Şimdi Ara

AXSESS 6 AY HARCAMA SÖZÜNE NET 26 TL KAR.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende başka bir kartımı kızağa çektim hemen 1-2 ay içersinde 1000 tl kredi verdiler 250x4 şeklinde ödenecek.

Şimdi bu akbankı kızağa çekme zamanı, tabi sen 3000 , ben 1000 garanti harcarsak cepte keklik gibi ne ararlar ne de sorarlar , şu %10 bitsin benden aldıkları 120 tl yi chip para şeklinde isteyeceğim. 80 e kadar ok diyeceğim eğer aksi olursa blöf mlöf yapmadığımı anlayacaklardır, sonra müşteri kazanmak için % 10 puan yatoralım diye türlü türlü kampanyalar yaparlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 24 Ekim 2017; 19:57:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Bende de durum ayni. Yil sonunu bekliyorum. Geçen aradilar kart gonderelim diye aidat muhabbeti yaptım free istedim. Her müşteriye farklı davranışı sevmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize iyi geçirmişler desene.. 1993 taahüt verdim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 BİN TL limit var. Ortalama 9/11 Bin TL. Harcama hedefi geliyor. Onu da yılda 2/3 kez zor gönderiyorlar.

40 gün ( fatura ödemesi haric ) de 10 bin harcarım çok rahat. Ancak Akbank artık vermiyor :((

25/50 TL veriyor bu arada bu harcamalara :(((

• Benim kart limiti 3000

Her ay 5100 harcama sözü istiyor. İlginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sayade bence o 26 tl yede sizin 6 ay boyunca kapatmama sözünüze karşı vermiş olması
  • Bi bana böyle teklifler gelmiyor. Tuvalet parasını bile.axess ile yapınca böyle oluyor demek.

Free aldım şimdi. Ben den axess için aldıkları kart aidatını geri koparma çabasındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1000 lira harcamaya 100 chip-para almıştım. Ayın son günlerinde hatta hatırlatma mesajı gönderiyorlar.

"Gerceklestirmis oldugunuz 728.67 TL'lik cironuzu 5 gun icinde 1,001.00 TL'ye tamamlayamazsaniz 2.24 TL tarife ucreti ekstrenize yansitilacaktir."

• bence mh amirlerinden yanlış anlamış olayı. benim bildiğim akbank 50 puanı geri alır üstüne de 24 lira alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

bence mh amirlerinden yanlış anlamış olayı. benim bildiğim akbank 50 puanı geri alır üstüne de 24 lira alır

akbankı çok yanlış tanımışsınız siz
  • Aradım akbankı verdiği teklifler aynen bu şekilde..

50 TL chip para için 949 TLx 12 ay... Aylık ceza 5 TL
    100 TL chip para için 1349 TLx 12 ay... Aylık ceza 9 TL
    200 TL chip para için 1999TLx 12 ay... Aylık ceza 17 TL
    500 TL chip para için 4749 TLx 12 ay... Aylık ceza 42 TL

Sonuç olarak AXESS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncanny -- 25 Ekim 2017; 16:27:10 >
  • Şimdi beni aradılar 6 ay boyunca aylık 1500 lira harcama sözünüze 50 tl verelim diye kabul ettim hemen.Aylık 4 tl cezası var toplamda 24 oluyo, 26 tl kar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.