Şimdi Ara

Ay Yıldız - ZUBABA ELYOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ay Yıldız aiesi ilk olarak Cabal online oyununda şekillenmeye başlamış Aion bir dönem Forsakenworld ardından yeniden Aion ile sağlamlaşan bir oluşumdur.

Online oyun dunyası ile uzun yıllardır iç içeyiz. Son olarak free to play olmadan önce Spatalos serverında OTTOMAN ismi ile Free to Play olduktan sonrada Anuhart serverında Ay Yıldız ismi çatısı altında toplanmış olan guildimiz yeni bir heyecana sizlerle hep beraber yol almak istiyor..

TR serverı "Zubaba"açıldığı an bu servera geçtik ve burada devam ediyoruz...

Her yaştan oyuncuyu bünyesinde barındıran guildimiz de birlikte günün bir çok saatini birlikte geçirebileceğiniz arkadaşlıklar kurabilir keyifli şekilde oyun oynayabilirisiniz.

Ayrıca Guildimizin Kurucusu olan Büyüklerimize bizimle birlikte olan bayan arkadaşlarımıza ve en önemlisi kendimize saygılı olmak temel ilkemizdir..Bunu dikkate alarak üslubuna hal ve hareketlerine özen gösterebilecek aklı başında oyun oynadığınım farkında olan tüm oyun meraklılarını aramızda görmek istiyoruz.

Oyun içerisinde birlikte hareket edeceğimizden dolayı tüm guild üyelerinin uyduğu genel kurallara uymanızda sizden istenecektir.Ayrıca bu guild aktivitelerinden faydalanmak için sesli görüşme programımız olan Raidcall Programını kullanmak her üye için şarttır.

Sizde yenibir maceraya en etkin şekilde başlamak, birlikte güzel vakit geçirmek ve en önemlisi ailemizin bir parçası haline gelip aramıza katılmak isterseniz aşağıda sizi yormayacak bir kaç kriterimize özen gösterip cevap verirseniz aramıza katılma hakkı kazanacaksınız.

Raidcall : 5497515

Önceliklerimiz tüm dungeonlarla birlikte ekip ile katalama inmektir..

Oyun içerisinden "Raphesusdula" veya "Heroic" adlı arkadaşlara ulaşabilirsiniz...

Ay Yıldız - ZUBABA ELYOS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLeXus93 -- 28 Ekim 2013; 22:55:54 >

• hayırlı olsun
  • Oyuna yenı basladım zubabada elyos acmıstım suan nette problem var bi kaçgün giremicem. 40 Lw Kasmıstım 4-5 gunde sanırım oyanasam 60 lwde kasarım oyunu sevdım net problemini aşıp aranıza katılmak isterim..
  • Hayırlı olsun keşke daha önceden konuyu açmış olsaydınız arkadaşlarla asmo olarak başlamıştık zubabada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Hayırlı olsun keşke daha önceden konuyu açmış olsaydınız arkadaşlarla asmo olarak başlamıştık zubabada..

Sağolun keşke dediğiniz gibi yapsaydık ilk 1 ay arkadaşlarımızın guildinde bulunduk fakat olacak gibi değil kendi guildimizi tekrardan kurduk.ELyos tarafı sadece pvp'yi düşünüyor.Tia kalesine girip çıkan en iyi pve itemlerinden haberleri yok ve daha ileri gidemiyorlar bugün pve seti olan kahrun biliyorsunuz oyunda ne işime yarayacak pvp kasarım daha iyi diyen insanlar var.Bu insanlara daha ne anlatabilirsiniz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Oyuna yenı basladım zubabada elyos acmıstım suan nette problem var bi kaçgün giremicem. 40 Lw Kasmıstım 4-5 gunde sanırım oyanasam 60 lwde kasarım oyunu sevdım net problemini aşıp aranıza katılmak isterim..

Teşekkürler aramıza bekliyoruz :)
  • aLeXus93 A kullanıcısına yanıt
    Oyun tamamen pvpye dayalı pvesi pek etkili gelmedi açıkçası bana izlediğim videolarda felan onların yaptığıda ilginçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Oyun tamamen pvpye dayalı pvesi pek etkili gelmedi açıkçası bana izlediğim videolarda felan onların yaptığıda ilginçmiş

Bir çok pve alanı var apyi bile pve den çıkartıyorsun :) Knight Online gibi czde kasmıyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.