Şimdi Ara

AY YILDIZ TURKISH TEAM - [MW3 KLAN] - [PS3] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
0
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ubeyd98

şimdi girebilecek varmı

Pm atmıştım okumamışsın
  • Ground war oynamasi cok daha zevkli.. Sadece tek cesit oyun yok.. domination, kill confirm, tdm gibi oyunlari sikilmadan oynayabiliriz.. Birde 8-12 kisi'ye kadar oynanan tek oyun.. NE KADAR COK KISI OLURSA O KADAR COK KISI OLDURURUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiddenbreath

Ground war oynamasi cok daha zevkli.. Sadece tek cesit oyun yok.. domination, kill confirm, tdm gibi oyunlari sikilmadan oynayabiliriz.. Birde 8-12 kisi'ye kadar oynanan tek oyun.. NE KADAR COK KISI OLURSA O KADAR COK KISI OLDURURUZ

Büyük ihtimal ya 7 kişi yada 8 kişi olucağız. Eğer 7 kişi ve altı olursa search and destroy yaparız. Ama 7 kişi ve üstü olursak ground war yaparız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal modlarda aynı klandan 6 kişi görünce insanlar çıkıyor genelde, ki haklılar bende çıkıyorum. Ground war'da sallayan olmuyor ama diğer modlarda oyun bulması zor oluyor. 6 kişi gireceğimiz zaman bazılarımız taglerinde değişiklik yapabilir hatta silebilir diye düşünüyorum. Önemli olan birlikte oynamak sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

Normal modlarda aynı klandan 6 kişi görünce insanlar çıkıyor genelde, ki haklılar bende çıkıyorum. Ground war'da sallayan olmuyor ama diğer modlarda oyun bulması zor oluyor. 6 kişi gireceğimiz zaman bazılarımız taglerinde değişiklik yapabilir hatta silebilir diye düşünüyorum. Önemli olan birlikte oynamak sonuçta.

Eğer 6 kişi olursak 3 e 3 face-off'da yapabiliriz. Ama biz bir ground war atalım.

• Dedigin gibi Ground war'da kimse iplemiyor.. Diger oyunlarda hemen cikiyorlar..
  • quote:

Normal modlarda aynı klandan 6 kişi görünce insanlar çıkıyor genelde, ki haklılar bende çıkıyorum. Ground war'da sallayan olmuyor ama diğer modlarda oyun bulması zor oluyor. 6 kişi gireceğimiz zaman bazılarımız taglerinde değişiklik yapabilir hatta silebilir diye düşünüyorum. Önemli olan birlikte oynamak sonuçta.

Yok dostum sonuçta amaç oynamaksa elemanlar çıkmaz ve klan olarak oynamanın amacı bir nevi aynı tag'le oynayıp aynı takımda yer almak bence misal ubeyd dün akşam split screen oynadı hemen diğer gruba attı oyun onu, arkaden'da abartısız aynı yerde 3-4 kere karşılıklı birbirimizi öldürdük hatta ubeyd(2) ile de aynı şekilde oldu çok da zevkli olmadı benim açımdan spiffytools denen elemanla da aynı yerde karşılaştım ama 50 takla attım onu haklamak için, aynı klandan adam için gaza gelmiyor insan Benim düşüncem tabi bu

• Bu Akşam 21.30 Da Oyuna Gİriyoruz Mu :?
  • Bir de alıştıkça olur diye düşünüyorum ama hiçkimse (ben de dahil bir yerden sonra) konuşmamaya başladı ki headset'lerle ve alışmayla bu hallolur gibi geliyor, S&D'de başka klanlara bazen misafir oyuncu oluyorum 5.si 6.sı çıkınca adamlar baya taktik yapıyor. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperwilson

Bir de alıştıkça olur diye düşünüyorum ama hiçkimse (ben de dahil bir yerden sonra) konuşmamaya başladı ki headset'lerle ve alışmayla bu hallolur gibi geliyor, S&D'de başka klanlara bazen misafir oyuncu oluyorum 5.si 6.sı çıkınca adamlar baya taktik yapıyor. Ne dersiniz?

Ben bugün headseti açıyorum. Oyun içerisinde hemen dağıllmayın bekleyelim taktik yapalım. Sonra şov yapalıım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

Bu Akşam 21.30 Da Oyuna Gİriyoruz Mu :?

Evet. Headset aldın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

Bir de alıştıkça olur diye düşünüyorum ama hiçkimse (ben de dahil bir yerden sonra) konuşmamaya başladı ki headset'lerle ve alışmayla bu hallolur gibi geliyor, S&D'de başka klanlara bazen misafir oyuncu oluyorum 5.si 6.sı çıkınca adamlar baya taktik yapıyor. Ne dersiniz?

Ben bugün headseti açıyorum. Oyun içerisinde hemen dağıllmayın bekleyelim taktik yapalım. Sonra şov yapalıım.

• quote:

quote:

Yok dostum sonuçta amaç oynamaksa elemanlar çıkmaz ve klan olarak oynamanın amacı bir nevi aynı tag'le oynayıp aynı takımda yer almak bence misal ubeyd dün akşam split screen oynadı hemen diğer gruba attı oyun onu, arkaden'da abartısız aynı yerde 3-4 kere karşılıklı birbirimizi öldürdük hatta ubeyd(2) ile de aynı şekilde oldu çok da zevkli olmadı benim açımdan spiffytools denen elemanla da aynı yerde karşılaştım ama 50 takla attım onu haklamak için, aynı klandan adam için gaza gelmiyor insan Benim düşüncem tabi bu

Haklısın hiç zevkli olmadı..

• 21:30'da giriyoruz demi.Giriyosak kimler geliyor.
  • quote:

Bir Klan adı altında toplandık ve iddialıyız.Yakında yanlış bilmiosam Klan maçı da yapacağız onun için Klanımızı tanıtmalıyız.Bence bazılarımızın taglerini silmek güzel olmaz Sonuçta AYTT adı altında toplandık.
  • quote:

quote:

Bir Klan adı altında toplandık ve iddialıyız.Yakında yanlış bilmiosam Klan maçı da yapacağız onun için Klanımızı tanıtmalıyız.Bence bazılarımızın taglerini silmek güzel olmaz Sonuçta AYTT adı altında toplandık.

Doğru birilkte yola çıktık birikte devam edelim. Herkes birbirinde yetenekli. Kimse her modda iyi olucak diye bir kaide yok. Tdm'de iyi olan kill confirmed modunda kötü olabilir. Ne olursa olsun birbirimizi kırmadan uyum içerisinde eğlenmeliyiz. Sanırım herkes gelicek akşam.

• 21:15 geçe Oyuna Giricem Toplanıyoruz Dimi :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viserion

21:15 geçe Oyuna Giricem Toplanıyoruz Dimi :?

EVET.

• Snipercı olan warmı aranızda
  • quote:

Snipercı olan warmı aranızda

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.