Bildirim
Ayakkabı alacağım tavsiyelere açığım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tiger rahat dostum , hafifliği ve kaba olmaması kotun altına gidiyor , adidas modellere de bakabilirsin ama lütfen polo ve lacoste ayakkabılara bakma -
quote:
Orijinalden alıntı: from1
tiger rahat dostum , hafifliği ve kaba olmaması kotun altına gidiyor , adidas modellere de bakabilirsin ama lütfen polo ve lacoste ayakkabılara bakma
Hocam polo ve lacoste u düşünmüyorum bile. Bildiğim kadarıyla tigerlar biraz daha yüksek fiyatlılar ve ben o kadar kısa tabanlı ayakkabı kullanmak istemiyorum. Klasik ikili adidas nike arasındayım şuan. -
quote:
Orijinalden alıntı: gencfmci
quote:
tiger rahat dostum , hafifliği ve kaba olmaması kotun altına gidiyor , adidas modellere de bakabilirsin ama lütfen polo ve lacoste ayakkabılara bakma
Hocam polo ve lacoste u düşünmüyorum bile. Bildiğim kadarıyla tigerlar biraz daha yüksek fiyatlılar ve ben o kadar kısa tabanlı ayakkabı kullanmak istemiyorum. Klasik ikili adidas nike arasındayım şuan.
nike vs adidas diyorsan , üniversite öğrencisisin ve aldığın ayakkabının dayanıklı olması lazım.bence adidas , en azından benim kullandığım modellerde nike modellere göre daha dayanıklı , hem de nike dan daha ucuz. -
ben de ayakkabı almayı düşünüyorum yardımcı olması açısından ufak bir up -
quote:
quote:
quote:
Hocam polo ve lacoste u düşünmüyorum bile. Bildiğim kadarıyla tigerlar biraz daha yüksek fiyatlılar ve ben o kadar kısa tabanlı ayakkabı kullanmak istemiyorum. Klasik ikili adidas nike arasındayım şuan.
nike vs adidas diyorsan , üniversite öğrencisisin ve aldığın ayakkabının dayanıklı olması lazım.bence adidas , en azından benim kullandığım modellerde nike modellere göre daha dayanıklı , hem de nike dan daha ucuz.
Hocam peki önerebileceğin bir adidas modeli var mı?
-
banada adidas ayakkabı lazım arkadaşlar stan smith almayı düşünüyorum tekrar ama farklı ve güzel bi model öneren çıkarsa onu alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modellerin adlarını bilmiyorum ama adi-color kullanmıştım uzun süre ,lisede futbol turnuvasında bile giydim yokluktan yıllar oldu taş gibi , o yüzden süperstar modellerine güveniyorum -
nike
klasik olarak timberland ayakkabilara bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun
nike
Model? -
quote:
quote:
quote:
nike vs adidas diyorsan , üniversite öğrencisisin ve aldığın ayakkabının dayanıklı olması lazım.bence adidas , en azından benim kullandığım modellerde nike modellere göre daha dayanıklı , hem de nike dan daha ucuz.
Nike daha ucuz degil mi? Superstar denen ergen ayakkabisi bile 160 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan05
quote:
quote:
quote:
Nike daha ucuz degil mi? Superstar denen ergen ayakkabisi bile 160 tl.
değil , süperstar al demedim , lisede kullandığımı da belirttim de muhtemelen sen daha oralardasın bro
-
Şöyle bordo renkte bir ayakkabı tavsiye eden olursa çok sağlam olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X