Şimdi Ara

Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu Mouse okumuyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 pc de hhiçbir mouse çalışmıyor usb portlarına takıyorum fakat hiçbiri çalışmıyor aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu alıyorum 3 tane mouse denedim üçündede aynı internette araştırdım aygıtlarda sorunlu aygıtı sil diyorlar fakat mouse kullanamadığım için yapamıyorum yardım edin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fafaruk00

arkadaşlar windows 7 pc de hhiçbir mouse çalışmıyor usb portlarına takıyorum fakat hiçbiri çalışmıyor aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu alıyorum 3 tane mouse denedim üçündede aynı internette araştırdım aygıtlarda sorunlu aygıtı sil diyorlar fakat mouse kullanamadığım için yapamıyorum yardım edin arkadaşlar

devid.info sitesinden aygıt kimliğini girip güncelleme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

quote:

Orijinalden alıntı: fafaruk00

arkadaşlar windows 7 pc de hhiçbir mouse çalışmıyor usb portlarına takıyorum fakat hiçbiri çalışmıyor aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu alıyorum 3 tane mouse denedim üçündede aynı internette araştırdım aygıtlarda sorunlu aygıtı sil diyorlar fakat mouse kullanamadığım için yapamıyorum yardım edin arkadaşlar

devid.info sitesinden aygıt kimliğini girip güncelleme yapabilirsiniz.

bunu nasıl yapıcam pc de mouse çalışmıyor yani aygıt kimliğini nasıl bulucam pc de hiç birşey yapamıyorum
  • yokmu yardym edecek biri arkada?lar
  • arkadaslar format atarak sorunu cozdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.