Şimdi Ara

Aydın Didim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Aklıma gelen şeyler olurda PM atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

sezon açılmadan hemen önce gideceksin tatil yörelerine, her yer bomboş oluyor. şu ana kadar çeşme-alaçatı olsun bodrum olsun buralarda denedim bunu ve sonuç başarılı. sezon açıldığında insan dolu olan yerler sezon açılmadan önce bomboş. mis gibi.

örneğin şunu söyliyim, yaklaşık iki ay önce gökova bölgesini bisikletle turladım. muğla-marmaris-datça-bodrum-ören-akyaka-muğla çemberini 5 günde aldık ve tüm plajlar bomboş idi. canımızın istediği yerde denize girdik mis gibi. ve şimdi bu hafta tekrar bu yöreye geldim ve bir hafta bisikletle turladım, daha çok bodrum yarım adasında gezindik ve her yer insan kaynıyor. altımızda bisiklet olduğu için dolu gördüğümüz plajda durmayıp güzel yerlere devam etme şansımız vardı ve bunun sayesinde güzel yerlerde yüzdük ama taşıtınız yoksa ve dolmuşlarla plaja gidecekseniz sürpriz kalabalıklarla karşılaşıp kalabilirsiniz. aynı şekilde alaçatı da sezon öncesi bomboş oluyor.

Eylül ayında yoğun olmayacağını düşünüyorum bende hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.