Şimdi Ara

AY YILDIZ TURKISH TEAM - [MW3 KLAN] - [PS3] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
0
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben HepsiBurada.com Dan Jabra BT 2035 Aldım.Yarın Veya Öbür Gün Gelir Heralde.İlgilenirsen Linkini Atayım :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubeyd98

Herkes oyuna giriyo demi

Ben biraz geç geliceğim bensiz Sd atarsınız ben gelinde domination atarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

Ben HepsiBurada.com Dan Jabra BT 2035 Aldım.Yarın Veya Öbür Gün Gelir Heralde.İlgilenirsen Linkini Atayım :?

valla çok iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

Ben HepsiBurada.com Dan Jabra BT 2035 Aldım.Yarın Veya Öbür Gün Gelir Heralde.İlgilenirsen Linkini Atayım :?

valla çok iyi olur

http://www.hepsiburada.com/liste/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?productId=telblukjbrbt2035&categoryId=16218&SKU=TELBLUKJBRBT2035 %40 a Yakın Bir İndirim var.

• Saat : 21.30 Oyunda Olan Var Mı :?
  • güzel oyunlardı ben baplantı sorununu cözene kadar girmiycem(1 eylül umarım) feci bir sorun çünkü adam vuramıyorum size iyi oyunlar dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen headsetleri alalım. Çoğumuzda var en kısa zamanda temin edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler işim çıktı gelemedim, kusura bakmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaşlar lütfen headsetleri alalım. Çoğumuzda var en kısa zamanda temin edelim.

Ben sipariş verdim Heralde yarın gelir
  • ekleyin beni de olmazsa tek tabanca takılacağıma sizlerle takılayım bari

PSN: freewill90
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

ekleyin beni de olmazsa tek tabanca takılacağıma sizlerle takılayım bari

PSN: freewill90

bu nasıl bir cümle ya küçümsüyormuş gibi sözcüklere dikkat edelim

• arkadaşlar bu 2 gün sadece hardcore maclara girebilirim sırf o oynanırsa cagırırsanız sevinrim umarım baglantı sorunum eylül baslangıcında sona erecek teşekkürler

• her türlü oynuyorum :)) 21:30 iyi gene

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

her türlü oynuyorum :)) 21:30 iyi gene

Hocam bir tane arkadaş katılmak istemiş ekleyelim mi? Dediğin gibi biraz küçülsemiş sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eklemeyin beni nasıl o cümleden küçümseme manası çıkardınız pes doğrusu ben genelde tek başıma oynuyorum demişim olmazsa beraber takılmaktan bahsetmişim siz kalkmış küçümsemekten bahsetmişsiniz şaka gibi. neyse zaten daha işin başında anlaşma sağlanamıyor her 2 taraf içinde daha doğru bir karar olacaktır size başarılar dilerim.
  • Beyler dün tam bi rezillikdi benim için çok az lag oluyo ama karşımdaki adam 1 kere vuruyor ben kalın bi duvarın arkasına saklanıyorum hemen ondan sonra ölüyorum Killcam'e bakıyorum orda duvarın arkasına saklanmadüığımı görüyorum.İnternet hızını da bilmiyorum.İnternet hızını yükseltsem öyle bir sorun olmaz dimi
  • quote:

Beyler dün tam bi rezillikdi benim için çok az lag oluyo ama karşımdaki adam 1 kere vuruyor ben kalın bi duvarın arkasına saklanıyorum hemen ondan sonra ölüyorum Killcam'e bakıyorum orda duvarın arkasına saklanmadüığımı görüyorum.İnternet hızını da bilmiyorum.İnternet hızını yükseltsem öyle bir sorun olmaz dimi

olur benim yasadığım olay tabi 20-50-100 mbite yükseltirsen o ayrı

• Beyler bu arada söyleyim hatırladığım kadarıyla:
    12 maçtan 8'ini yendik 4'ünü kaybettik.
    Dünün Ratio'su:2.00
  • 21:30 groundwar yaparız ilk gene

• quote:

Beyler dün tam bi rezillikdi benim için çok az lag oluyo ama karşımdaki adam 1 kere vuruyor ben kalın bi duvarın arkasına saklanıyorum hemen ondan sonra ölüyorum Killcam'e bakıyorum orda duvarın arkasına saklanmadüığımı görüyorum.İnternet hızını da bilmiyorum.İnternet hızını yükseltsem öyle bir sorun olmaz dimi

Olmaz, 8 mbit kullandığım zaman çok rahat oynuyorum.

Bu arada sniper çalışmak isteyen 21.00 da gelsin,yarım saat oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 30 Ağustos 2012; 14:36:09 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.