Şimdi Ara

ay kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ay nasıl kullanılıyo adamın bırıne aydan dıkız attıgımda bır cok fılo cıkıyo mesela
    bu fılo hareketlerının hepsı farklı renkde yaıyo mesala kımıs yesıl kımısı mavı renkte ve adamın fılosunda ne var ne yok
    yazmıyo sadece bılmem nereden nereye bır fılo dıyo yokmudur bır yolu adamın fılosunde ne var ne yok gorebıleyımm

• quote:

Orjinalden alıntı: razumuhin

arkadaslar ay nasıl kullanılıyo adamın bırıne aydan dıkız attıgımda bır cok fılo cıkıyo mesela
    bu fılo hareketlerının hepsı farklı renkde yaıyo mesala kımıs yesıl kımısı mavı renkte ve adamın fılosunda ne var ne yok
    yazmıyo sadece bılmem nereden nereye bır fılo dıyo yokmudur bır yolu adamın fılosunde ne var ne yok gorebıleyımm

arkadaşım galaksi menüsüne girip gözetlemek istediğin gezegenin üstüne geldiğinde radarla tarama çıkacak ona tıkladığın zaman adamın hangi filosu nereye ne zaman gitmiş hepsini görebilirsin sondadan farkı sonda hareketsiz filoları radar hareketli filoları gösterir.
    bu arada yeşil renkli filolar gözetlediğin gezegenden başka bir gezegene saldırıya giden filolardır kırmızı renkli filolar gözetlenen gezegene saldırıya gelen filolardır mavi renki filoların ne anlama geldiğini bilmiyorum onu da sana başka bir arkadaş açıklar umarım ben bu kadar biliyorum iyi günler iyi oyunlar.

• mavi renk geri dönen dir
  • Başkası tarafından yapılan saldırılarda mavi olarak görünürler.

istersen saldıranın da dönüşüne kitleyebilirsin :)

tabi bunun için ufak bir hesap yapmalisin :)

ayrica : filo içerigini gormek için hangi harekette neler var diye bakacaksan , o hareketi mause ile seçip sonra yazının uzerine sağ klik yaparak "kaynağı goruntule" diyeceksin.

olay budur :)

baskasının filo donusunu hesaplamak ıcın saldıran elemanın arastırma bılgılerını ogrenmen ve saldırıya nezaman gectıgı konusunda bır fıkır sahıbı olman yeterlı...

diğerlerini çeşitli similasyonlar var onlar ile yapabilirsin :)

ben boyle kıtleme yaptım :)

ufak sapmalar olabılıyor :)

yada benım amatorlugume denk geldi :)
    5 sanıye ıle kıtlemıstım :)

adam kacamadı tabi :)
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: mss

Şu aydan dikiz atmayı ben de bir türlü beceremiyorum.

Ayın olsun da dikiz atmayı boşver...

• ne demiş ogameci dedelerimiz ayın var mı derdin var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

baskasının filo donusunu hesaplamak ıcın saldıran elemanın arastırma bılgılerını ogrenmen ve saldırıya nezaman gectıgı konusunda bır fıkır sahıbı olman yeterlı...

,

iyi hoşta saldıran elemanın araştırmalarına neden ihtiyacımız varki. zaten firefox ile dönüş saati tam olarak yazıyo. ortalama olarak belli sürelerde saptığını hesaba katarsak filomuzu göndermeden önce tam bi radar daha açar bakarız tam saati yazıyo zaten 2 dk içindede filoyu kaldırırz yanlışmıyım??
  • Beyler konuşlandırmaya giden bir filo geri çekildiği zaman görme şansım yok mu?

MEsela şu sıralar bu filonun peşindeyim :

ay kullanımı

ben bu adamı giderken kitleyeceğim.Muhtemelen online olup geri çekecek(geçen gün oldu) Geri çektiği zaman ne yapacağım?
  • derkin o konuda bişey yapamıyorsun, yani iyiki de yapamıyorsun çünkü aksi takdirde ayi olana karşı yapacak hiçbişey kalmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: condor07

quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

,

iyi hoşta saldıran elemanın araştırmalarına neden ihtiyacımız varki. zaten firefox ile dönüş saati tam olarak yazıyo. ortalama olarak belli sürelerde saptığını hesaba katarsak filomuzu göndermeden önce tam bi radar daha açar bakarız tam saati yazıyo zaten 2 dk içindede filoyu kaldırırz yanlışmıyım??

benim anlatmak istedigim olay farkli !

soyle solıyım : sen baskasına radar cekerken bır bakıyorsun kı adamın bırı senın radar cektıgın kısıye saldırıyor, ve aydan saldırıyor :)

sen saldırıyı yapanı radarlıyamıyorsun çünkü aydan saldırmıs.
    ama saldırdıgı kısıyı radarlıyarak adamın saldırısının gerceklesme saatını bılıyorsun. ve gonderdıgı gemılerı bılıyorsun.

hemen baslıyon hesap yapmaya adam oraya kac saatte verır dıye :)

ve aynı sekılde kac saatte doner dıye :)

sonrada kıtlıyorsun :)

bahsı gecen arastırma teknıklerı bunun ıcın lazım :)

yanı aydan saldırıya cıkmıs bırıne kıtleme yapmak ıcın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.