Şimdi Ara

AY YILDIZ TURKISH TEAM - [MW3 KLAN] - [PS3] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
0
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Viserion

Klan Kadrosu Güzel.ZatenBu Oyun Futbol Gibi.Her gün oynarsan Formda Kalıyorsun.1Ay Arayla Oynadığınız Zaman Bişeyler Ters Gidiyor.Aslında Bu Kadar Arayı Açmayıp Birlikte Daha Çok Oynasaydık Uyum Sorunu Gibi Bir Risk Olmazdı.Azda Olsa Böyle Bi Durum Var Ama Uyum Sorunu Olmaz Diye Düşünüyorum

Alışırız birbirimize hemen rahat ol. Aslında bizim takım gayet iyi. Ama dediğin gibi uyum sorununu çözersek kimse tutamaz bizi. Maçlar SD olucaktır. Bu maçlarda mutlaka konuşmamız lazım ve birlikte hareket edelim ayrı ayrı gitmeyelim ve şov yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

Klan Kadrosu Güzel.ZatenBu Oyun Futbol Gibi.Her gün oynarsan Formda Kalıyorsun.1Ay Arayla Oynadığınız Zaman Bişeyler Ters Gidiyor.Aslında Bu Kadar Arayı Açmayıp Birlikte Daha Çok Oynasaydık Uyum Sorunu Gibi Bir Risk Olmazdı.Azda Olsa Böyle Bi Durum Var Ama Uyum Sorunu Olmaz Diye Düşünüyorum

Alışırız birbirimize hemen rahat ol. Aslında bizim takım gayet iyi. Ama dediğin gibi uyum sorununu çözersek kimse tutamaz bizi. Maçlar SD olucaktır. Bu maçlarda mutlaka konuşmamız lazım ve birlikte hareket edelim ayrı ayrı gitmeyelim ve şov yapalım.

Sd çok sıkıcı yanlız 3 lives yapalim cumartesi egecan benim private matcha gel diger üyeleri çek biraz oynayalim cumartesi 1-3 arasi

• quote:

Orijinalden alıntı: cRyoFeaR234

quote:

quote:

Sd çok sıkıcı yanlız 3 lives yapalim cumartesi egecan benim private matcha gel diger üyeleri çek biraz oynayalim cumartesi 1-3 arasi

Kuralları ben koymuyorum ki. Cumartesi gelemem o günde çalışıyorum ama akşam geliceğim. Bu haftadan sonra 1 hafta içerisinde hergün oynarız. Aynı zamanda killstreaklar kapalı olucakmış.

• S.D De Killstrakların Kapalı Olması Daha İyi.
  • Orijinalden alıntı: Viserion

S.D De Killstrakların Kapalı Olması Daha İyi.
    [/quote
    Bencede. ya beyler açık olan varmı bi td maç oynayalim ya patladım sıkıntıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalPhoénix -- 7 Eylül 2012; 11:46:07 >
  • quote:

Killstreaklar nereden kapatılıyor?

• quote:

quote:

Killstreaklar nereden kapatılıyor?

Private match optionslardan ben maçı ayarladım herşey tamam sdde herkes birbirini kollayacak
  • ege burdan paylaş gün saatleri ,fire of clan mkacı ne zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

ege burdan paylaş gün saatleri ,fire of clan mkacı ne zaman

Eğer klan turnuvası başlarsa fire of anatolia ile yapamayız. Ben buradan paylaşırım.

• Sakın 9 a falan koymayin uykum geliyor :D iyi oynayamam
  • Genelde toplanma saati 9-9.30 olur. Biz MW2 'deki klanla gece 01.00 da toplanırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

Genelde toplanma saati 9-9.30 olur. Biz MW2 'deki klanla gece 01.00 da toplanırdık.

Bu haftadan sonra 1 e kadar oynayabilirim. Birde şu fire of anatolia ile ne zaman yapalım?

• Farketmez, ben clan maçlarında eğlenmiyorum zaten. Başka biri oynamak isterse çekilirim sorun olmaz benim için.
  • quote:

Farketmez, ben clan maçlarında eğlenmiyorum zaten. Başka biri oynamak isterse çekilirim sorun olmaz benim için.

Ben bişey demedim sen eğlenmiyorum diyorsun. Seni zorla tutuyorsak söyle bilelim.

• Arkadaşım hemen atara bağlama, klan maçlarında eğlenmiyorum dedim. Perksiz cartsız curtsuz oynamak saçma geliyor bana. Senet mi imzaladım zorla duracağım?
  • quote:

Arkadaşım hemen atara bağlama, klan maçlarında eğlenmiyorum dedim. Perksiz cartsız curtsuz oynamak saçma geliyor bana. Senet mi imzaladım zorla duracağım?

Atara falan bağladığım yok. Hep hoşnutsuz şeyler söylüyorsun. Yok fazla mesaj atmayın yok şöyle yapmayın böyle yapmayın, biraz daha saki ol lütfen. Killstreaklar kapalı olucak turnuvada perkler değil.

• Beyler Tartışmaya Gerek Yok.Herkezin Zevki Farklı.Eğlenmeye Bakalım Biz.Maçı Yaparız Daha Sonra İsteğe Bağlı Olarak Eğleniriz.Maçlarda Pek Eğlenemeyiz.Çünkü İşin Ucunda Turnuva Var.Normal Maçta Kaybetmek Veya Kazanmak Bir Şey İfade Etmiyor.Bugraltu da Böyle Bişey Demek İstedi Galiba.Yani Ben Böyle Anladım
  • Çünkü çoluk çocuk toplanmış da internet cafede counter oynuyor gibi duruyoruz. Gir bak istersen diğer clanların sayfasına, bu sadece burada değil forum genelinde bir kuraldır, ard arda mesaj atılmaz. Klan dediğin kendi içinde eğlenir ama dışarıya karşı da ciddi durur. 8 sayfa konumuz oldu, hiç de öyle durmuyoruz. Benim değil, bunu yapan arkadaşlarımızın sakin olması lazım. Aklına gelen her şey herkesin görebildiği bir konuya yazılmaz. Ard arda yazılmaz. Koskoca değiştir tuşu eklemişler, buranın bir forum sitesi olduğunun farkına varmak gerek. Msn sayfası değil. Okuması da takip etmesi de çok zor oluyor. Bir bakıyorsun tek bir kişi ard arda 5 tane mesaj atmış. Üslubu da sanki sokakta karşılaştığı arkadaşıyla öylesine muhabbet eder gibi.

Kendi aramızda konuşuruz muhabbet ederiz ama burada daha sakin ve ciddi durmak gerek. Bilmiyorum arkadaşlarımızın yaşından mı kaynaklanıyor tecrübesizliğinden mi ama tarafsız olarak karşıdan bakınca durum bu. Bütün COD oyunlarında ayrı ayrı klanlarım oldu, 1 yıl boyunca aktif olarak her gün oynadığım klan oldu. Birşey söylüyorsak da öylesine demiyoruz. Bir bildiğim var demek ki. Ben şu konuya girip mesajları okuyorum, kim ne yapmış hiç belli değil. Yok biri bir mesaj atıyor, ardından bir daha atıyor, ardından bir daha atıyor. Konudan konuya atlıyor. Kaç gündür toplanamadık bile. Sayfada ne konuşulduğu belli değil. Tamam arkadaş ortamı gibi olsun ama rahatça oynayabilmek için de bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.

Artık daha ne söylemeliyim bilmiyorum durumu anlamanız için, ama böyle gidecekse tek başıma oynamayı tercih ederim. Beraber maç yaparken eğleniyorum ve grupla oynamak isterim ancak şu konunun lapada lüpede gitmesi işi zorlaştırıyor. Listemde bir sürü MW3 oynayan var, rastgele girdik mi daha rahat oynayabiliyoruz. Klanın kendi sayfası var, bir türlü naptığımız belli değil.

@Viserion

Ben klanlar arası yapılan maçlardan bahsediyorum, beraber public oynadığımız serverlardan değil. Klan arası maçlar yıllardır beni açmadı, sevemiyorum bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DC's Joker -- 7 Eylül 2012; 16:05:44 >

• quote:

Çünkü çoluk çocuk toplanmış da internet cafede counter oynuyor gibi duruyoruz. Gir bak istersen diğer clanların sayfasına, bu sadece burada değil forum genelinde bir kuraldır, ard arda mesaj atılmaz. Klan dediğin kendi içinde eğlenir ama dışarıya karşı da ciddi durur. 8 sayfa konumuz oldu, hiç de öyle durmuyoruz. Benim değil, bunu yapan arkadaşlarımızın sakin olması lazım. Aklına gelen her şey herkesin görebildiği bir konuya yazılmaz. Ard arda yazılmaz. Koskoca değiştir tuşu eklemişler, buranın bir forum sitesi olduğunun farkına varmak gerek. Msn sayfası değil. Okuması da takip etmesi de çok zor oluyor. Bir bakıyorsun tek bir kişi ard arda 5 tane mesaj atmış. Üslubu da sanki sokakta karşılaştığı arkadaşıyla öylesine muhabbet eder gibi.

Kendi aramızda konuşuruz muhabbet ederiz ama burada daha sakin ve ciddi durmak gerek. Bilmiyorum arkadaşlarımızın yaşından mı kaynaklanıyor tecrübesizliğinden mi ama tarafsız olarak karşıdan bakınca durum bu. Bütün COD oyunlarında ayrı ayrı klanlarım oldu, 1 yıl boyunca aktif olarak her gün oynadığım klan oldu. Birşey söylüyorsak da öylesine demiyoruz. Bir bildiğim var demek ki. Ben şu konuya girip mesajları okuyorum, kim ne yapmış hiç belli değil. Yok biri bir mesaj atıyor, ardından bir daha atıyor, ardından bir daha atıyor. Konudan konuya atlıyor. Kaç gündür toplanamadık bile. Sayfada ne konuşulduğu belli değil. Tamam arkadaş ortamı gibi olsun ama rahatça oynayabilmek için de bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.

Artık daha ne söylemeliyim bilmiyorum durumu anlamanız için, ama böyle gidecekse tek başıma oynamayı tercih ederim. Beraber maç yaparken eğleniyorum ve grupla oynamak isterim ancak şu konunun lapada lüpede gitmesi işi zorlaştırıyor. Listemde bir sürü MW3 oynayan var, rastgele girdik mi daha rahat oynayabiliyoruz. Klanın kendi sayfası var, bir türlü naptığımız belli değil.

@Viserion

Ben klanlar arası yapılan maçlardan bahsediyorum, beraber public oynadığımız serverlardan değil. Klan arası maçlar yıllardır beni açmadı, sevemiyorum bir türlü.

Haklısın yanlış anlamışım. Günlerdir toplanamıyoruz çünkü tam kadroo değiliz. Artık tam kadroyuz toplanma vakti diye düşünüyorum. Eğer çoğunluk istemezse turnuvadan çekiliriz hiç problem değil yeterki klan içerisinde saygısızlık olmasın. Tamam bundan sonra ard arda mesaj atmayız. Önemli mesajları atarız olur biter.

Bu akşam saat 21:30'da toplanıyoruz artık vakti geldi, geçti bile. En azından 5 kişi oluruz. Ama turnuva'da tam kadro olmaya özen göstermeliyiz. Benim anlatmak istediğim bu.

• quote:

Çünkü çoluk çocuk toplanmış da internet cafede counter oynuyor gibi duruyoruz. Gir bak istersen diğer clanların sayfasına, bu sadece burada değil forum genelinde bir kuraldır, ard arda mesaj atılmaz. Klan dediğin kendi içinde eğlenir ama dışarıya karşı da ciddi durur. 8 sayfa konumuz oldu, hiç de öyle durmuyoruz. Benim değil, bunu yapan arkadaşlarımızın sakin olması lazım. Aklına gelen her şey herkesin görebildiği bir konuya yazılmaz. Ard arda yazılmaz. Koskoca değiştir tuşu eklemişler, buranın bir forum sitesi olduğunun farkına varmak gerek. Msn sayfası değil. Okuması da takip etmesi de çok zor oluyor. Bir bakıyorsun tek bir kişi ard arda 5 tane mesaj atmış. Üslubu da sanki sokakta karşılaştığı arkadaşıyla öylesine muhabbet eder gibi.

@Viserion

O zaman Sadece Sohbet Etmek Amaçlı Bir Konu Açalım :? Burayı Doldurmamış Oluruz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.