Bildirim
AY-KA OTOGAZ DİYARBAKIR (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_usta
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_usta
aynı motor olan 1600 cc corrola 2009
Enjektorlerı nereden deldınız ustam ? bloktan mı yoksa manıfolttan boru mu uzattınız ? sanırım 2 li enejktorler bu motora daha uygun
YOK bloktan delmedım. plastık manıfoldtan deldım. nozullarıda o şekılde yerleştırdım. dıkkat ettıysenız tam dık olarak yanma odasına doğru bakıyor. bu şekılde karışım daha ıyı oluyor. naylon sallama bu araç ıçın çok gereksız . atılmasında ekstra bışey kazandırmaz.
Anladım. 132 hp lik toyota motoru için en uygun regulator kaçlık olmalı sayın ustam ? forumdan biri 1500 mb lük kullanmuş ve sanırım sıkıntısı var. 132 beygır ıcın en ıdeal regulator kac mb olmalı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
regületörler markanın ayarına kamış aslında. bu gün 132 beygırlık bır düz mpı araca zavolıde 280 beygıre kadar olan zeta n regülatör kullanıyoruz. aklde 180 beygıre kadar yıne aynı. zaten mpı araçlar ıçın kıtler sıtandart. turbo yada kompressür yada yüksek sılındırlı araç oldumu regülatör farktörü çıkar yoksa. ortalama aynı kıtlerdır. -
-
-
selenoid valfi ile regulatorun konumlandırması çok güzel yerde görünüyor. Enjektorler de tam ıstedıgım gıbı olmuş, eline sağlık ustam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok tşk ederım -
Ustam kolay gelsin hala diyarbakırdamısın -
Eevet hala diyarbakırdayım. 0535 822 95 06 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X