Yanılıyorsun. Neill, Baros ve Kewell kulübü çok seven futbolcular ve sahada ellerinden geleni yapıyorlar. Baros mevcut kadro ile uyumsuz ve anlaşamıyor bu bir gerçek. Gerek teknik olarak gerekse kafa olarak uyuşmuyorlar. Kewell, Arda, Pino gibi oyuncularla gerçek Baros'u görebiliriz. Ayhan konusunda katılıyorum. Kendisi bu kulübe çok hizmet vermiş bir emekçi. Çıkarken o hareketi yaptığında üzüldüm fakat taraftar da yapması gerekeni yaptı, yoksa bu gidişat devam edecekti. Burada Ayhan ile taraftarı birbirine düşman ilan ettiren Hagi ve yönetimin eline sağlık, bu işi iyi biliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Yanılıyorsun. Neill, Baros ve Kewell kulübü çok seven futbolcular ve sahada ellerinden geleni yapıyorlar. Baros mevcut kadro ile uyumsuz ve anlaşamıyor bu bir gerçek. Gerek teknik olarak gerekse kafa olarak uyuşmuyorlar. Kewell, Arda, Pino gibi oyuncularla gerçek Baros'u görebiliriz. Ayhan konusunda katılıyorum. Kendisi bu kulübe çok hizmet vermiş bir emekçi. Çıkarken o hareketi yaptığında üzüldüm fakat taraftar da yapması gerekeni yaptı, yoksa bu gidişat devam edecekti. Burada Ayhan ile taraftarı birbirine düşman ilan ettiren Hagi ve yönetimin eline sağlık, bu işi iyi biliyorlar.
Katiliyorum dediklerine.
Fakat Kewell ve Arda cok sakatlaniyorlar ve böyle her sene 10 mac oynucaklarsa, bu takimda tutmamizda bir neden yok.
aslında ayhanda dahil baros, neill ve kewell miladını doldurdu. gitsinler artık bu saatten sonra zarar verirler...
ama ben iddaa ediyorum barosla neill kupa maçında ayhandan da kötüydüler.
peki baros koşarak korner direğini alıyo, sizce bu tribünlere yapılmış şov değil mi???
Konuyla ilgili olarak,
Baros ve Neill istekli olsa ne olacak? Hadi Ayhan yaşlandı, eski performansını sergileyemiyor anladık. Balta, Servet, Barış, Mustafa gibi odunların performansları ortada. Bu odunlar yüzünden kaybedilen puanları toplasak buradan Dublin'e yol olur. Avrupa Ligi de cabası. Baros ile Neill bir kaç maç isteksiz oynamış ya da oynamamış ne yazar? Baros dedigimiz adam Şampiyonlar Ligi finalinde ilk 11 çıkmış biri, Neill desen dünyanın en prestijli liginde yıllarca görev yapmış, kalitesini belli etmiş bir oyuncu. Sen bu adamların bu denli hedefsiz bir takımda 90 dakika canla başla mücadele etmesini bekliyorsan fazla pembe bir dünyada yaşıyorsun demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: ße®k
Konuyla ilgili olarak,
Baros ve Neill istekli olsa ne olacak? Hadi Ayhan yaşlandı, eski performansını sergileyemiyor anladık. Balta, Servet, Barış, Mustafa gibi odunların performansları ortada. Bu odunlar yüzünden kaybedilen puanları toplasak buradan Dublin'e yol olur. Avrupa Ligi de cabası. Baros ile Neill bir kaç maç isteksiz oynamış ya da oynamamış ne yazar? Baros dedigimiz adam Şampiyonlar Ligi finalinde ilk 11 çıkmış biri, Neill desen dünyanın en prestijli liginde yıllarca görev yapmış, kalitesini belli etmiş bir oyuncu. Sen bu adamların bu denli hedefsiz bir takımda 90 dakika canla başla mücadele etmesini bekliyorsan fazla pembe bir dünyada yaşıyorsun demektir.
Bu kadar basit işte.
baros tek forvet oynuyor, bu adamın görevi gereği bazı pozisyonlarda ilerde beklemesi lazım, kontra atağa çıkarsın örneğin. ben maçı izledim baros kötü falan oynamadı, sadece gol kaçırdı. ben ayhana tepki gösterenlere katılıyorum. sırf yabancı sınırı var diye büyük takımda oynayacaksın, milyonları cebine indireceksin, ondan sonra pas atmaya korkacaksın, orda 90 dk takımını destekleyen taraftar var, millet soğuk dememiş, yol dememiş gelmiş. büyük takımın oyuncusu, büyük takıma layık olacak, madem milyonları alıyorsun o zaman çıkıp doğru düzgün oynayacaksın, oynamıyorsan çekip gideceksin. ordaki taraftarın canı yok mu? yabancı sınırı sayesinde büyük takımlarda bazı oyuncular hiç hak etmedikleri paraları alıyorlar, karşılığında sahada hiç bir şey vermiyorlar. sonra avrupada sonuçlar belli
Eğer öyle birşey yapmışsa Allah razı olsun ondan bu galibiyet herşeyi öteye atacaktı belki de kupa bu çirkin olayların üstünü kapatacaktı.
Servet ve müptelaların fişi çekilecek az kaldı. Fedaileri önce gidecek, yakını kalmadıktan sonra , oda tekmeyi yiyecek.
Bir de senin gibi futboldan anlamayan adamlar susarsa tamam o zaman herşey yoluna girer.
Harbiden öyle. Servet kupa maçının en iyilerindendi. Cenk Tosun'u çok iyi marke etti ve hücumda bile iyiydi. İleride kaç top indirdi. Neredeyse golüde atıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: hacker_honour
yuh diyorum gerçekten barosa son maç kotü oynadı diyenler var daha ne diyeyim.. adam neredeyse bütün pozisyonları kovaladı. hatta topu kaptırdı bi pozisyonda adamı defansa kadar takip etti müdehalede bulundu.. sezonluk değerlendirip yeterince verimli değil diyenlere hak veririm ama son maç kötü oynadı diyenler başka maçı izledi herhalde.. adam bütün maç kötü oynasa boş pozisyonda 1 gol atsa iyi oynamış olur sizin gözünüzde..
Ligin ilk yarısındaki İBB ve A.Gücü maçlarında neler, neler yaptı. Bana kalsa Baros'u kaptan bile yaparım.
Sadece Neil için dediklerine katılıyorum ama onun da kesinlikle sebebi belli
Arkadaş sonrada kızıyorsunuz buyrun size baros kaç tane kaçırdı ezdi bütün topları bitmiş demek az kalır tükenmiş resmen bir kişi eksik oynattı kale önüne geliyor vuracak gücü yok.
Neill da öyle diyodu bugünkü maçta.
adam daha 2-3 maçtır oynuor bı atlatsın iyice sakatlığı baros'un ölüsü bile bu takımda banko 11 oynar !
Kuşu şaaptık, kaldı leylek dimi beyler? Neyse..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme