ayfon nedir ya bence sat kurtul bu telefondan bı nokya al
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
ayfon ne yav merakdan girdim konuya vallaha
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> ayfonuma hareketli tema arıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: Salleen
ayfon nedir ya bence sat kurtul bu telefondan bı nokya al
"iphoneme hareketli tema arıyorum" demekten iyidir. Kullanıp daha adını söylemeyi bilmeyenler de var, onlar satsın.
peki bunları nasıl tema yapıcazki ? yoksa tema hiç olmuyormu?
Önce başlığı düzelt, düzgün yaz ondan sonra yardım iste.
quote:
Orjinalden alıntı: karanlıktaki aydınlı
quote:
Kardeş bunlar tema olmuyor sadece video açıosun keklenen kekleniyo
hadi yav güzeller ama tema olsaydı keşke.bu arada başlığımda bişey yok türkçe okunuşunu yazdım
quote:
Orjinalden alıntı: jamboree
quote:
ayfon denince neden bu kadar kızılıyor anlamıyorım.insanlar iphone yazamamaktan yada iphone'u aşağılamak için ayfon yazmıyor.espiri olsun diye okunduğu gibi yazılıyor.insan kendi şirketi olsa bu kadar tepki göstermez.çok ilginç.iphone'a ayfon,nokia'ya nokya diyorum zaman zaman.bunun için insanlara yardım edilmiyecese diyecek söz bulamıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: snek1
quote:
quote:
ayfon denince neden bu kadar kızılıyor anlamıyorım.insanlar iphone yazamamaktan yada iphone'u aşağılamak için ayfon yazmıyor.espiri olsun diye okunduğu gibi yazılıyor.insan kendi şirketi olsa bu kadar tepki göstermez.çok ilginç.iphone'a ayfon,nokia'ya nokya diyorum zaman zaman.bunun için insanlara yardım edilmiyecese diyecek söz bulamıyorum...
Doğru söylüyorsun kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: snek1 ayfon denince neden bu kadar kızılıyor anlamıyorım.insanlar iphone yazamamaktan yada iphone'u aşağılamak için ayfon yazmıyor.espiri olsun diye okunduğu gibi yazılıyor.insan kendi şirketi olsa bu kadar tepki göstermez.çok ilginç.iphone'a ayfon,nokia'ya nokya diyorum zaman zaman.bunun için insanlara yardım edilmiyecese diyecek söz bulamıyorum...
Aynen katılıyorum sana. Sonuçta espri olsun diye yazılmış birşey, ki öyle olmasa bile anlatılmak istenen şey anlaşıldıktan sonra bu tarz şeylere takılmak çok gereksiz bence.
böyle polimiklere hayatda girmem ama bende katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: snek1
quote:
quote:
Haklısın kardeşim
@karanlıktaki aydınlı
Arkadaşlarımızda bahsettiği gibi onlar birer video.Yapılma amaçları video ile eş zamanlı olarak ellerini kullanıp milleti aaa nasıl oldu bu şimdi dedirtmek için kullanılan bir yontem.Adı ustunde imagic videoları..Su an iphone lar için yapılmıs hareketli temalar yok fakat hareketli arka planlar mevcut. aşağıda linkini verdiğim forum başlığından daha detaylı bilgi alabilirsin..