Şimdi Ara

AYGIT SÜRÜCÜSÜ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar problemim başlıkta belirttiğim gibidir,hemen konuya geçiyorum. 2-3 gün önce driver booster adlı bir program indirdim güncel olmayan 12 sürücü bulundu bende sürücüleri güncelleştir ardından tekrar başlat seçeneğini işaretleyerek bilgisayar başından kalktım,yarım saat sonra baktığımda bilgisayar açılmıştı bakmak istediğimde ise mause ve klavyenin çalışmadığını farkettim ardından aygıt sürücüsünün açılmadığını da farkettim ne yapacağım hakkında fikrim yok,en iyisi temiz bir format mı başka bir yolu var mıdır cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler,ulaşmak isterseniz detaylar için;
    @Twitter

• O tarz programlar yanlış sürücü kurabiliyor bilgisayarın power tusuna basın ardından f5 tuşuna sürekli basın karsınıza siyah bir ekran gelcek ardından f8 tuşuna basın oradan güvenli moda girin sistem geri yükleme yapabilirsiniz eger olmazsa o f8 tuşundan sonra gelen ekranda baslangıc kurtarma olması gerek oradada sistem geri yükleme olması gerek oda olmazsa mesajımı alıntılayın baska çözüm üretelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elodea101 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an şehir dışındayım akşam evde olacağım çözüm yolunuzu deneyip,akşam sizi haberdar ederim
  • Elodea101 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef f8'e bastığım zaman başlangıç onarma sistem geri yükleme vs gibisinden bir şey çıkmıyor hala ne yapacağım hakkında bir fikrim yok olmadı yarın format attırmaya gideceğim
  • Sıstemı gerı sarmaya bak ılk fırsatta eger olmazsa son care format.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim hocam ya bi türlü olmadı bilgisayar portunda mı bir sıkıntı var diye baktım usb wifi directi taktığım zaman görüyor,yanlışlıkla sürücüleri sildim heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.