arkadaşlar windows 7 pc de hhiçbir mouse çalışmıyor usb portlarına takıyorum fakat hiçbiri çalışmıyor aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu alıyorum 3 tane mouse denedim üçündede aynı internette araştırdım aygıtlarda sorunlu aygıtı sil diyorlar fakat mouse kullanamadığım için yapamıyorum yardım edin arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: fafaruk00
arkadaşlar windows 7 pc de hhiçbir mouse çalışmıyor usb portlarına takıyorum fakat hiçbiri çalışmıyor aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarısız oldu alıyorum 3 tane mouse denedim üçündede aynı internette araştırdım aygıtlarda sorunlu aygıtı sil diyorlar fakat mouse kullanamadığım için yapamıyorum yardım edin arkadaşlar
devid.info sitesinden aygıt kimliğini girip güncelleme yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Agentwho
quote:
Orijinalden alıntı: fafaruk00
devid.info sitesinden aygıt kimliğini girip güncelleme yapabilirsiniz.
bunu nasıl yapıcam pc de mouse çalışmıyor yani aygıt kimliğini nasıl bulucam pc de hiç birşey yapamıyorum
yokmu yardym edecek biri arkada?lar
arkadaslar format atarak sorunu cozdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme