Şimdi Ara

AYGIT YöNETiCiSi GöRüNMüYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımda sorunlar olduğu için yeni formatlamıştım.Tekrar sorunlar oluştu ve tekrar formatladım (1 haftada 2 kez).Fakat şimdilerde ise şöyle sorunlar var. Aygıt yöneticisi hiç bir şekilde çalışmıyor.Ayrıca ağ bağlantı ayarlarında değişiklik yapmaya çalıştığımda aşağıdaki uyarıyı alıyorum.Hizmetlerde de bir sorun mu var diye onlarıda kontrol ediyorum.Ayrıca PC ya herhangi bir bellek veya hafıza kartı taktığımda sağ altta donanımı güvenle kaldır kısmı (yeşil ok olan kısım) da görünmez oldu.Bilgisayarda herhangi bir güncelleme eksiği de yok.Daha doğrusu güncellemeleri yükledikten sonra bilgisayar tuhaflaşmaya başladı.Yardımcı olması için aşağıdaki uyarıyı ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 14 Mart 2008; 20:16:26 >

• xp orjinalmi? güncellemlerden sonra orjin olmayan xp hata veriyor direk ona bağlamıyorum kasanın içine bak derim tuhaf bişiler varmı kolay gelsin
  • sistem geri yükleme yaptır. güncellemeleri aldığın tarihten öncesine dön.

Güncellemeleri alırken virüs bulaşmış olabilir.
    Tam sürüm bir antivirüs programı yükleyip güncelle.
    Tam bir taramadan sonra güncelemeleri tekrardan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay0101 -- 14 Mart 2008; 22:39:52 >
  • Sp2 yüklü olduğun emin olmalıyız..
    Bu durumda %95 geri yükleme çalışmaz.geri alınır ama sorunbitmez.
    devmgmt.msc yada Windows+Pause ile açılabilen bir fonksiyondur ama bu durumda bunlar kullanılamaz.
    sorunun nedeni antivirüs te olabilir.kaldırıp başka birşey kurun.
    öncelikle kısa birşey yazıcam.
    windows xp cd sini tak ve daha sonra başlat menüsünden çalıştır ve şu komutu yazıyorsun sfc /scannow

olmadımı,

Başlat > Çalıştır > Regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon anahtarına gel.
    DWORD: SFCShowProgress diye bir değer ekle eğer yoksa, ve bunun değerini 1 yap.
    Restart yap ve komutu tekrar sfc /scannow şeklinde çalıştır cd ni takıp..
  • Cevaplar için teşekkür ederim.XP orijinal ayrıca sistemdeki geri yüklemeler kapalı olduğu için sistem geri yükleme yapamıyorum.Uzun araştırmalar sonucu bu ve benzer bir konunun (KB905749) Güvenlik Güncelleştirmesinden kaynaklandığını buldum.Şimdi onu kaldırdım.Aygıt yöneticisi ve Ağ bağlantısı düzeldi.Fakat yine de ufak sorunlar devam ediyor.Aşağıdaki fotoğrafta aygıt yöneticisindeki sorun vede 2 tane ağ bağlantısı görünüyor.Ayrıca belirttiğim güncelleştirmeyide iptal ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.