Şimdi Ara

Ayakkabı tercihi yorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var zaten ama o sitedekiler çakmaydı sanırım.. :D
  • Yazın kobe 11 alınca editlicem :)
  • Sokakta kullanmak icin hangi ayakkabiyi onerirsiniz max 200 liraya kadar . 150 160 liraya cok guzel modeller buldum ancak sokakta cavuk deforme olur endisem var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBrown

Bende de var zaten ama o sitedekiler çakmaydı sanırım.. :D

Kesin bilgiyse iyi ki gelmemiş o zaman hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Sokakta kullanmak icin hangi ayakkabiyi onerirsiniz max 200 liraya kadar . 150 160 liraya cok guzel modeller buldum ancak sokakta cavuk deforme olur endisem var

Hocam bana kalırsa sokakta kullancaksan ayakkabının markasının çok önemi yok.Yani gidipte kobe 10 jordan lebron falan alma ayakkabıya yazık edersin.Decathlona bakabilirsin ayakkabıları iyi oluyor genelde.Onun dısında eski rose modellerine bakabilirsin.Ya da hyper dunk modellerine bak eskilerine.İllaki bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Halo

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Sokakta kullanmak icin hangi ayakkabiyi onerirsiniz max 200 liraya kadar . 150 160 liraya cok guzel modeller buldum ancak sokakta cavuk deforme olur endisem var

Hocam bana kalırsa sokakta kullancaksan ayakkabının markasının çok önemi yok.Yani gidipte kobe 10 jordan lebron falan alma ayakkabıya yazık edersin.Decathlona bakabilirsin ayakkabıları iyi oluyor genelde.Onun dısında eski rose modellerine bakabilirsin.Ya da hyper dunk modellerine bak eskilerine.İllaki bulursun.

Airmax audacity , zoom without a doubt modellerini buldum koraysporda . Rose bulursam onu alirim zaten en sevdigim oyuncu .

Soyledigim modelleri biliyo musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.