Şimdi Ara

Ayağı pedala kilitlemek ( Kalpiyeler alındı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kedi gözleri çıkmıyorsa diye bir şey yok, zorlandığın yerde tornavidanın ucuyla biraz kanırttın mı tamamdır. Benimkiler sürüş sırasında kaybolup gitti hep, bu kadar kolay düşüyorsa, bilinçli bir şekilde çıkartmak da kolaydır merak etme.
  • Cuma günü kalpiye,km saati, spor görünen çamurluklardan ve kask aynası alacağım. Benim kalpiyeyi isteme sebebim sürüşten çok zıplatmak. Şu an az çok havalanıyorum ama hep daha hep daha..

edit: Kedigözleri yerinden çıkacak gibi durmuyor pedalın kenarları çerçeve yapmış gibi. Çıksa da arka tarafı kapalı sanırım vida yeri bulunmuyor. Pedalıyla birlikte ne kadar acaba fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoBy_Anonim -- 3 Aralık 2013; 19:02:10 >
  • tehlikelu degilmi onlar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl memnun musun kalpiyelerden? Takıp çıkarmak zor oluyor mu trafikte falan? Maliyeti ne kadar oldu? Bi de kaç kere düştün?

• Memnunum. Takıp çıkarmak çok çok kolay ( tabi kendiliğinde çıkıyor gibi değil gayet sağlam ). Maliyeti kalpiyeler 25 tl , pedalları da 15 tl ye aldım. Zaten pedalları değiştirmeye yer arıyordum iyi oldu. Henüz düşmedim. Hatta bugün ormanda peşime takılan bir köpeği ( mecburiyetten ve can havliyle ) kalpiyeler sayesinde ufak bi dürttüm Tabi ki pişmanım ama o an ben düşsem beni parçalar, dursam üstüme atlar, kafamı ısırır kimse de duymaz çürürüm burda neler geçti neler bir bilsen

• Geçmiş olsun. Alınacaklar listesine ekleyelim o zaman. Sıra ne zaman gelirse artık.

• Listede spd yoksa bunu başlara almak daha mantıklı olacaktır
  • Ss yok mu

• PhotoBy_Anonim kullanıcısına yanıt
    Öğrenci adamız biz, spd hayal. bakalım belki kalpiyeleri haftaya alabilirim.
    bir de yarım kalpiye diye bir olay varmış, kayışsız. Takmasi çıkarması kolay. onlar nasıldır acaba?

• Ona da baktım ama bu daha sağlam daha iyi geldi, o dediğin sadece performansta biraz yardımcı olur. Kayışlıyla bisikleti kontrol etme şansın da var. Gerekli yerlerde zıplatmana da yardımcı oluyor Ben de öğrenciyim o yüzden bunu tercih etmek zorunda kaldım.
  • Mythology kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz spd ayakkabinin yaninda somunlar ve su gecirmezlik yamasi geldi mi? Gosterdiginiz yakkabidan ve pedal-kal seti aldim ancak somunlar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurelmas

Aldiginiz spd ayakkabinin yaninda somunlar ve su gecirmezlik yamasi geldi mi? Gosterdiginiz yakkabidan ve pedal-kal seti aldim ancak somunlar yok.

Somunlar pedalın yanında olur. aldığınız linkleri atın bakıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurelmas

@onurelmas su geçirmezlik yaması vardı fakat somun yok. Hatta somun olmaması lazım.
    Somundan kastınız vidalar ise evet 4 vida da vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.