Şimdi Ara

Ayakkabı(Vans Tekskool) Konusunda yardım(İzmir içi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler ayakkabı konusunda son zamanlarda hoşuma giden marka ve model "Vans TekSkool" bu ayakkabıyı İzmir'de hangi mağazada bulabilirim veya internet üzerinden alışveriş güvenilir olabilir kredi kartsız olabilir mi? Daha önce hiç internet üzerinden alışveriş yapmadığım için mağazalardan ayağıma göre nasıl olup olmadığına bakıp aldığım için bilmiyorum. Bilenler bi kaç tavsiyede bulunursa sevinirim beğendiğiniz bu tür ayakkabılarda olabilir Vans Tekskool'un bi resmini koyardım ama imageshack açılmıyor o yüzden koyamıyorum yine de merak edenler google'dan bulabilirler

• up
  • tabiki vans bayinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

tabiki vans bayinden

tabiki vans bayinden de ben hiç vans bayiye denk gelmedim
  • zaten dışardan ayakkabı satılıyor gibi görünmüyo kıyafet felan oluyo dısında oyuzden bizim burda YKM var onun içinde var oralara göz at
  • İzmir / Konak YKM'de var mıdır acaba ?
  • İzmirde twigy sporda bulabilirsin
    http://www.twigyspor.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihK*

İzmirde twigy sporda bulabilirsin
    http://www.twigyspor.com/

Aslında benim istediğim kahverengi tekskool. Twigyspor'un sitesinde gördüğüm kadarıyla hepsi siyah acaba yerine gitsem farklı modellerini bulabilir miyim yoksa sadece sitede olan modeller mi vardır ?
  • bu ayakkabıları ben , forumda pool and bear mağazasında gördüm , hatta arkadaşımda aldı , oldukça uygun fiyatlıydı..
    birsürü rengi çeşiti vardı orda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

bu ayakkabıları ben , forumda pool and bear mağazasında gördüm , hatta arkadaşımda aldı , oldukça uygun fiyatlıydı..

Söylediğin yer pull and bear sanırsam Ordakiler Vans değil bildiğim kadarıyla ama modelleri benziyor gibi
  • Ordakinler Vans değil arkadaşlar .. Vans türü kaykay ayakkabısı şeklinde benzer ürünleri var sadece ..

Ayrıca Twigy de bir çok vans,emerica,'es türü ayakkabıların çeşitlerini bulabilirsin .. Sitesine bakma pek güncel değil çünkü tüm ürünler yok orda .. Yerine git eminim vardır

Konaktaki YKM'de de çok az var vans ayakkabı ..
  • O zaman Alsancak'da Twigy Spor'a uğramak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

bu ayakkabıları ben , forumda pool and bear mağazasında gördüm , hatta arkadaşımda aldı , oldukça uygun fiyatlıydı..

Söylediğin yer pull and bear sanırsam Ordakiler Vans değil bildiğim kadarıyla ama modelleri benziyor gibi

doğru kardeşim , markayı ilk görmüştüm adı böle kalmış aklımda :) neyse sen anladın zaten.. ya fiyatları 30 35 tl görünce şaşırdım , dedim ayakkabı mı varmış 30 tlye , öle aklımda kalmış bu modeller :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.