Şimdi Ara

Aygaz eurolpg + (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

işin ilginci koç fordlara lpg takılınca servise almaz ama lpg satar reklamında da fordları oynatır

• Bor power yağ katkısı kullanın motorun çekişinin arttığı ve sesin azaldığını hissedeceksiniz.
  • Ben aldım, işte sonuçlar.

* 12 Krş olan tüketim 11 Krş 'a düştü.
    * 185 km hız yapan arabam 170 'i geçemedi :)

Bir daha da almayacağım....
  • subapların yanı sıra yakıtla ilgisi olmayan conta altlarının nasıl temizlendiği konusu benim de aklıma takılmıştı. bugün yetkilileri arayıp bilgi istedim. verdikleri bilgiye göre kullandıkları araç yaklaşık 200 bin km yapmış bir araç imiş. ilk motoru açtıklarında noter huzurunda motoru açmışlar ve fotoğraf çekmişler. sonra contayı değiştirip motoru tekrar kapatmışlar ve mühürlemişler. belirttikleri şekilde kullandıktan sonra tekrar noter huzurunda mühürü söküp fotoğraf çekmişler. contaların altındaki yağ kalıntılarının bu yeni conta tarafından emilmiş ve sökülmüş olabileceğini söylediler. ellerinde fotoğrafların bulunduğu noter raporu olduğunu iddaa ediyorlar.

açıkçası Aygaz'a güvenirim, yalan söylediklerini yada hile yapmış olduklarını düşünmüyorum.

depom geçen gün fullemiştim ve şu anda yarım dolu, boşalınca plus'ı deneyip kenim görmeyi düşünüyorum. umarım dedikleri faydaları görürüm... hem nasılsa fiyat farkı da yokmuş, ne kaybederim ki... denedikten sonra sonuçları gönderirim...

• Hocam farkı fiatı gibi o zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: mscsi

Ben aldım, işte sonuçlar.

* 12 Krş olan tüketim 11 Krş 'a düştü.
    * 185 km hız yapan arabam 170 'i geçemedi :)

Bir daha da almayacağım....

• Arkadaslar ben gazi denedim. Inanin fark var.bence yok motoru temizlemis yok kurumlari azaltmis , kurumlari atmis, zararliydi degildi onemli degil. Benzindeymis gibi gidiyor neredeyse.performans farki var gibi geldi bana. Umarim psikolojik bir etki degildir benimki ama hergun ayni yolu kullaniyorum ve arabanin tepkilerini biliyorum. Hergun ciktigim rampalari bugun daha iyi ciktim.yarin rampayi cikarken benzine alacagim bakayim o zaman bir fark olacak mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doftdoft

subapların yanı sıra yakıtla ilgisi olmayan conta altlarının nasıl temizlendiği konusu benim de aklıma takılmıştı. bugün yetkilileri arayıp bilgi istedim. verdikleri bilgiye göre kullandıkları araç yaklaşık 200 bin km yapmış bir araç imiş. ilk motoru açtıklarında noter huzurunda motoru açmışlar ve fotoğraf çekmişler. sonra contayı değiştirip motoru tekrar kapatmışlar ve mühürlemişler. belirttikleri şekilde kullandıktan sonra tekrar noter huzurunda mühürü söküp fotoğraf çekmişler. contaların altındaki yağ kalıntılarının bu yeni conta tarafından emilmiş ve sökülmüş olabileceğini söylediler. ellerinde fotoğrafların bulunduğu noter raporu olduğunu iddaa ediyorlar.

açıkçası Aygaz'a güvenirim, yalan söylediklerini yada hile yapmış olduklarını düşünmüyorum.

depom geçen gün fullemiştim ve şu anda yarım dolu, boşalınca plus'ı deneyip kenim görmeyi düşünüyorum. umarım dedikleri faydaları görürüm... hem nasılsa fiyat farkı da yokmuş, ne kaybederim ki... denedikten sonra sonuçları gönderirim...

Motora Carbon Clean uygulamış olmasınlar çaktırmadan.

• yokus yukari cıkarken benzine aldim gecişi hissetmedim desem yeridir.tekrar soyluyorum bariz bir fark var arkadaşlar.umarim boyle devam eder.yani sonuçta yeni bir urun.ilk kullanıcılari etkilemek onemli.bu yuzden gazi olabildigince kaliteli cikarmiş olabilirler ilk birkac gun icin.
    yani bir xxxx markasi piyasaya ilk girdiginde cok kaliteli malzeme kullaniyor fakat sonralari bu kalite dusuyor.bu da boyle olmaz umarim.
  • Bencede öyle,yeni ürün olduğu için önce müşteriyi ikna edecekler,yapılacaklar sonraya kalmış gibi.Arkadan gelsin kazıklar.

quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

yokus yukari cıkarken benzine aldim gecişi hissetmedim desem yeridir.tekrar soyluyorum bariz bir fark var arkadaşlar.umarim boyle devam eder.yani sonuçta yeni bir urun.ilk kullanıcılari etkilemek onemli.bu yuzden gazi olabildigince kaliteli cikarmiş olabilirler ilk birkac gun icin.
    yani bir xxxx markasi piyasaya ilk girdiginde cok kaliteli malzeme kullaniyor fakat sonralari bu kalite dusuyor.bu da boyle olmaz umarim.
  • bende yola gittim bu hafta samsun kocaekli gitgel hep aygaz aldım bir iki defa plus denk geldi banada sanki çekişte artış var gibi geldi pisikolojik sanrıım ama ekonomisini çokta hissetmedmi bariz bir şey yok yani olsa da olur olmasada gibi bir şey bu plus
  • bilmiyorumda ;yine soyleyim gazda bi degişiklik olmazsa (kalite düşmezse vs.) ben bi daha başka yerden doldurmam herhalde.gaet memnunum.
  • bugün 4-5 depo sonra tekrar eski gazıma döndüm shell euro lpg ye aygaz euro lpg + gerçekten çekişi daha fazla onu yeni depoda shell alınca hissettim tüketim olarakta arasında fark yok
  • Reklam kokan hareketler bunlar ben 1 depo bitirdim 2. depoyu kullanıyorum

daha önce total kullanıyordum. performans aynı km. ise daha düşük.

bence gazlar hep aynı yeterki ucuz gaz almayın gerçekten kandırmaca ucuz gaz olayı.
  • Reklamda dikkatimi çeken konu bu gazın hikmetlerinin uzun süre kullanıldığı zaman otaya çıktığını belirtmeleri.
    Diyor ki;Uzun süre kullanıldığı zaman motor temizlenir performans artar yakıt düşer
  • Ya koskoca aygazin reklamini burada bizim yapacak halimiz yok. Adamlarin buna da ihtayici yoktur zaten.sonucta bu gazi kullanip deneyip, tecrubelerimizi buraya aktariyoruz. Ben hic total kullanmadim. Total ile kiyaslamanda hakli Olabilirsin buna birsey diyemem.ben daha once kullandiklarima gore farki hissettim. Hatta cekincelerimi de yazdim(piyasaya yeni cikmasindan dolayi gercekten performansi artiracak katkilari gecici olarak fazlasiyla kullanma ihtimalinden de bahsettim)
    eger reklam kokan hareketlerden kasit bunlarsa....
    Talfar hoacama da sunu soyleyeyim:-) acikcasi motorun temizlenmesi vs. Cokta ilgilendir miyor beni. Benim icin ilk planda performans ve gittigi km onemli. Tabi bunlari saglarken markanin gazinin motora extra zarar vermeyecegini farzediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.