Şimdi Ara

Aydın Tıp vs Trakya Tıp sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.500 civari bir siralamam var Denizli'de yasiyorum, bu iki üni arasinda kaldim gibi.
    Aydın çok yakın, konum olarak da iyi ayrıca araştırma sonucuna göre öğrenci memnuniyetinin en yüksek olduğu 2.şehir. Tıp aileye yakın okunmaladır mantığına göre çok uygun. Fakat burada Aydın sıkıcı, ufacık, yapacak pek bir şey yok diyenler var böyle olduğu halde memnuniyetin en yüksek olduğu 2.şehir, ilginç. Akreditasyonu yok maalesef, alacak mı bilmiyorum. Ayrıca kadavrası yok sanırım, bu ne kadar önemli bir sorun bilmiyorum, ne zamana kadavra edinirler onu da bilmiyorum.

Trakya ise daha köklü. İyi bir eğitimi ve imkanları var sanırsam. Akreditasyonu var. Proflar derse giriyormuş, şehir olarak da yine öğrenci şehri. Yunanistan ve Bulgaristan'a sınırı var.İstanbul'a yakın. Fakat Denizli'ye çok uzak, otobüsle 14 buçuk saati buluyor veya biraz geçiyor sanırım. Beni Trakya konusunda en çok düşündüren de bu.

Fikirlerinizi nedenleriyle belirtirseniz mutlu olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubatuko -- 20 Temmuz 2019; 10:52:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    EGE TIP GELİR Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.