Şimdi Ara

Ayın 22'si ve 1 gün kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protesto değil onun adı başka bişe de söylemiyem banlanırım
  • tek kelimeylebiras fala kelime oldu
    artık beklicez aksamı veya yarını açılmazsa yarın sölersin ne olduunu herkes anlamıs olur
  • ya istersen söyleye bilirim...zaten ben milli oldum...adminle bizzat konuştum..banaldı
  • billioz ne olduunu heralde

açılsında bos bos beklemeyelim SRO oynialam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus_35 -- 23 Ocak 2006 14:43:30 >

• admin'e söylemiştim ne olduğunu galiba

son 5 saat 15 dakika
  • geri sayım yaoma öncekinde de yapıldı açılması oyun açılmaz fln kırarım kafayı kaç günden beri beklioz

5 saat 13 dk

yaw napıom ben böle
  • beyler herkesin abdesti var mı?sayımla ilgili değil o açılmama

5 saat 9 dakika..ama ya bu matrix'se ya hiçbirimiz gerçek değilsek ve..sustum
  • Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başlıcam anlatılanlara göre oyun süper biran önce oyuna başlamak istiyorum siz bukadar beklemişsiniz saygı duyuyorum ama bana bu zaman çok uzun geliyor bide ben sitede açılacak tarihi göremedim yardımcı olursanız !!!!!

• açılma tarihini bizde burda tartışıyoruz tam şimdi...

oyun açılmazsa yada dandik çıkarsa biz saygıyı korelilere gösterecez
  • Ben oyunu biraz inceledim ama KO ile falan kıyaslayınca bu daha iiymiş (herkezin fikri farklıdır ama)
    Zaten artık herkez eskisi kadar rahat KO da oynuyamıyo oyunu paralıya çevirdiler tek umut bu oyunun açılması umarım açılır hepimiz için hayırlısı olsun
  • açıldı oğlum koş oyna..gerçi bi b.kluk var amaserver list gitti
  • tmmm tmmmm hadi herkez başına
  • Abi Sizin server list geldimi?????
  • hayır sevinioduk açıldı die simdi......
    ah koreliler ahhhh

• ilk başta geldi..sonra gitti
  • yok gelmedı
  • Benimki gelmedi çıkıp girsem ourmu????Bi el atın Bir yardım Edin plsplspls exitleyıp giriyimmmi
  • ya ben ilk girenlerdenim her halde...oyun ilk açıldığında 3 server vardı.ama giremiyorduk...kapayıp açtım serverkar gitmişti
  • ya bende gırdıgımde 3 server vardı gıttı arkadsslar server ler yok beklıyoruz
  • abi sinir ettiler başlatacaklar tahtalarından işkence oldu ikide bi gir çık hasta oldum eğer siz deniyorsanız girerse bana haber verirmisinz şimdiden teşekkürler ii oyunlar(TABİ AÇILIRSA)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.