100tl nin altına en iyi converse bence not:benimde ayakkabı numaram 44.5
hocam converse giymem. :) sokaktakilerden biraz farklı olmak lazım bence. Erkeğe yakıştıgını düşünmüyorum ayrıca. teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kdr_
Özenti diyeilim..
O kadar kişinin zevkinin aynı olacağını sanmam..
Ne dersen de, ben millete özendiğim için giymedim. Bunun için giyenin kendine saygısı yoktur. O resmini koyduğum model klasiktir. Renk renk giyenlere ne dersen de.
yukarı.
quote:
Orijinalden alıntı: Hocam?
Okulda giyebilecek siyah spor ayakkabı önerebilir misiniz? Fiyatı 100 YTL'yi geçmeyecek şekilde. Süperstar olur başka bişiler olur. :) Converse ve kösele tercihim değildir.
Adidas Gazelle
Puma Suede
quote:
Orijinalden alıntı: __RayAllen20__
quote:
Orijinalden alıntı: kdr_
Özenti diyeilim..
O kadar kişinin zevkinin aynı olacağını sanmam..
Ne dersen de, ben millete özendiğim için giymedim. Bunun için giyenin kendine saygısı yoktur. O resmini koyduğum model klasiktir. Renk renk giyenlere ne dersen de.
@Hocam? yaş kaç kardeş? Dalga geçmek için değil sanki seni bir tel. tavsiyesi konusundan hatırlıyorum hatta yaş ufak ben alamam filan diyodun ben 16
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
@Hocam? yaş kaç kardeş? Dalga geçmek için değil sanki seni bir tel. tavsiyesi konusundan hatırlıyorum hatta yaş ufak ben alamam filan diyodun ben 16
yok kardeşimle beraber kullanıyoruz o da takılıyo foruma bazen mal mal yorumlar atıyo vuruyorum kafasına. Kardeşim 14 ben 17 yaşındayım.
Okul pantolonunun altına spor ayakkabıdan ne anlıyorsunuz bilmiyorum ? Afedersiniz apaçi misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mushmula
Okul pantolonunun altına spor ayakkabıdan ne anlıyorsunuz bilmiyorum ? Afedersiniz apaçi misiniz ?
hayır. Öle bi çabam da yok. Ne alaka pardon. kundura mı giyiyim. Ayrıca 2 tane ayakkabı alcak halim yok bildigin kotun altına da bunu giyicem sonuçta.
Kumaş pantolonun altına kundura giyilir elbet ama eğer durumun yoksa özür dilerim sen haklısın . Ben okulda gördüğüm apaçicanlarla karıştırdım .
quote:
quote:
hayır. Öle bi çabam da yok. Ne alaka pardon. kundura mı giyiyim. Ayrıca 2 tane ayakkabı alcak halim yok bildigin kotun altına da bunu giyicem sonuçta.
Kundura giyme git İnci veya Togo'dan, klasik-spor bir ayakkabı al. Dockers'dan veya Dexter'dan şu çikolata kokulu ayakkabılar var onlardan al. Spor olması mı gerekiyor illede.
quote:
Orijinalden alıntı: oreilly
Noluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
quote:
quote:
Kundura giyme git İnci veya Togo'dan, klasik-spor bir ayakkabı al. Dockers'dan veya Dexter'dan şu çikolata kokulu ayakkabılar var onlardan al. Spor olması mı gerekiyor illede.
Bak aslında casual güzel tavsiye bu durumda , doğru diyosun .
quote:
quote:
quote:
hocam dışarda bol giyinen bi tip olmasam öle yapardım da. Sonuçta bol pantolon bol tişörtle geziyorum klasik giysem iyicene apaçi olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: __RayAllen20__
Puma Suede
bu pumayı ankarada bulabilceğim bi yer varmı ? tıpa tıp aynısı yani çok beğendim =)
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam dışarda bol giyinen bi tip olmasam öle yapardım da. Sonuçta bol pantolon bol tişörtle geziyorum klasik giysem iyicene apaçi olurum.
Kumaş pantolon standart olur. Popondan düşürmezsen sorun yok. Al bi klasik. Ama okulda kanvas falan giyiyorsan dexter'daki dediğim modeli al. Çok iyi durur