Şimdi Ara

Axess Yılbaşı Kampanyası market - giyim - elektronik 1-31 Aralık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
17
Favori
11.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Süper bişi valla :) yan yana 2 migrostan 100 er yükledim. Anında 25 chip yattı :)

yanyana iki migros nerede var
  • cekemen C kullanıcısına yanıt
    Mersinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chip para ile vodafone tl yükleniyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Süper bişi valla :) yan yana 2 migrostan 100 er yükledim. Anında 25 chip yattı :)

hocam aynı gün demi bu arada migrosdan aynı hesaba bağlı neo ve axess ile yüklemeyede 25 veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

hocam aynı gün demi bu arada migrosdan aynı hesaba bağlı neo ve axess ile yüklemeyede 25 veriyor

Neo yu bilmiyorum. ben aynı cadde üzerindeki 2 migrosa gidip axess kk ile 100 er tl yüklettim ve daha migrostan çıkmadan chip geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 4 Aralık 2014; 22:51:47 >
  • Arkadaşlar vodafone dan fatura ödesem, geçerli olurmu sizce, sektör ne olarak geçiyordur?
  • Sanalpazar.com deneyen oldu mu arkadaşlar
  • eresin00 E kullanıcısına yanıt
    ft ödeme olmaz

• Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Neo yu bilmiyorum. ben aynı cadde üzerindeki 2 migrosa gidip axess kk ile 100 er tl yüklettim ve daha migrostan çıkmadan chip geldi :)

paypal kartamı 100 tl yüklettiniz acaba
  • quote:

Mersinde

iyi yere tükkan açmışsın
  • Merhaba

Araba sigortasını yaptırsam olur mu acaba ?

4 gün ara ile 100 tl 100 tl mail order le yapsak . Sanırım olmaz ama ya olursa diye
  • Herkes chip para kazanma arayışında fakat chip harcayacak yer bulan da yok :) kimse harcamıyor galiba :)

• quote:

Herkes chip para kazanma arayışında fakat chip harcayacak yer bulan da yok :) kimse harcamıyor galiba :)

Puanlarınızı hepsiburada gibi online sitelerde harcayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

hocam sağol bir şey paylaşmıssın da ne yüklettiniz bir cevap verseniz ??
  • Kampanyayı internet bankacılığından seçtim ayrıca sms göndermem gerek yoktur umarım bu gün ilk harcamayı yaptım mesaj gelmedi acaba 2.harcamada mı mesaj geliyor puan kazanımı hususunda?Akbank mh ni aradım ama bir türlü bağlanmadı beklemekten usandım bende buraya sormayı düşündüm.Şimdiden cevap vereceklere teşekkür ederim.

Edit:Yeniyıl kampanyası için.
  • Carrefour'da 3*75 TL alışverişe 25 TL kampanyası var.
    Bu 75 TL alışverişin yerine 100 TL yapılırsa 2 kampanya birleştirilebilir.

http://www.axess.com.tr/kampanya/axesse-ozel-carrefoursada-25-tl-chippara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Kampanyayı internet bankacılığından seçtim ayrıca sms göndermem gerek yoktur umarım bu gün ilk harcamayı yaptım mesaj gelmedi acaba 2.harcamada mı mesaj geliyor puan kazanımı hususunda?Akbank mh ni aradım ama bir türlü bağlanmadı beklemekten usandım bende buraya sormayı düşündüm.Şimdiden cevap vereceklere teşekkür ederim.

Edit:Yeniyıl kampanyası için.

Evet bana hep ikinci alışverişten sonra 25 tl geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gelen mesajdaki tarih de geçerli mi puanları kullanmak için.?Yani 10.12.2014

Yilbasi Kampanyasindan 25TL chip-para ... ile biten kartiniza yuklendi. 10.12.2014 'e kadar uyeisyerlerinde kullanabilirsiniz. 4.harcamanizda,25TL daha kazanin

• Slmlar kuyum alisverisleri gecerlimidir acaba..gram altin aiyordum ben ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.