım %14 puan anında geldi

• Arkadaşlar şu sarıkız muhabetlerini herkes editleyip bir silsin bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Morhipo 2 kampanya ya ek olarak, bkm.express in 200 e 30 tl indirimi ile birleşiyor galiba. Akşam deneyeceğim

Morhipo - Bkm express kampanyası

Alışveriş tutarı 280 TL ve üzeri olan ve Akbank bireysel kredi kartı ile yapılan işlemler BKM Express ve Akbank kampanyasından aynı anda faydalanabilecektir.

280 mi 250 mi?? Yanlış bilgi verme!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Morhipo 2 kampanya ya ek olarak, bkm.express in 200 e 30 tl indirimi ile birleşiyor galiba. Akşam deneyeceğim

Morhipo - Bkm express kampanyası

Alışveriş tutarı 280 TL ve üzeri olan ve Akbank bireysel kredi kartı ile yapılan işlemler BKM Express ve Akbank kampanyasından aynı anda faydalanabilecektir.

280 mi 250 mi?? Yanlış bilgi verme!!

Yanlış bilgi verme demeden önce, kullanacağınız kampanyanın şartlarını okumalısınız.

• Morhipo dan alışveriş yaptım iade ertesi günü yansıdı ama cip puan gelmedi gelen var mı

• n11 mikrodalga fırın aldım yüklemedi puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep_red

n11 mikrodalga fırın aldım yüklemedi puanı

İlginç. Faturada ürünün kesilen faturada elektronik olarak görünmemesi ihtimali olabilir , ekstrenize elektronik olarak yansımalı alışveriş özellikle belirtilmiş elektronik alışverişi olmalı

• N11 den iki ayrı kartla iki telefon aldım ikisine de 50 TL yüklendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    kampanya şartlarında yazan ve puan kazanılmaması gereken maddeden para kazanmak ne kadar doğrudur ?"

Yazmışsın ama gg kampanya koşullarında şu yazıyor

Kampanya hangi kategorilerde geçerli değildir?
    Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için),

Şimdi o 100 tl chip parayı iade edermisin lütfen?
  • Vakti zamanında hepsiburada.com iştiraki yenicarsim.com dan altın alınmıştı ve chip para yatmıştı herkese.
    Aynen bu konuda olduğu gibi o konuda yukarılara taşındı dillendi de dillendi ve sonuçta ne oldu?

Bilenler bilir, altın alıp chip para yatan herkesin puanı geri alındı, puanı kullananlara da -100 tl borç yansıtıldı. Kimse de kalkıp itiraz edemedi.

Bu şunu aldım yüklendi,bunu aldım yüklendi yazanların özellikle dilerim başına bu olay gelir.
  • Gittigidyor da malum seyi hesaba havale yapan satici var mi pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 4 Şubat 2017; 12:42:19 >
  • Odeabankın axess kartları da faydalanabiliyor mu arkadaşlar bu kampanyalardan ?

Edit: GG 100 tl chip para puan kampanyası şartlarında yazıyor geçerli değilmiş.
    "Kampanyaya hangi kartlar dahil değildir?
    Kampanyaya Bank'O Card Axess dahil değildir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmözdemir16 -- 4 Şubat 2017; 13:48:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Ok çok güzel yazıyor da neden chip paralar yatıyor yatmasın ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Ok çok güzel yazıyor da neden chip paralar yatıyor yatmasın ozaman.

senin bu yazdığın, Hırsızın savunma olarak "o da kapısını açık bırakmıştı bırakmasın o zaman" cevabını vermesinden farksız.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın banka savunucusu değilim. Herşeyin ulu orta paylaşılmasından rahatsızım. Ben telefon aldım cp yüklendi sıkıntım yok, altın alan düşünsün der geçerim ama boşboğazlar yüzünden herkes yanacak haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 4 Şubat 2017; 14:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_medya

Morhipo dan alışveriş yaptım iade ertesi günü yansıdı ama cip puan gelmedi gelen var mı

morhipodan chippara geldi mi?
  • gg den neo kart ile 1200 tl telefon aldım 100 tl geldi sevgililer günü 50 tl gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.