Şimdi Ara

Ayakkabı ayıplı mal para iadesi alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.yaklasik 3 ay once caterpillar marka wp southwark model bot aldim.urun ilk iki ay icerisinde taban kenarlarindan acma yaptigi icin aldigim yere biraktim ve urun degisimi ya da tamirat isteginde bulundum.Tam 30 is gunu sonra ayakkabi geldi acilan bolgeyi yapistirmislar.urunu geldikten sonra yaklasik bir hafta daha giydim ve taban farkli bir yerden yine acma yapti.kis gecti botu giyemedim artik ihtiyacim kalmadi.Bir sitede 6 ay icinde cikan ayiplarda para iadesi talep edebilme hakkim oldugunu okudum simdi para iadesi alma sansim varmi.bu konuda bana zorluk cikarirlarmi cikarirlarsa ne yapabilirim bilen arkadaslar yardim ederlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin ayakkabın ayıplı mal kategorisine girmemektedir olağan öngörülebilir kullanmaya bağlı bir sorun ortaya çıkmıştır ve garantili olduğu için sorun garanti kapsamında çözülmüştür. Ayıpla arızayı birbirine karıştırmamamız gereklidir. Seçimlik haklarını aynı sebeple üç farklı sebeple dört kez garantiye gönderdiğin süre içerisinde de kullanabilirsin. Ayıplı ürünü şu şekilde tespit edebilirsin. Ürünü satıcısı sana verdiği bilgilerden farklı çıkarsa veya sana belirtitği özellikleri taşımadığını sonradan anlarsan ayıp ve gizli ayıp gibi durumlar sözkonusu olur. Örneğin ayakkabı su geçirmez diye satıldı ayakkabı arıza dışında su geçiriyorsa ayıpla maldır. Ayıplı mad durumunda seçimlik haklarını müşteri seçer satıcı değil.
  • mihl M kullanıcısına yanıt
    Tedekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.