Şimdi Ara

AY YILDIZ OYUN GRUBU ( SAHURA KADAR AÇIĞIZ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
9
Favori
14.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12345543

Herkeze iyi pazarlar....

Yazın bi ps3 mü alsam diyorum ps4 beklenirmi acaba :)

bekle aga , ps4un tvsıde ozel olur oyunlarıda gereksız bı dunya masraf. şimdilik filmlerde , muzıklerle veya pcden oyna biraz...

4k tv umudum var ps4de , tv'sini alamam ama monitorunu alıcam cıkınca ps4 ıcın..
  • Ay yildiz hacker team a basvuracaktim nereye geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

Herkeze iyi pazarlar....

Yazın bi ps3 mü alsam diyorum ps4 beklenirmi acaba :)

bekle aga , ps4un tvsıde ozel olur oyunlarıda gereksız bı dunya masraf. şimdilik filmlerde , muzıklerle veya pcden oyna biraz...

4k tv umudum var ps4de , tv'sini alamam ama monitorunu alıcam cıkınca ps4 ıcın..

4k ces de tanıtıldı şuanda oyunlarda 2 yılda yaygınlaişır diye düşünüyorum :)
  • Kactane, 1080p oyun varki 4k olsun çıkınca?

• ps4 ne zaman çıkacakmış ki?
  • Birkaç haftaya duyurulacakmış...
  • 4k yi cok onemsemeyin arkadaslar. Bizim ulkemiz icin genel olarak evleri(mekan), odalari, ekran boyutlarini ve ekrana olan uzakligi göz önünde bulundurursak 4k nin bizler için hiçbir ehemmiyrti olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bizler icin çoğu zaman fullhd bile önemini kaybeder. Tabii bu soyledigim sadece imajin piksel çözünürlüğü için geçerli yoksa illaki bir imajın kalitesinde piksel çözünürlük sadece bi ogedir.

• Somutlastirmak adina rakamlarla ornek vereyim 45inch tv de hd fullhd farkini anlayabilmek için 2.5 metrede fullhd 4k farkını anlamak icinde 1.5 metrede oturarak tv ye bakmaniz gerekir. Ama eğer tv niz 80 inch ise o zaman işler degisir tabi ben sıradan turk silesi icin yazdim :))

• Farkı anlamak çok zor normal bir lcd ile hd bir televizyonun farkı ancak 1.5m den farkedebiliyorum tv nin dibine girmeyecegimize göre :) Beklemeye gerek olmadıgını düsünüyorum ama 4k gelince hd tv lerin fiyatları düşecek hd tv alacak olsam beklerim...

Şuanda sipariş geçilecek olsa yeni ps3 mü eski ps3 mü tercih edersiniz yanında move set pes12 1 move oyun birde 1 kumanda daha alınacak.
  • Aslında fark var ama eger 100 inch tv niz varsa. Ama teknosada ki satis elemanının 32 inch fullhd tvyi daha pahalıya ama bu fulllllhd diye satmaya çalıştığını hatirladikca geleceğe dair 32 inch tvye sirf 4k diye 1000 lira daha fazla odeyen insanları gorur gibiyim :)) bu 4k isi aslında en cok benim gibi projeksiyon tutkunlarinin isine yarayacak:))

• Hazir bi projektör tutkunu bulmuşken :):) Tv yerine projektör alıp tv yide prjektörde izlesek oyunmuzuda oynasak nası olur :) Projektör sorun yaratıyormu uzun süreli çalışmada ?
  • tufan istanbul büyükçekmecede satılık pes2013 buldum sana 70 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 21 Ocak 2013; 8:38:41 >
  • Projeksiyon cihazini ben rutin olarak tv seyrederken acikcasi kullanamadim. Bunun pratik zorlukları var. Öncelikle ortam loş olmak zorunda ve bu durum aile olarak kullanimda sorun oluyor. Kumanda karmaşası sorun oluyor. Perde kullanimi sorun oluyor. Bu ve benzeri sebep ler nedeniyle rutin ve daimi kullanima projeksiyon da bem şahsen geçemedim. Asil olarak oyun ve film icin kullanıyorum.

• Günaydın everybody
  • merhaba arkadaşlar

beni adım ata görkem ataoğlu.
    17 yaşındayım.
    trabzon merkezde oturuyorum.
    yarıyıl tatiline girdiğimden dolayı epey bi boş zamanım var.
    okul zamanında pek battlefield 3 oynayamadım.onun yerine klan arayışına çıktım.birçok klan ya bf3 oynamıyor yada cevap vermiyordu.en son burayı buldum.
    battlelog umun adresi:
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ata196611/stats/380538140/
    battlelog nickim ata196611
    sizin klana girmek için izin istiyorum.

bu arada pc dendemi oyun oynuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man of plutonium -- 21 Ocak 2013; 12:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Projeksiyon cihazini ben rutin olarak tv seyrederken acikcasi kullanamadim. Bunun pratik zorlukları var. Öncelikle ortam loş olmak zorunda ve bu durum aile olarak kullanimda sorun oluyor. Kumanda karmaşası sorun oluyor. Perde kullanimi sorun oluyor. Bu ve benzeri sebep ler nedeniyle rutin ve daimi kullanima projeksiyon da bem şahsen geçemedim. Asil olarak oyun ve film icin kullanıyorum.

Odamdaki perde siyah ışık sorunu yok sabahları bile aydınlık tutamıyorum şikayetçide degilim ışıga çıkınca gözüm agrıyor :) Perde tabiki kullanacagım sormak istedigim uzun süreli açık kalıncı ısı sorunu olsun veya bi aırza yaşayabilirmiyiz
  • Eğer oyunları gerçekten hiç küfürsüz oynuyorsanız hepinizi tebrik ederim..

Not: İlk sayfadaki kuralları okudumda şaşırdım, çok katı kurallar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude. -- 21 Ocak 2013; 13:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata196611

merhaba arkadaşlar

beni adım ata görkem ataoğlu.
    17 yaşındayım.
    trabzon merkezde oturuyorum.
    yarıyıl tatiline girdiğimden dolayı epey bi boş zamanım var.
    okul zamanında pek battlefield 3 oynayamadım.onun yerine klan arayışına çıktım.birçok klan ya bf3 oynamıyor yada cevap vermiyordu.en son burayı buldum.
    battlelog umun adresi:
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ata196611/stats/380538140/
    battlelog nickim ata196611
    sizin klana girmek için izin istiyorum.

bu arada pc dendemi oyun oynuyorsunuz

hocam biz ps3 klanıyız ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Eğer oyunları gerçekten hiç küfürsüz oynuyorsanız hepinizi tebrik ederim..

Not: İlk sayfadaki kuralları okudumda şaşırdım, çok katı kurallar :))

hocam biz 2 senedir birlikte oynuyoruz. küfür yoktur bızde.

kurallarda sadece deneme sürecei var.onun dışında k/d oranı yaş veya cinsiyet gibi kurallarımız yoktur.hergün onlie olsun yada hep bizle bu oyunuda oynasız demeyiz hiç.

• Kalamarxxx suanda aktif ooarak pes13 mu yoksa fifa13 mu oynuyorsunuz yukarda bi mesajim vardi alintilarim birazdan yardimci olabilirmisiniz...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.