Şimdi Ara

Axess Yılbaşı Kampanyası market - giyim - elektronik 1-31 Aralık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
17
Favori
11.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afutku

Simdi yatmış ama 1 ocakta aktif olacak sanirim

1 hafta kullanımı var detaylari okuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • replamed R kullanıcısına yanıt
    kliksadan alırsan 1000 tl üstü 100 tl chip para veriyor daha hesaplı
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

quote:

Orijinalden alıntı: byneco

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aksam axesss kredi kartimdan alışveriş 2 kez giyim yaptim öğleden sonra bakicam bakalim gelmismi

alışveriş yaptıgın an geliyor dostum.

Eyvallah dostum ay sonuna kadar 4 .alisverisi buluruz umarim

altın 148 lerdeyken degerlendırebılırısn

altın alımına geçerlimi ?

evet

nerede ?
    cahilliğimi mazur gör..

hızlıal hepsıburada vb

puanın üstünü karttan çekim mi oluyor

Hızlıal ın sistemine kart puanlarını yükleniyor. Hatta forumda paylaşılmıştı daha önce de.. bonus,puan vs kullan diyip hızlıal a ekliyorsun, istediğin zaman alışveriş yapacağında bu yüklü puanları düşüyor sistemleri, kalan bakiyeyi istediğin kartla ödeyebiliyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: kumsalda

kliksadan alırsan 1000 tl üstü 100 tl chip para veriyor daha hesaplı

http://www.kliksa.com/urun/ceyrek-altin-darphane-7-li-paket-2014-/902274013?ref=%C3%87ok_Arananlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: replamed

quote:

Orijinalden alıntı: PARAFESOR

Axess yilbasi kampanyasi ile carrefour kampanyasi kombo olmuyor

Kombo oluyor hocam ben yaptim.yalniz carfourdan kazanilan chip para cep subesinden gozukmuyor ve sadece carfourda geciyor.

Combo olur ama axes 25 TL chip para son 100 geldi son 3 alisverisi 100 er TL seklinde carrefourdan yaptim ama carrefour un yaptigi kampanya 25 TL SMS i neden gelmedi haaa bende bir de şey vardi kişiye özel 25 kasim 25 aralik arasinda 1000 TL harca 25 TL chip para diye

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    hocam 100 tl + 25 tl geldi ben bi çeyrekdaha almayı düşünüyorum hepsiburada daha hesaplı geliyor ama chippara kullanılıyormu bu sitede hangi sitelerde kullanabilirim yada
    hallettim hızlıaldan 1 adette çeyrek aldım chipparalarıda altınla değerlendirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumsalda -- 25 Aralık 2014; 15:24:21 >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    7. 100 TLLİK ALIŞVERİŞİ CARREFOURDAN YAPTIM Carrefourun da 3. 75 ini doldurmuş oldum ancak carrefour dan olanı yüklemedi. Nedeni ni bilmiyorum. Müşteri hizmetleri bize ulaşın linkinden ulaşıp sorununuzu oradan halledeceksiniz dedi. Ben de uğraşmak istemediğimden (nasılsa onların dedikleri hep olur) uğraşmadım.
  • quote:

7. 100 TLLİK ALIŞVERİŞİ CARREFOURDAN YAPTIM Carrefourun da 3. 75 ini doldurmuş oldum ancak carrefour dan olanı yüklemedi. Nedeni ni bilmiyorum. Müşteri hizmetleri bize ulaşın linkinden ulaşıp sorununuzu oradan halledeceksiniz dedi. Ben de uğraşmak istemediğimden (nasılsa onların dedikleri hep olur) uğraşmadım.

Valla yüklenecek daha 25 TL daha chip var şef ben postayi koyarim kartim platinum 1900 limiti var ama harcama aylik 4000 net

• 25 tl çip para 7 gün sonra siliniyor bilginize
  • quote:

Benim son işlem provizyonda belki de ondan

• gitti gidiyor da geçerli mi arkadaşlar ? n11 hb ve hızlı al da geçerli olduğu yazıyor ama gg hakkında bişi yazmamışsınız
  • Kliksadan 2 kez altın alsam 100/100 kampanyasıyla birleşirmi arkadaşlar ?
  • az once 4. 100luk alısveerısı yaptım hemen 2. 25 tl cıppara yattmıs daha 4 gunum var
  • taksitli alışverişler geçerli mi? deneyen var mı?
  • Hic taksitli alisveris yapmam,alir veririm ekonomiye can veririm

• PARAFESOR P kullanıcısına yanıt
    dostum ben de carrefour kampanyası ile birleştirdim iki puan da anında yattı ama carrefourdan yatan puan sadece carrefourda kullanılabiliyor.
  • arkadaşlar, ikea dan yapılan alışverişler geçerli mi? alışveriş yapan varsa bilgi verebilir mi? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musan1

dostum ben de carrefour kampanyası ile birleştirdim iki puan da anında yattı ama carrefourdan yatan puan sadece carrefourda kullanılabiliyor.

Karfur puanı hemen yattı miydi?

Bir de internet bankacılığında gözüküyor mu

• Hem buna katıldım hemde kliksanın 100 tl puanına.. Baklım ikisi birden olacakmı. Gerçi altın yazmıyor şartlarda ama Kliksa ve hızlıaldan alışveriş yapınca içeriğinemi bakıyorlar yoksa firma isminemi ?
  • musan1 M kullanıcısına yanıt
    Ben devamlı 100 tl üzeri yaparak chip aldıgımdan bunların 3 ü carrefourdaydı ama carrefoura extra chip vermedi. Yani yeni yıl kampanyasından 100 tl kazanana sanırım vermiyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.