Şimdi Ara

aya savunma kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikli olarak neden aya savunma kuracaksın ki diceksiniz saçma gelebilir bağzılarınıza ama filo kaldırmak istemiyorum.neden filonu kaldırıyorsun diye sorarsanız çünkü sağlam bir filom yok ama kötüde değil.

peki neden ay savunma için diyeceksiniz :

cevap : aya gar atamıyorsunuz (yanlış araştırmadıysam tabeee)beni uyarırsınız o zaman

en iyi savunmaları bile 3 olmaz 5 olur 10 olur 30 olur birleşir adama gar saldırısında bulunulduğu taldirde en sağlam savunmalar bile patlatılır bu bir gerçek. bende savunma değil filo deyenlerdenim gezegende filoyu tutuyordumki bir gün baktım ay çıkmış
    açık konuşmak gerekirse böyle birşey yaşamak istemiyorum tekrar

artık ay olduğuna göre bende aya gar da atamıyonya derimki sağlam bi savunmayı aya yapsak nasıl olur şöyle plazmalı gauslu ortayada bikaç bin hafif yeşillik babında ne dersiniz arkadaşalr

• iyi bir savunma için plasma gerekir, plasma içinde kademe 8 tersane.

zaten ayın alanı sınırlı, bence sen filonu havada tut.ne kadar güçlü savunma yaparsan yap gelip yıkarlar, hemde tek gar atmadan.
    ayın da varmış ne güzel, dikkatli olursan yakalanma derdin de yok.
  • filoyu kaldırıyorum zaten ama artık bıktım bulunduğum evrende 500 lerdeyim sağlam savunmayla kolay kolay girebileceklerini düşünmüyorum mesela 50 plazma 100 gaus 10000 hafiflazer yapsam kendi filomuda koyarsam savunmaya evren birincisi bile gelse kayıp vermeden çıkması imkansız aslında biraz tercih meselesi birazda.

birde diyelimki birisi ayımı patlatmak için ölüm yıldızıyla geliyor savunmam ölüm yıldızını karşılarmı yoksa ölüm yıldızı hiç savaşmadan direkt olarak ayı patlatıyormu savaşa girmeden.
  • bu arada benim radar kademem 5 istasyon 4 de şuan boş alan için istasyon yapıyorum zaten 8 alan boşaltmak sorun değil.tersaneyi 8 yaptıktan sonra tekrar yıkacağım böylece hem tersaneyi kullanıcam hem alanım boşalacak .kademe yıktığın zaman biliyorsunki çıkartabildiğin savunma yapıları olsun gemiler olsun silinmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OGAME

filoyu kaldırıyorum zaten ama artık bıktım bulunduğum evrende 500 lerdeyim sağlam savunmayla kolay kolay girebileceklerini düşünmüyorum mesela 50 plazma 100 gaus 10000 hafiflazer yapsam kendi filomuda koyarsam savunmaya evren birincisi bile gelse kayıp vermeden çıkması imkansız aslında biraz tercih meselesi birazda.

birde diyelimki birisi ayımı patlatmak için ölüm yıldızıyla geliyor savunmam ölüm yıldızını karşılarmı yoksa ölüm yıldızı hiç savaşmadan direkt olarak ayı patlatıyormu savaşa girmeden.

ii guzel diosunda öy ile geldiklerinde senin öy yi engellemen için plazma ve gaustan çok miktarda basman lazım..

hem evren 1. si senin filonun harabesi için kaybıda olsa gelir sen merak etme yinede filonu yerde koyma derim

• quote:

Orjinalden alıntı: OGAME

bu arada benim radar kademem 5 istasyon 4 de şuan boş alan için istasyon yapıyorum zaten 8 alan boşaltmak sorun değil.tersaneyi 8 yaptıktan sonra tekrar yıkacağım böylece hem tersaneyi kullanıcam hem alanım boşalacak .kademe yıktığın zaman biliyorsunki çıkartabildiğin savunma yapıları olsun gemiler olsun silinmiyor.

bu taktik iyi ama biri gelip senin savunmayı vurduğunda tekrar yapma ihtiyacı duyucaksın sonra tekrardan tersane falan uzun iş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malâyani -- 13 Ocak 2006 13:29:52 >
  • savunma mavunma kasma boşuna her türlü dağıtırlar... adam 5 ölüm yıldızı salsa napıcaksın ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar uzay tersanesi sorun değil yıksan bile 8.kademeden tamamen yık hala plazma yapabileceksin.yani tersaneyi yıkınca plazma yapamamak gibi bir şey yok.yıkıtığında ay da boş alanda oluşacak.öy ye gelince simülasyona göre 7 plazma öy yi patlatıyor.adam ancak filoyla gelmesi gerekiyor.tabiii benim filomda orda olacak ki sağlam savunmayla filoyu birleştirirsek benim ayı biraz zor patlatırlar.birden fazla öy gönderme ye gelince benim evrende daha yok sizinkini bilmem ama onlarda 5 --10 öy olcak bende armut toplamam bendede 1-2 yaparız herhalde o zamana kadar.
  • O kural değişti. Artık aya da GAR saldırısı yapılabiliyor. Bu nedenle aya savunma kurmanın bir anlamı kalmadı.
  • nekkar naptın senya:):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.