Şimdi Ara

Ayakkabı aldım arkadaşlar, güzel mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Markası greyder.. 119 liraya aldım, benim hoşuma gitti, hem klasik hem casual.. Sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stekk -- 13 Eylül 2012; 11:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link bozuk. Tekrar düzeltip atarsan yorum yapabilirim. Şimdiden tek söyleyeceğim greyder iyi markadır.
  •  Ayakkabı aldım arkadaşlar, güzel mi sizce?
  • Her elbisenin altına iyi gitmez ama kombin yapabileceğin kıyafetlerin varsa bence gayet şık gözüküyor. İlk baktığımda pazar malı mı dedim ama biraz büyütüp inceleyince gerçekten güzel olduğu kanaatine vardım. Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Her elbisenin altına iyi gitmez ama kombin yapabileceğin kıyafetlerin varsa bence gayet şık gözüküyor. İlk baktığımda pazar malı mı dedim ama biraz büyütüp inceleyince gerçekten güzel olduğu kanaatine vardım. Güle güle kullan.

site bakımdaymış,, link yerine fotosunu koydum.. arkadaşın koyduğu ayakkabı benimki değil.. inşallah bunu da beğenirsin greydere kaliteli demene sevindim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekk

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Her elbisenin altına iyi gitmez ama kombin yapabileceğin kıyafetlerin varsa bence gayet şık gözüküyor. İlk baktığımda pazar malı mı dedim ama biraz büyütüp inceleyince gerçekten güzel olduğu kanaatine vardım. Güle güle kullan.

site bakımdaymış,, link yerine fotosunu koydum.. arkadaşın koyduğu ayakkabı benimki değil.. inşallah bunu da beğenirsin greydere kaliteli demene sevindim bu arada

Dostum senin ayakkabı da güzel, ilk baktığımda bir yeri hoş durmuyor gibi geldi. Neresi hoş durmuyor dersen tek bir yeri hoş durmuyor. Tabii bu resimden de öyle gozukuyor olabilir.

Bu kısım taban kısmına çok inmiş o çizgi, biraz daha üstten geçebilseydi şerit gibi daha iyi olurdu. Çünkü o yan gövde plastik bir görüntüye sahip, ne kadar az açıkta olursa o kadar iyi. Yapıştırması belli olmaz umarım. Ama sonuç itibariyle güzel, bu tarz ayakkabıları seviyorsun ya da okul, iş vs. gibi şeylerde kullanacaksın sanırım. İş için çok uygun, okul için hafif ağır bir ayakkabı gibi. Güle güle kullan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.