Şimdi Ara

AYDIN ADNAN MENDERES (CENG) DE OKUYAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam omü ve çomü de var onları da araştırabilirsiniz.Ben tercih etmeyin diye söylemedim böyle bir bilgim vardı size aktarmak istedim sadece.Dediğiniz gibi çok anlaşılmaz içine girmek lazım.Umarım gideceğiniz yerde mutlu olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BrosinAk kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de fikrim yok bi yandan ya Aydın da gelmezse diye karalar bağladım resmen. Baksak sıralama kötü değil ama üniversite yok resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Gerekirse bir yıl daha hazırlan ama İzmir gibi bir yerden Aydına gelme çokk sıkılırsın
    Hocam haftasonu gidince belki bir nebze sıkılmazsınız ama söyle düşünün Aydın’ın merkezi bir torbalı bile yapmaz o derece bence

• Shamelezz kullanıcısına yanıt
    hocam kesin gitmek istiyorsanız her türlü alternatifleriniz olsun ne olacağını bilmiyoruz bu sene garip bir sene
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    ÇOMÜ ye bakacağım mutlaka, Samsun bana çok uzak olur. Teşekkür ederim ve de size ters bir şey asla demedim yanlış anlaşılmasın, iyi bayramlar :)

• Mamga kullanıcısına yanıt
    O kadar mı kötü ya ? Bu biraz sıkıntı yapabilir gibi en azından bi gidip görmek lazım tercih döneminde.

• suicidalMert kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız çok garip bir senedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamelezz

O kadar mı kötü ya ? Bu biraz sıkıntı yapabilir gibi en azından bi gidip görmek lazım tercih döneminde.
    Görün derim üniversite hayatınızı sosyallik adı altında kafelerde geçireceksiniz gelin

• Mamga kullanıcısına yanıt
    Yani Hocam 3 büyük şehir hariç başka bir şey yok ki pek de yapılacak kafeler vs haricinde. Gönül ister İzmir gelsin ama maalesef olmadı. Ama yine de gelip göreceğim, teşekkür ederim.

• Adü hakkında fikrim yok ama aydın hakkında sorunuz varsa pm atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamelezz

Yani Hocam 3 büyük şehir hariç başka bir şey yok ki pek de yapılacak kafeler vs haricinde. Gönül ister İzmir gelsin ama maalesef olmadı. Ama yine de gelip göreceğim, teşekkür ederim.
    Rica ederim ama 3büyük şehir olmayıpta güzel olan şehirlerde var Balıkesiri düşünebilirsiniz mesela Aydın’a göre çokk iyi

• Sic Mundus Creatus Est kullanıcısına yanıt
    Aydin ozel yurtlar hakkinda bir fikriniz var mı hocam

• Sic Mundus Creatus Est kullanıcısına yanıt
    Hocam dedikleri kadar sıkıcı bir şehir mi? Bir de ev ve özel yurtlarda durum nedir? Yasam masrafları olarak bilgi verir misiniz?

Up up up

hocam şu mamga denen arkadaşın dediklerine fazla aldırma doğma büyüme aydınlıyım zaten nickimdende belli oluyodur. Kesinlikle abartılmış burda sıkıcılık konusunda tamam bir izmir değil tabiki ama anadoluda ne boş ne sıkıcı şehirler var bir bilseniz bir konyaya bir balıkesire gidin bakalım oralara göre aydının taşı toprağı cennet kalır. Aynı zamanda
    t24
    'Öğrenci Dostu Şehirler' sıralandı; bu yıl Ankara 10'uncu sıradan 2'nci sıraya yükseldi
    https://t24.com.tr/haber/ogrenci-dostu-sehirler-siralandi-bu-yil-ankara-10-uncu-siradan-2-nci-siraya-yukseldi,894078
    bu sitedeki sonuçlarda söylediklerimi kanıtlar nitelikte geçen sene yani 2019da aydın öğrenci dostu en iyi 3. şehirdi türkiye genelindeki sonuçlara göre. Hafta sonu izmire gitmeyi düşünüyormuşsunuz anladığım kadarıyla aydın izmir arası 40 dakikalık bir mesafe var arabayla sizin açınızdanda çok rahat olur gidip gelmek, istanbulda bir ilçeden bir ilçeye gitmek 1 saat alıyor nerdeyse siz o zamanın yarısında şehir değiştireceksiniz.

Size de iyi bayramlar:)

• Green190309 G kullanıcısına yanıt
    Hocam arabam yok fakat trenle 2 saat içinde evde olunabiliyormuş sanıyorum. İç Anadolu kesinlikle daha sıkıcı diye düşünüyorum ne zaman Ankara’ya gitsem bi gerginlik basıyor beni. İzmire yakın olma hissi bile güzel geliyor doğrusunu söylemek gerekirse. Bakalım ADÜ gelecek mi. Bu arada üniversite hakkında bilginiz var mı?

Ayni şekilde bende izmire yakin hemde izmirde oturuyorum şehir dışı pek sayılmayacak gibi

• BrosinAk kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralama kaç K sizin? Adü gelirse ikimizin de özelden görüşelim haberleşelim :)

• 190k hocam benim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.