neden tartışıyoruz ki dünyaya o şey çarpınca aydaki adamda hayatta kalmaz merak etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
Boşluğa doğru süzülüp 1 saat uzayın sonsuzluğunda dolaşırdım.
Arkadaş Ay'da yer çekimi olduğunu bilmiyor ve Ay'ı tepsi gibi düz sanıyor sanırım. Boşluğa atlayacakmış.
quote:
Orjinalden alıntı: gordon01
Ay arabasıyla İsmail YK son sese kadar açıp piyasa yapardım
Ses hava olmadan iletilmez. Ayda müzik açsan da duyulmaz
quote:
Orjinalden alıntı: cimen
Aya gittiğinde sen dünyayı öyle görüyorsan dünyaya dönebilirsin ve ölümü bekleyebilirsin.. Işık yılı sayesinde =)
Yorumsuz. Nasıl bir mantık bu ya
Forumda bu kadar cahil olduğunu bilmiyordum. Suç kimde, eğitim sisteminde mi, biz de mi?
Hay ağzını yiyim ::Banner:: Kardeş bunlar ne cahil yaf bilmion bari sallama
Uzayda cesedim de çürümez...Karizmatik bir duruşta bırakırdım kendimi ne bileyim belki uzaylılar gelir beni alırlar bişiler yaparlar hayata dönerim falan öfff
quote:
Orjinalden alıntı: blackanka
SEVEN_BİLİR_VE_ÖLÜR deyip kafama sıkardım
iptalim
tüh milli olamadan gıdıyoruz derdım
Kesinlikle tek dal sigara yakmam şart, o zaman ölürüm işte
quote:
Orjinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR
Geri kalan yorumları okuyamayacak haldeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: cimen
Aya gittiğinde sen dünyayı öyle görüyorsan dünyaya dönebilirsin ve ölümü bekleyebilirsin.. Işık yılı sayesinde =)
Yuh.
quote:
Orjinalden alıntı: F4TE
quote:
Orjinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR
Geri kalan yorumları okuyamayacak haldeyim.
ne biçim bi konu bu ya
Tanrıya bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu söylerdim
quote:
Orjinalden alıntı: dodi--
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Dünyadaki herkes öldüğüne göre kıyamet koptu demektir . Ben yaşadığıma göre , bug oldu derdim
ahahah
Az önce BSG'yi izledim ve bu iki olayın birbirine benzediğini farkettim. Onların da gezegenleri(Caprica) cylonlar tarafından yaşanılamaz hale getiriliyor(binlerce atom bombası atıyolar) ve 50.000 kişi Galactica uzay gemisiyle yaşayacak başka bir gezegen aramak için yola çıkıyorlar. Bir kehanete göre 13 tane koloni varmış, 12 tanesi Caprica'da kalmış. 1 tanesi Dünya'ya gitmiş. Bunlar da eski yazıtlardan Dünya'yı bulmaya çalışıyorlar çünkü erzakları bitmek üzere. Dünya'yı buluyorlar ama Dünya uzun zaman önce Caprica gibi yaşanılamaz hale getirilmiş ve hala düşük seviyede radyasyon var. Su zehirli yaani. Bunlar tekrar yola çıkıyolar, erzaklar tükendi tükenecek noktada. Yaani şu Astronot gibi bir durum var ortada. Ama onlar karbondioksiti oksijene çeviren teknolojiyle son derece verimli bir enerji kaynağına sahipler. Garip bir karışımdan uzun yıllar yetecek kadar enerji üretiyorlar. Zıplama adı verilen, bir noktadan belli bir mesafe uzaktaki başka bir noktaya ışınlanabiliyorlar.1-2 yıldır uzaydalar. 35.000 kişi felan kaldılar. İzleyin süper film