Şimdi Ara

Aygit Algilanamadi USB sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi gunler, baslik acmadan once foruma goz attim mamafih sorumun cevabini alamadim. 8gb iphone kullaniyorum, telefon daha once bilgisayarima gayet guzel baglanip sarj,sync,photo vs.... yapabiliyor haldeyken su anda bilgisayara takinca usb aygit algilanamadi diye uyari veriyor, farkli kablo farkli bilgisyar denememe ragmen surekli ayni hata olusuyor, gorunen o ki telefonda bi arza olustu bir cozum onerisi olan varmi??????????? Ayrica bu bozukluk veya hata yasanmadan once telefonumu farkli iki makinede sarj etmisim biri normal pc idi biri ice mac di ve ondan beri bu bozuklar var,. ayrica restore ediyim degsem duzelsin falan filan diye bu seferde once gene itunesa baglanmam gerekcek, acaba virginize olayinami girsem ama korkuyorum ve nasil yapsam bi fikrim yok, ayrica telefona daha once reset de attim ama inadina duzelmiyo gavur icadi:)

• bi dene kardeş belki yarar sana

İTUNESİ AÇ DAHA SONRA CİHAZI DFU MODE AL YANİ POWER VE HOME TUŞU İLE YAPICAKSIN BASILI TUT CİHAZ KAPANACAK VE TEKRAR AÇILACAK ELMA RESMİ ÇIKTIĞINDA POWERİ BIRAK HOME BASILI TUT CİHAZIN EKRANINA USB KABLO İŞARETİ GELDİĞİNDE HOME TUŞUNUDA BIRAK

DAHA SONRA İTUNESİ KAPAT ONDAN SONRA İSE CTRL+ALT+DELETE TUŞLARINA BAS AÇILAN SAYFADA İŞLEMLER BÖLÜMÜNE GİR APPLE VEYA İPHONE VEYA İPOD İLE İLGİLİ NE VAR İSE SONLANDIR YANİ KAPAT

DAHA SONRA İSE AutoDown ZİP DOSYASINI AÇ VE İÇİNDEKİ down.bat I ÇALIŞTIR DOS EKRANI GİBİ BİR SAYFA AÇILACAK VE BİRAZ SONRA SANA BİR TUŞA BASIN DİYE UYARI VERECEK HERHANGİ BİR TUŞA BAS BU UYARIYI 2 DEFADA VEREBİLİR O ZAMAN YİNE BİR TUŞA BAS BİRAZSONRA DOS EKRANI KENDİNİ KAPATICAKTIR

DAHA SONRA BUNLARI KAPAT VE İTUNESİ AÇ İPHONEYİ BU SEFER GÖRECEKTİR

http://rapidshare.com/files/114919785/AutoDown.rar.html

• oncelikle ilgi ve destek icin cok tesekkur ederim, dediklerini aynen uyguladim, yanniz down.bat i calistirdiktan sonra bir tusa basin dedikten sonra bastiktan sonra waiting for iphone diyor oyle takiliyor bi kac kere denedim actim kapadim vss falan filan ama malesef olmadi genede yardim icin cok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.