Şimdi Ara

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na Gidecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na gidecek arkadaşlara sesleniyorum:
    Görüşelim.

• kardeş merhaba bende aynı yere gidiyorum nerede oturuyorsun?
  • sen istanbuldanmışsın ne zaman teslim olacaksın birliğe?
  • S.A devrelerim..
    bende kısmetse sizinle aynı yerde olacam.. ben ankaradayım biletimi aldım 00:30 binecem inşallah cumartesi günü aştiden.. çok yer kalmamış fimalarda ben zor buldum.. İnşallah hayırlısıyla gider geliriz..
  • arkadaslar ben bilet bulamadım kayseriden üst komsu kent de şoför pazartesi aydın a gidecek ben salı günü teslim olacagım yani 2 gün gec kalmıs oluyorum insallah birsey olmaz zaten kayseride su anda bilet satısları sıfır kilitlenmiş durumda bu arada resmimi koyayım orda tanısırız dostlar adım recep

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na Gidecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 12 Aralık 2008; 11:03:15 >
  • arkadaşlar gideceğimiz yerle ilgili bilgisi olan varmı?
    ben cumartesi 23:30 da otobüse binmiş olacağım inşallah.
    ismim ömer tanışırız inşallah.
  • Ben de İstanbul'dan pazar 9:00 uçağı ile İzmir'e oradan da otobüsle Aydın'a gideceğim. Orada görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsungeon -- 22 Şubat 2021; 11:17:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaslar bende edirneden ali aykut pazartesi aksamı geliyorum salı teslım olacagım receple aynı gun varmıs olacagız :D
  • istanbul dan, saat 9 uçağıyla izmir ordan, aydın'a otobüs bnm de, orda görüşürüz millet cihan ben ;)
  • Benim Onur Bingül adında bir arkadasta oAydın'a gidiyor. kafa adamdır. :))
  • ben 1990 doğumluyum şubat 1 gidiorum jandarma aydına baska gidicek arkadaş varmı aydına acaba görüşelim.. 0554 963 21 44
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.